סקר קטן:

TUVIX

New member
מכרתי ביום העצמעות והרווחתי הרבה

כסף קניתי ספריי נייט סטיק וצמידים זרחניים ב2.5,2 ו 2.2 שקל ומחרתיב20 18 23 שקל תחשב לבדת תרווח עם השקעתי 600 שקל בזה

Lu Tze

New member
יפה מאוד בנאדם.

עוד כמה כמוך זה מה שדרוש לכלכלת ישראל כדי להתחיל לצמוח...

desatnik

New member
אני וראה שרבים מאיתנו הושפענו מאחות

או אח וכך התחלנו לראות מסע בין כוכבים וגם אני התחלתי לראות tng בכיתה ד' בחינוכית , ואלו היו הימים שהיא שודרה שני וחמישי ב- 2 והיה לפניה 5 דקות של פלטפוס (שתמיד עיצבן אותי כי לא הבנתי את ההומר אבל מילא, היתי עוד קטן) אחותי הייתה קוראת את הספרים ורואה את הסדרה ואנ כנראה התחלתי לראות איתה לא זוכר בדיוק בכל מקרה נהנהתי נורא והתחלתי לראות את זה קבוע בזמן שהיא בעצם נטשה את זה. תחשבו על זה ילד בכיתה ד' (לא פריק של מדע בדיוני) מפסיק לשחק בחצר או במגרש או מה שלא יהיה ורץ הביתה לראות סידרה כזאת של מדע בדיוני, ועל זה אומרים, משיכה קוסמית. אני זוכר שסבלתי נורא כשזה הועבר לשעת ערב ( 9 עד 10 אני חושב או שהזכרון שלי מתעתע בי...) ולא יצא לי לראות. הדבר הבא שראיתי זה ds9 ואני מוכרח להודות שלא אהבתי אותה במיוחד היו פרקים נחמדים אבל לרוב זה העיק וראיתי מהרגל אח"כ הופיעה וויאג'דר שהתחלתי לראות בחופש הגדול של קיץ 2002, הפרקים ששודרו ב- 2 וחצי בלילה, וגם עלייה אני לא מת כל כך שיוב של פרקים מצו8ינים עם פרקים גרוים שועסרים בעיקר במערכת היחסים החברתית בין הדמויות וכל מיני דברים כאלה... (נוחר בקול....) אבל בכל זאת יש פרקים מצוינים (שנה של גיהנום והפרק הכפול של הסיום למשל) את אנטרפרייז ראיתי את שתי העונות בהתחלה לא נדלקתי ולא עקבתי אבל אז השלמתי ואנמי די מחבב אותה, פשוט אני נעלב מזה שהאנטרפרייז נורא חלשה יחסית לעמים אחרים ולשאר האטנרפרייז ****** וכמובן שאני מתנגד עקרונית להתקרב ל- tos!!!!! ראיתי פרק בביפ והרגשתי כאילו אני חוזר בזמן.... אין כמו tng!!!!! סדרה גדולה!!! זה פשוט מעבר למילים קשה להסביר את זה!!!! למה מתוק זה טעים? ככה!!!! למה tng סדרת הטראק הכי טובה? ככה!

TUVIX

New member
דבר ראשון אפ אתה לא אוהב את הפרקים

שקשורים ביחסים בין הדמויות אתה לא טרקר אמיתי אלה הפרקים הכי חשובים אני עדיין נזכר בפרקים מהעונות ה2 ו3 של DS9 על איך אודו מגיב על זה שקירה מתראת אם ברייל ובעונה השביעית הם מתחברים אפשר לראות כמעט כל כמה פרקים את השינוי הקטן בין היחסים שלהם שהוביל בסוף להאבה ביניהם או את הקשר בין נוג לג'ייק או קירה ודוקאט... ובקשר לאנטרפרייז מה אתה מצפה זאת החללית הראשונה שבעצם נוצרה לחקר חלל עמוק זה כמה עשרות שנה לאחר הניסוי של זפרן קוקרן למה אתה מצפה לקוואנטום טורפידוס ופולס פייזרס יש להם בקושי נוואגיישיון דיפלקטור וההגנה היחידה שלהם זה קיטוב השיריון החיצוני וחץ מזה אם זה היה קל זה לא היה שווה וגם בסדרות ה"כוח" של הספינה לא קבוע יש פרקים בDS9 שספינת ג'מהדר קטנה כמעא מפרקת לדפאיינט תצורה ויש פרקים שהדפאיינט מכסחת צי שלם של ספנית ג'מהדר ויוצאת ללא שריטה

ShiRSAN

New member
אני ראיתי בחופש הגדול..../images/Emo15.gif

בין כיתה ה' לו', שזה לפני קצת יותר מחצי שנה. וראיתי את מסע עמוד 9, בפרקים של גדז'יה, והגעתי לתחילת החיים של אזרי, מה שאומר שראיתי את עונה 6 ואני מתה לראות עונה 7!

TUVIX

New member
ארם ראית את ג'דזיה מתה זה היה ב7

בפרק האחרון של 6 ובפרק השני של 7 רואים את אזרי

ShiRSAN

New member
אני לא משהו מבינה בזה..../images/Emo15.gif

בכל זאת..אני לא צופה בזה כל כך הרבה זמן!

desatnik

New member
מי אמר שאני טרקר בכלל?

אני פשוט אוהב מסע בין כוכבים דווקא בtng אהבתי גם פרקים של מערכות יחסים אבל שם הם השכילו לשלב את זה עם דברים אחרים לא יודע אולי פשוט לא כל כך נדלקתי על הסדרות האחרות ואני אל אוביקטיבי וזה שאמרתי שאני נעלב שהאנטרפרריז nx-1 חלשה יחסית התקוונתי שאני נעלב עבורה לא נעלב מהסדרה. לא אמרתי שהכל מושלם בסדרה כלשהי, בכל סידרה יש פרקים מצוינים ופרקים לא טובים כנראה שפשוט לא נקשרתי לדיאסניין ולוויא'ר כמו שנקשרתי לטיאנג'י ולאנטרפרייז עוד משהו?

למעלה