סקר קטן

newKiticat

New member
עדיין לא סטודנטית...

אבל גם לי בא!!! אצלי ->
יומן רגיל (עם ימי השבוע וכו'...)
יומן כתיבה (DEAR DAIRY....)
לפחות 2 עטים נובעים. נכון להיום אני בתקופה של שחור נובע עבה
ארנק כבד במיוחד
צרור מפתחות של הבית ושל המפתחות לרכב הראשון שלי
מפתחות לאוטו (הנוכחי, שהוא בעצם של אימא)
פדים, טמפונים
נורפון + אלגולזין
תרופות לסוכרת
פלאפון (30-40% מהזמן.... אני לא מתה עליו)
כל מיני מסמכים שקשורים לעבודה או בנק
משקפי שמש בנרתיק שלהם
כפיות פלסטיק חד פעמיות
גומיות לשיער
בקבוק שתייה
ספר (כרגע אני נורא גאה כי הוא באנגלית דווקא ואמא שלי מרוצה מזה....)
אי פוד!!!
מטען לאי פוד
מטען לפלאפון (הרבה פעמים קורה שיש לי מטען לפלאפון אבל אין לי פלאפון דווקא!) ואת האוכל שלי אני סוחבת בתיק נפרד....

newKiticat

New member
ידעתי ששכחתי משהו

מראה קטנה +דיפ לינר בצבע סגול + מבריק +מסקרה שחורה + אודם חום כהה

ChilD SouL

New member
.

תיקיות של הקורסים באותו היום [בתוך התיקיה יש רק דפדפת, לצורך העניין]. קלמר. טוש של לוח. מפתחות. אמ.פי. שקית פירות [אלא אם כן זה יום לימודים של יותר מ8 שעות ואז יש גם סנדוויץ]. ארנק. בקבוק מים. כל תרופה שהיא נגד כאבים כאלה ואחרים. פלאפון.

מה אני סוחבת בתיק?

אמממ... הבה נראה. דפדפת עם דפי שורה לוח כתיבה קלמר "רגיל" קלמר עם עפרונות/מחקים לרישום סקטצ' בוק בקבוק מים אוכל ארנק טישו מפתחות של הבית ראי קטן (להתפעל מידי פעם עד כמה אני יפה...חחח) דיסקאונקי סוכריות תיקתק (מכורה..) פלאפון מצלמה דיגיטלית אממ...נראה לי שזהו. המהדרין מוסיפים בחלק מהימים תיקיית גליון/חצי גליון/רבע גליון או כל מיני צבעים/חומרי אמנות שצריך.

TheBigBrother

New member
גם אני עונה

-מחברות של כל הקורסים של הסמסטר הנ"ל -קלסר של כל התירגולים -איזושהי דפדפת -2-3 עטים -העיפרון שאיתו אני כותב -חודים לעיפרון שאיתו אני כותב -מחק -שדכן -מארקרים בצורת פרח -נגן אמ פי 3 -בקבוק מים -אוכל -חבילת מסטיקים ביום טוב -דפי שיעורי בית מפוזרים בתוך התיק -דפי ניסיונות לפתור שיעורי בית, גם כן מפוזרים בכל התיק -שיעורי בית שהגשתי וקיבלתי חזרה,גם כן מפוזרים שם -סילבוסים, שלעיתים מפוזרים בתוך התיק -כל מיני זבל מסמסטר קודם -ספר קריאה שלא קשור ללימודים. זהו נראה לי. פלאפון, מפתח וארנק תמיד עליי.

איזה תיק השאלון הזה...

בימים כתיקונם אני נושא שני תיקים: תיק אחד למחשב המיטלטל, ותיק שני למקצועות הלימוד השונים. בתיק המחשב מונח לו המחשב, עם כל הציוד הנלווה (עכבר קטן, מטען וכו'), עיתונים ("ידיעות אחרונות" ולפעמים גם "ישראלי", אם נכנסתי לשאונ' דרך השער הראשי, שם מחלקים את העיתון מדי יום ביומו...). כמובן שאת המחשב שאני נושא רק בימים שאני עובד על עבודה. בד"כ, אני לא מסתובב עם שני תיקים... בתיק השני, אני סוחב איתי מחברות שונות למקצועות שונים, משקפי קריאה, ספרי קריאה (כרגע, הספרים שאותם אני קורא להנאתי הם "THE ROMAN REPUBLIC IN POLITICAL THOUGTH" ואת הספר של הסופר הביטניקי ג'ק קרואק "בדרכים"), בקבוק מיים 0.75 ליטרים, יומן, שקיות ניילון (למקרה ואצטרך שוב לשאול ספרים מהספרייה), מיני-דיסק, שלושה או ארבע עטים (כחולים כמובן, מתוכם עט אחד הוא עט ציפורן), קלמר שבו יש רק עיפרון מכני ומחק. ארנק, דיסק-און-קי, מפתחות ופלאפון אני נושא על גופי, ומעולם לא בתוך התיק! דאנטה

