סקר קטן

סקר קטן

בעקבות השרשור על התיקים, תהיתי כיצד התיק שלי כה מבולגן וכבד-- והחלטתי לשאול אתכם מה אתם סוחבים בתיק שלכם? אני: -לוח כתיבה עם דפדפת בתוכו -ארנק -מפתחות של האוטו -מפתחות של העבודה (זה חתיכת צרור) -ספר קריאה -בקבוק מים -אוכל -נרתיק משקפיי ראייה+מיכל לעדשות -משקפי שמש -קלמר -אופטלגין נ' כאבי ראש -טמפונים -שני פלאפונים -יומן (מאסט!!) -דיסקונקי ועכשיו אני מבינה למה הוא תמיד כבד...

Lir האחת

New member
../images/Emo100.gif

דפדפת
עטים
סנדוויץ'
בקבוק מים
יומן קטן
פלאפון
ארנק
מפתחות לבית לעיתים הייתי צריכה להביא איתי איזה מאמר, או ספר..אבל לרוב, הייתי מגיעה ללימודים עם ה"שלל" הזה

M o n a L i s a

New member
את כל הבית בערך ../images/Emo6.gif

יש לי תיק ממש ענקי ואני תמיד מתלוננת שכבד לי ולא לומדת לקח!!! - דפדפת - קרש כתיבה - קלמר - משקפי שמש והנרתיק שלהם שהוא ממש כבד - פלאפונים - ארנק - מלא מפתחות שחלקם לא בשימוש - מחשבון מדעי - יומן גדול - לאחרונה: קרם הגנה - דאודורנט - אוכל - בקבוק מים - דיסק און קי ועוד מליון דברים שהלכו לאיבוד בכל הבלאגן....

מורני !

New member
אני..

וואי יש לי שני תיקים... תיק אחד של הלפ טופ: 1. לפ טופ 2. כבל חשמל 3. עכבר 4. חיבור דיסקטים 5. חטיפי אנרגי תיק צד של העבודה: 1. לוח כתיבה עם דפדפת חשבון 2. קלסר לימודים 3. קלסר של העבודה 4. ארנק 5. דיאט קולה 6. קלמר 7. סלולארי 8. יומן 9. צרור מפתחות - רכב + עבודה + בית + דיסק און קי 10. ספר קריאה 11. סוודר דק לשיעורים עם מזגן וכמעט תמיד מבחנים ועבודות של התלמידים שאני בודקת תוך כדי.

BellA עלמה

New member
אני גם 2 תיקים

האחד ללימודים הכולל את הלפ טופ(חיבור לחשמל )+ דיסק און קי קלמר לכלי כתיבה ערנק מפתחות לרכב שתייה(מים מנרלים) עבודה חומר ללימודים ערנק דיסק און קיי לעבודה שתייה יומן +מחברת

כבשה200

New member
גם אני מהסוחבות "בית" בתיק

ואני אוהבת רק תיקים גדולים, אני ממש לא מסתדרת עם קטנים
ארנק
2 פלאפונים
יומן
חבילה קטנה של מגבונים לחים
בקבוק מים
דיסק און קי
נגן mp3
קרם ידיים
דאורדורנט (חובה לקיץ)
נרתיק של משקפי שמש
מפתחות
דפדפת בקלסר דק (בימי לימודים)
מפתחות נראה לי זהו

הייבי

New member
קרוב לכל הבית נראה לי

- מחשב+ כבל למחשב. - דיסק און קי. - בימים שיש גם כלכלה ולא רק משפטים: קלמר + לוח קשיח עם דפדפת. - סווצ'ר - יומן - ארנק - פלאפון - מפתחות - משקפי שמש - כדורים נגד כאב ראש - חטיפי אנרגיה - בקבוק מים - סנדוויץ' - טישו - ולפעמים גם איזה מאמר או תרגיל הגשה

יש לי מחר מבחן אז אני עונה....../images/Emo3.gif

אני סוחבת בתיק מלא דברים: סנדוויצ'ים בקבוק מים מינרלים טיק טק פלאפון מפתחות קלמר או סתם לורדים, פארקר,טיפקס לוח קשיח לכתיבה קלסר+חומר של הלימודים או רק שיעור אחרון משקפי שמש+נרתיק מראה קטנה MP4 אירגונית ארנק מאמרים, יצירות וכו'- לומדת ספרות דברים שהדפסתי במהלך היום (והמון!
) וחוצמזה, כמו שכבר אמרו כל דבר שנשכח בתיק חחח זהו נראה לי...

SpyKid

New member
...

- קלסר שיש בו שקיות ניילון לכל קורס ושם אני שמה כל מיני סיכומים או גליונות שיעורי בית. - ספר אלגברה לינארית של הופמן וקונז. - ספר אלגברה מודרנית של Herstein. - מחשבון - עטי 0.4 - ארנק - כרטיס סטודנט - כרטיס נסיעה חופשי-סמסטריאלי - טלפון סלולרי - גומיה לשיער - בקבוק מים - סווטשירט (לפעמים, ותמיד יוצא שכשאני שוכחת אותו בבית המזגנים מקפיאים יותר...)

למעלה