סקר קטן.

וינסנטי

New member
סקר קטן.

מי הם לדעתכם: 1. שלושת הסולנים האהובים עליכם ברוק המתקדם? 2. שלושת המתופפים האהובים עליכם ברוק המתקדם? אני אמסור את תשובותיי מאוחר יותר.

Rapid נאור

New member
סולנים:

אם מחשיבים את דיפ פרפל אז איאן גיליאן (בתופה מ-72 ככה, מאיזור משין הד גם בצ'ילד אין טיים הוא מדהים.) גילמור ואו אנדרסון (יס) או לי (ראש) לא החלטתי עוד. מתופפים לעומת זאת זה ממש קל. ג'ון בונהאם ניל פרט קארל פאלמר ולמרות שהם לא בבחירות שלי חייבים לציין לטובה את: michael giles keith moon Bill Bruford Ian Paice Clive Bunker Steve Gadd Ralph Humphrey Rod Morgenstein ועוד ועוד.

The Cabana Boy

New member
ממ

שלושת הסולנים האהובים עליכם ברוק המתקדם? ג'ון אנדרסון (יס), פיטר גבריאל (ג'נסיס) ופיטר האמיל (VDGG). שלושת המתופפים האהובים עליכם ברוק המתקדם? אני אתן ארבע. פיל קולינס (ג'נסיס), Neil Peart (ראש), גיא אוונס (VDGG), ביל ברופורד (שלושה פרוייקטים של עצמו, ג'נסיס, קינג קרימסון ויס).

Rudess

New member
ok

Daniel Gildenlow James Labrie Russel Allen Mike Portnoy Neal Perth Thomas Lejon

B a z a

New member
מהידע המוגבל שלי בפרוג:

סולנים: פיטר האמיל, פיטר גבריאל, פרנצ'קסו די ג'יאקומו מתופפים: ביל ברופורד, כריסטיאן וונדר, קשה לי להחליט על השלישי

Liorking

New member
שלי הם

1. סולנים: פיטר גבריאל (ג'נסיס), גייב גילמור (פינק פלויד), איאן גילאן (דיפ פרפל, קצת קשר לפרוג). 2. מתופפים: ביל ברופורד (יס), פיל קולינס (ג'נסיס), ניל פירט

FunkyMonk

New member
שלי

סולנים: פיטר גבריאל ג'ון אנדרסון והסולן של הזפלין, זה פייג' או פלנט? מתופפים: פיל קולינס המתופף של יס (סלחו לי שאין לי מושג מי זה. =) ג'ון בונהאם

The Cabana Boy

New member
הסולן של זפלין זה

פלנט, הגיטריסט זה פייג'. המתופף של יס - עד קלוז טו דה אדג' (כולל) זה היה ביל ברופורד, לאחר מכן אלן וויט.

FunkyMonk

New member
תודה =)

כן אני יודע שפייג' גיטריסט ולכן בא לי הקונטקסט הזה ישר שהוא הסולן, ואז הרהרתי האם זה באמת כך. פלנט זה קלידים? ואני מתכוון לברופורד, תודה, ידעתי שידעתי את השם שלו. =)

איש מוכשר ביותר אני ממליץ על אלבומי

הסולו שלו ZOOMA ו- THE THUNDERTHIEF -מנגן כמעט על כל הכלים.

epitaph

New member
מסכים, בהחלט מומלץ...

אומן מאוד אקלקטי (וחבל שהוא הוציא רק שני אלבומי סולו אחרי המון זמן). ב The Thunderthief יש גם הופעת אורח קצרצר של פריפ (בשיר או שניים).

FunkyMonk

New member
באמת???

וואי והייתי בטוח שהוא רק בסיסט מוכשר. =) מת עליו, הבן אדם גאון.

epitaph

New member
הוא מנגן על המון כלים...

בקושי שמים לב לזה כשהוא ניגן בלד זפלין אבל בעבודת הסולו שלו בהחלט שמים לב לזה, לך על ההמלצות של חגי ותבין על מה מדובר, הוא מנגן כמעט את כל הכלים באלבומי הסולו שלו לבדו.

מורנא007

New member
../images/Emo68.gif

סולנים וסולניות:
Sonja Kristina (Curved Air) Jon Anderson (Yes) Annie Haslam (Renaissance)​
מתופפים:
Bill Bruford (Yes, King Crimson, and more...) Mike Portnoy (Dream Theater) Neil Peart (Rush)​

מורנא007

New member
נאלצתי להוציא את

פיל קולינס כמתופף ואת סטיב וואלש כסולן, מהרשימה. ביום אחר כנראה שהייתי מצביע אחרת.

B a z a

New member
סולנים וסולניות?

יש לך רק סולניות ברשימה

למעלה