סקר קטן.

מורנא007

New member
OK, שיהיה על טהרת המין הנשי

אני מחליף את אנדרסון ב- Barbara Hudson מלהקת Ultimate Spinach.

RamiSun

New member
טוב אצלי,

סולנים : ג'ון אנדרסון -יס דניאל גילדנלאו - פיין אוף סאלביישן הייץ' - מאריליון מתופפים: ביל ברופורד - יס, קינג קרימזון פורטנוי -דרים טיאטר ניל פארט - ראש

MajorWinters

New member
../images/Emo192.gif

ג'ון אנדרסון דייב סטיוארט קוני קרייטמייר פיפ פייל אנדי וורד ניל פירט

עמית ע

New member
דייב סטיוארט?

איפה בדיוק הוא נותן קולו בשיר? התכוונת לריצ'רד סינקלייר?

.....Sweet dreams are made of this

Who am I to disagree? Travel the world and the seven seas בדיוק השבוע קצצתי שיער וצבעתי לכתום... Everybody's looking for something Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused זה לא פרוג
... Sweet dreams are made of this Who am I to disagree? Travel the world and the seven seas Everybody's looking for something Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused

MajorWinters

New member
Of Queues and Cures - Binocoulars

אם טעיתי בזמר, סליחתי. מי שבכל זאת שר את השיר הזה, אני ממש נהנה מהקול שלו.

JohnPaul

New member
פרוג ובכלל

פרוג: סולנים: ג'ון ווטון (King Crimson, Family, UK, Uriah Heep) גרג לייק (ELP, King Crimson) ג'ון אנדרסון (Yes) מתופפים: ג'ון הייזמן (Colosseum) ביל ברופורד (Yes, Genesis, King Crimson, Bruford) פיל קולינס (Genesis) בכלל (רוק): סולנים: ג'ק ברוס (Cream) איאן גילאן (Deep Purple) רוג'ר דאלטרי (The Who) מתופפים: ג'ינג'ר בייקר (Cream) איאן פייס (Deep Purple) קית' מון (The Who) צירוף מקרים מעניין

zamibc

New member
../images/Emo45.gif ועוד משהו

נכון בשיר 1 בUK (אין לי כח לכתוב את השם) הוא (ווטון) נשמע כאילו חמש שניות לפני ההקלטה הוא נתן נשיכה רצינית בלשון? או שזה רק אני.

epitaph

New member
אוקיי...

סולנים: Chris Farlowe (קולוסיאום, אטומיק רוסטר) Greg Lake (קרימזון, ELP, סולו) Annie Haslam (רנסאנס וגם סולו אם אני לא טועה) מתופפים: Michel Giles (גיילס,גיילס ופריפ, קינג קרימזון, מקדונלד וגיילס, סולו) Bill Bruford (קינג קרימזון, יס, בראנד איקס, כל הפרוייקטים שלו) Andy Ward (קאמל, חולה על התיפוף שלו)

epitaph

New member
גם ברופורד היה שם באיזה שלב...

הם אפילו היו שם ביחד לזמן קצר (ברפורד גם ניגן בג'נסיס לזמן קצר אם אני זוכר נכון), הוא היה על כלי הקשה וקולינס על תופים.

amit7349369

New member
שלי

מתופפים: John Marshall (סופט מאשין) Chris Cutler (הנרי קאו) Michel Giles(...) סולנים: פיטר האמיל(הרבה מעל כולם...) איאן אנדרסון(תראו לי עוד מישהו ששר דרך חליל ועוד אפשר להבין מה הוא אומר???!!) פיטר גבריאל

boten d

New member
שלי

זמרים: איאן אנדרסון פיטר האמיל ג'ניס ג'ופלין (לא פרוג אבל הייתי חייב!) מתופפים: מייקל גיילס מייק פורטנוי ג'ון מרשל

zamibc

New member
ושלי...

זמרים איאן אנדרסון פיטר גבריאל גרג לייק סנדי דני (לא פרוג אבל למי אכפת??) מתופפים ביל ברופורד פיל קולינס ניל פירת' (מעריך אותו מאוד ולא והב את המוזיקה שמנגן יותר מדי) קית' מון (לא פרוג אבל אלמי כפת??) ולסיום אציין את הנגינה של ברימור ברלו בת'יק אס א בריק שהיא מושלמת. לא יודע למה לא הכנסתי אותו.

ProgE

New member
אתם גדולים!

לא פוסל אף אחד מהבחירות שלכם ואין לי מה לחדש - פיל קולינס, וורד מקאמל, ניל פירט, ברודפורד, אלן וויט, פאלמר, והענק והאגדה - ג'ון בונהם, מתקדם או לא הוא !המתופףץ סולנים - אנדרסון, גבריאל, ווטון (מת על הקול שלו), אנרו לטימר, גילמור, פיטר האמיל, האסלם מרנסנס, הכל נכון ויציב. אחלה חברה אתם!

למעלה