יוקאס

New member
אהבתי את משחק המילים

ימים כ*תיק*ונם - מוצלח מאוד!!! והרי לכם תשובתי: ספרי קריאה ספרי לימוד ספר קריאה שלא למטרות לימוד קלמר מפתחות (זה רק אם אני זוכרת לקחת) טישו - תמיד לקחת טישו! מסרק וגם סוודר בקיץ - כי יש שלושה מזגנים בחדר פצפון ולאנשים עדיין חם... מחברות (אני שוקלת לעבור לקלסר עם דפים - אבל אני לא מסודרת, אני חוששת שזה ינקום בי)... ואוכל ומים ונראה לי ששנה הבאה אני אביא גם שק שינה...

unholy

New member
תורי!

בתיק של הלאפטופ: לאפטופ וכל מוצריו משאף וונטולין כדורים נגד כאבי בטן וכאב ראש חומרים מהמבחן האחרון P: מפתחות וארנק דפדפת תיק אוניברסטאי: סיכומים מכל השנה שאני מתעלם ומקווה שלא אצטרך לסדר לעולם עט 3מחשבונים (חשוב בטירוף,3 מחשבונים לא יכשלו לך באותו הזמן!!!!) דפדפת מלוכלכת משאף (כי בלי זה לפעמים יש בעיות לנשום :p) סיכומים של דברים שאני צריך לקרוא למבחן/תרגול הבא... ספרים מהאוניברסיטה

unholy

New member
אה כן!

ומטען לכל אחד משני הפלאפונים (יש'לי פלפאון נוקיה ישן למדי שמשמש אותי אך ורק כשעון מעורר! הצלצול שלו טראומטי עוד מימי בצפר) ו...כבל יואסבי!!!! לא תאמינו כמה שימושי להחזיק כבל יואסבי! לא מסתובב עם דיסקאוןקי (אולי כי הנגן MP3 שלי משמש אותי כאחד כזה?) אז כבל יואסבי זה אחד השימושיים!

shay4442

New member
תלוי

ביום שאני אמור לעשות משמרת לילה באוניברסיטה ,ולכן עלי להישאר שם עד הבוקר שלמחרת אני מגיע עם מדים,וחולצה להחלפה של היום שאחרי..... בנוסף לדברים הרגילים שאותם אני מביא בתיק כל יום:ארנק מפוצץ בשטרות מותר לחלום לא? ותעודת הסטודנט שלי
עטים,מחברת אחת(שיהיה בשביל מראית עין גם אם ויתרתי על כתיבה כברבשנה הראשונה שלי)וכמובן התיק שלי מפוצץ במאמרים שונים ומגוונים בתחומים שונים בארכיאולוגיה(סתם בשביל שיהיה לי מה לקרוא ולהעביר את הזמן ברגעים החופשיים)

@יעל@

New member
אני.

-ארנק -סלולאר פון -יומן -מחברות -קלמר -מפתח של הבית -פדים -משקפי שמש -נגן USB - שיהיה מה לעשות בנסיעות -אוכל -אופטלגין.

menina

New member
את המשפט הבא אני אומרת

לפני שנאי יוצאת מהבית כדי לוודא שהכל בתיק ארנק מפתח פלאפון סיגריות (לפטופ) אבל אם אני בעבודה אז גם עכבר ומקלדת ואם ללימודים אז גם מים וקלמר כי מי יודע מה יהיה ותמיד יש לי עוד דברים כמו טישוי אקמול אולי תרופה לאלרגייה אני אוהבת שיש לי מעט דברים בתיק:)

the last anigma

New member
איזה קטע... אני גם אומרת לעצמי משפט דומה

ארנק-מפתח-פלאפון-אוכל... בעע סיגריות..

menina

New member
זה באמת קטע שזה שבדיוק אותו סדר

מזכיר לי שבאחד המקצועות הכנתי דף נוסחאות ואז קיבלתי במייל דף נוסחאות של מישהי אחרת וראיתי שהתמשנו בדיוק!! באותם צבעים באותו סדר לאותם נושאים מי ידע שכולם חושבים שסטטיסטיקה תיאורית זה כחול ורגרסייה ליניארית זה ירוק?

הממ...

לפטופ, ארנק, פלאפון, מפתחות, עטים,קלסר דק עם דפדפת (זה ספציפית יתווסף לתיק השנה), האמ פי 3 ויומן.

סוחבת בתיק:

דפדפת כמה עטים פלאפון ארנק מפתחות ספר קריאה לבין השיעורים אוכל, בד"כ שלושה סנדוויצ'ים. לפעמים גם בקבוק שתיה

למעלה