סקר קטן:

TUVIX

New member
למה זה היה דווקא חמוד היה 10 דקות

של שקט כדי להרהר על הפרק שראית

Lu Tze

New member
קודם כל, "מסע במערכת השמש" RULZ

דבר שני, בנוגע למשבצות שידור, אני זוכר ששמו את DS9 ו-TNG בתשע-עשר בערב.

hirshfe

New member
בת דודוה שלי מספרת

שפעם שהיית קטן בן שלוש ארבע, היא עשתה אליי בייביסיטר - היא ואני ישבנו לראות טלוויזיה, לא היה משהו מעניין אז היא שיחקה בערוצים (הרבים שהיו אז ישראל-ירדן-לבנון) באחד מהם היא התקלה בטאר טרק - היא רצתה להנשיך אבל לא אני בכיתי שהיא העבירה - ולה לא נותרה בררה אלא לראות. שנים לאחר מכן - טוב שנתיים - בגיל שבע כבר צפתי באופן מבוהק בעליליות קיקר, ספוק וחבריהם

TUVIX

New member
אי כבר בחןפש הגדול של כיתה ד

אני זוכר שטסנו ללונדון וקניתי מודל ענק של אנטרפרייז D להרכבה חוש שלם לקח לי להרכיב אותו ורק ליפנ יומיים שיימתי לצבוע אותו והכנסתי לתוכו אורות

Chakotay

New member
פעם ראשונה אצלי הייתה...

האמת זה לא היה ממזמן (אני טרקר די טרי) חיפשתי סידרה להוריד ובטעות נתקלתי באנטרפרייז, לא בדיוק ידעתי מה זה ידעתי שזה קשור לסטאר טרק אבל גם לא ידעתי ממש מזה סטאר טרק, החלטתי להוריד אמרתי זה לא יכול להיות גרוע ותמיד אהבתי מדע בידיוני(באותו זמן ראיתי הרבה פארסקייפ אנדרומדה והקונפליט האחרון), הורדתי ופשוט התאהבתי ואז לאט לאט נחשפתי לשאר עולם הטרק הגדול, וראיתי שיש אפילו סדרות שהרבה יותר טובות מאנטרפרייז במיוחד הדור הבא, ואז התחלתי להזרים סטאר טרק במהירות כמו סם, ראיתי את כל הדור הבא, אחר כך חלל עמוק תשע, וואיג'ר חוץ מהאורגינלית ראיתי הכל אולי פיספסתי קצת פרקים של וואיג'ר זאת הייתה חוויה מדהימה. כך נהייתי טרקר. הסוף!!!

Sefy

New member
Long long time ago, me in a galaxy

Far away... Nabo was under an attack... anyway, 12 years ago was the last time I saw a TOS Episode, so a few years before that, I think it was when I was 6 or 7, I saw "Where No Man Has Gone Before" which was the second TOS Pilot. Most of the movies, I saw for the first time on "Middle East Television" when they released them one after the other.​

Iris Carmon

New member
לפני המון המון זמן

שנה בערך? אני התחלתי לראות וויאג'ר בערך מהפרק השלישי או הרביעי.. אבל לא בטוחה יכול להיות שלא כל המשפחה מצד אמא שלי אוהבת סטאר טרק אז יכול להיות שגם בילדותי ראיתי פרקים פשוט אז היה לי זיכרון יותר גרוע מעכשיו....

Iris Carmon

New member
זה היה חייב לקרות בסופו של דבר

אחרי הכל אנשים אומרים לי שאני מאוד מאוד דומה לאמא שלי מתי שהיא הייתה בגילי (חוץ מהשיער)

TUVIX

New member
תגידו שינו תפונט של הפורום או זה../images/Emo13.gif

רק אצלי ככה

TUVIX

New member
עכשיו זה שוב נורמאלי ניראה לי

שהפיטריות שאכלתי לא היו טובות

Bajoran Preist

New member
כן, גם לי זה קורה כל כמה זמן... ../images/Emo2.gif

לא הפטריות, שהפונט משתנה בצורה מוזרה

מעניין מאוד- רובנו התחילו בכיתה ד'

וגם אני.... הפרק הראשון שראיתי היה remmember me מהדור הבא, על בברלי שנלכדת בתוך "בועה" שכזאת. כמו שחלק מכם יודעים... התחלתי בעקבות אחותי, שהייתה רואה את הסדרה המקורית ואח"כ עברה לדור הבא. באותם ימים וידיאו עוד לא היה "מכשיר חובה" בכל בית... וחברה שלה הייתה מקליטה פרקים כשהיה לה זמן וכשאחותי זכרה להביא לה קלטות, ועד היום אני מנסה לעשות סדר בבלאגן שהיא עשתה באוסף...
בטח יש כמה פרקים שיש לנו אבל עדין לא הצלחתי למצוא. (אח"כ כשכבר היה לנו וידיאו אחותי הברדקיסטית המשיכה לעשות שמות במלאכת הרישום... עד שבאתי אני
) אח"כ כשבאה DS9 לא התלהבנו כ"כ מהר. זה היה נראה לנו דבילי... אבל אני לא איבדתי את אמוני והמשכתי לראות ובסופו של דבר ניצחתי והוכחתי שהסדרה ראויה לשם סטאר טרק. והשאר היסטוריה.

TUVIX

New member
לאחר עסקאות של יבישו את הגראנד-נגוס

אני יכול לקנות סידרה שלמה של STAR TREK בDVD אבל אני בדילמה איזה לקנות אני הכי אוהב אתDS9 אבל יש לי אתכולה בDVDrip אז אני לא יודע עם כדאי לבזבז על זה 4000 שקל מה את מציעים לקנות את DS9 או אתTNG או וויאג'ר

Lu Tze

New member
גי'זס קרייסט!

א) תקנה את TNG. ב) מאיפה לך כ"כ הרבה כסף? ג) תלווה לי קצת...

itstzar

New member
לא TNG אני אקנא בך יותר מדי :)

סתם, ברוק שTNG אבל חוץ מזה, אם אני זוכר נכון, רק TNG וTOS יצאו בגרסאות DVD מלאות לDS9 יצאו בינתיים רק שתי העונות הראשונות וויאג'ר עדיין לא יצאה בDVD אבל בלי קשר, אני אישית הייתי הולך על הTNG, (בגלל זה אני גם מוריד את הDVD RIP
)

TUVIX

New member
ריפים או לחנ ויות קי בחנות יש כבר

הכל וDS9 בן דוד שלי מארה"ב צרב לי הכל ושלח TOS יוצאו מלא כאלה של כמה םרקים שלא שווה לקנות אז אני כנראה יקנה TNG למרות שגם וויאג'ר דיי מפתה

למעלה