סקר קטן:

Lu Tze

New member
סקר קטן:

מתי ראיתם פרק (או סרט) של מס"ב בפעם הראשונה? אני ראיתי את כל הסרטים של TOS (חוץ מ-1 נראה לי) עד שהגעתי לכיתה ג', אבל לא קישרתי אותם לכותר של מס"ב שאליו נחפשתי אח"כ כי הייתי די קטן ולא ממש שמתי לב לפרטים שוליים כמו שם הסרט. אח"כ בטעות ראיתי פרק של TNG בחינוכית או איפה שלא הקרינו את זה. הפרק, אגב, היה Q WHO.

itstzar

New member
היינו ילדים וזה היה מזמן, אני

וסימון ומואיז הקטן
וזה היה כל כך מזמן שאני אפילו לא זוכר מתי, אבל זכור לי חוץ מהסרטים של TOS, גם הפרק הראשון של TOS (לא הפיילוט- אלא זה עם קירק) שיצא לי לראות באיזור כיתה א או ב, הסיבה שאני זוכר שזה היה הפרק הראשון כי ראיתי אותו היום ממש :) למה ראיתי אותו היום אתם שואלים, נו בטח שתשאלו :) אז ככה, מאחר ושבוע הבא נגמרת העונה השנייה של אנטרפרייז, את וויאג'ר וDS9 שודרו עד לא מזמן בטלוויזיה, ואני באמצע העונה הרביעית של הדור הבא, החלטתי לראות שוב מחדש ולפי הסדר את המקורית ואז אולי אני אעשה צפייה חוזרת של כל עשרת הסרטים, ונקווה שעד שאני אסיים יהיה עוד טרק לראות :)

אודו

New member
כיתה ד' בחופש

כל יום אחרי העבודה (כן, כבר בכיתה ד'), חלל עמוק תשע. כמובן שלא הבנתי כלום. חשבתי שלמשני צורה קוראים דומיניון ושהנביאים הם בעצם הבג'ורים ושהדיפיינט היא בעצם סתם ספינה רגילה, בגלל זה עדיין שמורה לי פינה חמה בלב בשביל אודו... בהתחלה חשבתי שזאת הסדרה היחידה אבל מתישהו ראיתי את "דורות" ואת "מגע". בהתחלה לא הבנתי כלום אבל אז התחלתי לראות את המקורית בביפ ולאחר מכן הורדתי פרקים טובים במיוחד בוויאג'ר והדור הבא ועכשיו אני צופה בכל הפרקים של וויאג'ר ואיינטרפרייז ולאחר מכן אני רוצה את הדור הבא

Bajoran Preist

New member
איי, גם אני ככה ! בערך !...

הממ... תמיד ידעתי שאני אוהב מדע בדיוני... מאז שאני זוכר את עצמי.. פה ושם ראיתי הדור הבא- אני זוכר שמתישהו היו משדרים את הדור הבא אחרי פלטפוס, או משהו, לא? אבל בכיתה ד' הביאו לארץ את ds9(אני עדיין זוכר את הכתבה ב"פנאי פלוס"). לא התאהבתי ישר, זה לקח קצת זמן... היו משדרים אותה כל יום רביעי, ואני הייתי מנסה למהר ולהגיע בזמן מבית ספר ולהספיק לראות.. אפילו פספסתי כמה פרקים, אני חושב. ואז שידרו הכל מההתחלה בחופש, התמכרתי לגמרי, והשאר היסטוריה

TUVIX

New member
גם אני ג' ד היה איזה יום שבת

אחד ששידרו מלא סרטים של TOS , וסידרה זה היה אמע שצפיתי בה כל חמישי נדמה לי בערוץ 2 ואז היה DS9 בערוצים 23 11 ו22
ועכשיו אין כלום רק TGN וSTAR WORLD גם פעם היו משדרים כל הזמן את כל העונות מחדש עכשיו הם עושים לופ על 7 ו6 בלבד אני.

The Traveller

New member
איזה צוציקים כולכם

אני ראיתי פרק ראשון של TOS כשהייתי בכיתה ג' בשנת 1975!!!! זה היה הפרק שבו האנטרפרייז הגיע למקום שנראה כמו האולימפוס, והוא שודר בטלויזיה הירדנית. ראיתי את כל הפרק בלי להבין מילה באנגלית והוקסמתי מייד, הקסם לא פג גם אחרי 28 שנה ואפילו התגבר.

ROZELESS

New member
פשש .. אני רק נולדתי ב 75 ..

ולצערי יש לי זיכרון כמו גוש גבינה שווצרית .. יענו מלא חורים חחחחחח אז אני כבר לא זוכר מתי ראיתי את הפרק הראשון שלי ..

ROZELESS

New member
ששש .. לא לגלות לכולם ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

UF0

New member
הפעם הראשונה הייתה ../images/Emo26.gif

כשהיתי בכיתה ז' או ח',בחופש גדול שידרו בערוץ החינוכית בשעה 14:00-14:45חלל עמוק 9,ואחרי כן צפיתי בתוכנית אחת של רבע שעה עד 3 על מערכת השמש בעברית,אכן מרתק
ולא הפסדתי שום פרק,זו הסדרה הראשונה של מס"ב שראיתי וכבשה אותי מייד בפעם הראשונה,ולכן גם הסדרה הכי אהובה עלי ותמיד תהיה. יום אחד העברתי ערוצים ובטעות קפצתי עליה,אהבה ממבט ראשון.
ואז שמעתי על אנטרפריז,ועל ויאג'ר והתחלתי קצת לחקור וגיליתי את הדור הבא.

Lu Tze

New member
אחח... נוסטלגיה...

גם אני זוכר את הסידרה הזאת עם מערכת השמש... לדעתי, זה היה שילוב מושלם :)

Bajoran Preist

New member
כן, כן ../images/Emo13.gif

טם טם טם, טם טם טם טם טם, טם טם טם, טם טם טם טם טם.... "ועד הפעם הבאה, טיסה נעימה בספינת החלל- ארץ..."

UF0

New member
וואו ואני חשבתי שאני היחידה שבכלל

הכרתי את התוכנית,או צפיתי בה
אכן שילוב מושלם

אתם נורמליים?!

המיני-תוכנית הארורה הזאת "מסע במערכת השמש" הייתה פשוט הורסת לי את היום! (שלא לדבר על כל ה"זנבות" שהשתחלו לתוך ההקלטה כשכיוונתי את הוידיאו להקליט כשאני לא בבית.) לא יודעת מי הקריין שלהם, אבל הוא היה מדבר כל כך ל א ט שהייתי נרדמת!!! שילוב מושלם...? מבחינתי זה כמעט עלבון ששמו את השטות הזו ליד DS9...
תמיד תקעו את מס"ב בארץ במשבצות השידור הכי דפוקות.

Esmena

New member
גם אני ממש לא אהבתי את זה:)

אבל לקרוא לי שפוייה יהיה כבר ממש מטורף:)

itstzar

New member
אל דאגה איסמנה יקירתי

מקומך כ"משוגעת" הפורום תמיד יהיה שמור
אין מי שיוכל לקחת את זה ממך :)

למעלה