אני וראה שרבים מאיתנו הושפענו מאחות
או אח וכך התחלנו לראות מסע בין כוכבים וגם אני התחלתי לראות tng בכיתה ד' בחינוכית , ואלו היו הימים שהיא שודרה שני וחמישי ב- 2 והיה לפניה 5 דקות של פלטפוס (שתמיד עיצבן אותי כי לא הבנתי את ההומר אבל מילא, היתי עוד קטן) אחותי הייתה קוראת את הספרים ורואה את הסדרה ואנ כנראה התחלתי לראות איתה לא זוכר בדיוק בכל מקרה נהנהתי נורא והתחלתי לראות את זה קבוע בזמן שהיא בעצם נטשה את זה. תחשבו על זה ילד בכיתה ד' (לא פריק של מדע בדיוני) מפסיק לשחק בחצר או במגרש או מה שלא יהיה ורץ הביתה לראות סידרה כזאת של מדע בדיוני, ועל זה אומרים, משיכה קוסמית. אני זוכר שסבלתי נורא כשזה הועבר לשעת ערב ( 9 עד 10 אני חושב או שהזכרון שלי מתעתע בי...) ולא יצא לי לראות. הדבר הבא שראיתי זה ds9 ואני מוכרח להודות שלא אהבתי אותה במיוחד היו פרקים נחמדים אבל לרוב זה העיק וראיתי מהרגל אח"כ הופיעה וויאג'דר שהתחלתי לראות בחופש הגדול של קיץ 2002, הפרקים ששודרו ב- 2 וחצי בלילה, וגם עלייה אני לא מת כל כך שיוב של פרקים מצו8ינים עם פרקים גרוים שועסרים בעיקר במערכת היחסים החברתית בין הדמויות וכל מיני דברים כאלה... (נוחר בקול....) אבל בכל זאת יש פרקים מצוינים (שנה של גיהנום והפרק הכפול של הסיום למשל) את אנטרפרייז ראיתי את שתי העונות בהתחלה לא נדלקתי ולא עקבתי אבל אז השלמתי ואנמי די מחבב אותה, פשוט אני נעלב מזה שהאנטרפרייז נורא חלשה יחסית לעמים אחרים ולשאר האטנרפרייז ****** וכמובן שאני מתנגד עקרונית להתקרב ל- tos!!!!! ראיתי פרק בביפ והרגשתי כאילו אני חוזר בזמן.... אין כמו tng!!!!! סדרה גדולה!!! זה פשוט מעבר למילים קשה להסביר את זה!!!! למה מתוק זה טעים? ככה!!!! למה tng סדרת הטראק הכי טובה? ככה!