אני:
סולני פרוג: פיטר גבריאל [ג'נסיס, סולו]- אויש, איזה קול יפה. לא טהור, אפילו די צרוד, אבל התיאטרליות, והרגש שלו, ובכלל, קשה להסביר. ג'ון אנדרסון [יס, סולו]- כי שהוא צועק [סוווווווון, אווו סוווווווון דה ליייייייט...] אז אין עליו. רוברט וויאט [סופט מאשין, מאצ'ינג מול, סולו]- באתי להכניס את לייק, ואז נזכרתי בוויאט. אין בנאדם עם קול רגיש כמוהו. פשוט פרפקט. מחובתי לציין: ג'ון ווטון [פמילי, קינג קרימזון, יוקיי, אסיה, אוריה היפ], גרג לייק [קינג קרימזון, אמרסון לייק ופאלמר, סולו], פיטר האמיל [ואן-דר-גראף-ג'נרטור, סולו] ועוד מספיק.. סולנים מחוץ לפרוג: פרדי מרקורי [קווין, סולו]- כי זה פרדי פאקינג מרקורי. לא היה ולא יהיה כמוהו. פיל קולינס [ג'נסיס, ברנד-אקס, סולו]- נכון, הוא גם טיפה פרוגי, אבל אני מת על הקול שלו. איאן אנדרסון [ג'טרו טאל]- לא, ג'תרו הם לא פרוג, אבל לאיאן שלנו מגיע מקום ברשימה. מתופפים: מייקל גיילס [קינג קרימזון, גיילס&מקדונלד, סולו]- רק שמעו את ב"חצר המלך הארגמן" ותבינו למה הוא הראשון שאני חושב עליו. ביל ברופורד [יס, קינג קרימזון, יוקיי, להקת ברופורד, ברנד-אקס ולך תדע מה עוד..]- כי זה ברופורד. כולם בחרו אותו, כולם אוהבים אותו. הוא פשוט גדול. פיל קולינס- עזבו, גם איתו אין מה להסביר.. ראויים לציון: אנדי וורד [קאמל], ג'ון בונהאם [לד זפלין], קלייב באנקר [ג'תרו טאל]. נ.ב עלק סקר "קטן"...