סקר קטן

שלי שלי...

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? עם שותף. 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? אין לי ממש דעה, כל מיקרה לגופו. אי אפשר לשפוט לפני שמכירים את הבן אדם הספציפי. 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? אני העדפתי לעבוד בתור מזכירה עד שמצאתי עבודה ממש טובה, הרווחתי משכורת רעב אבל... וזה אבל חשוב! ההורים שלי נתנו לי השלמת הכנסה. ישבתי עם ההורים שלי, עשינו רשימה של הוצאות חודשייות מול מה שאני מרוויחה + קצת כסף לפינוקים ומה שהיה חסר הם הכניסו לי כל חודש לבנק. חוץ מזה שהם שילמו את הסלולרי וממש עזרו לי כספית וגם מורלית שאני אהיה סבלנית כי זאת רק תקופה ובסוף אני אמצא עבודה שאני אוהב ושישלמו לי כמו שצריך, ובינתיים הם עוזרים לי ואין לי מה לדאוג. 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? אני לא יכולה. נסיתי וזה לא הלך.

תשובותיי

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? עם שותף 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? הנושא קצת בעייתי אם זה מישהו שמעולם לא יצא מהבית או לא רצה לצאת, או אם מישהו שחזר מחוסר ברירה להורים מכירה כמה כאלו כל אחד וסיבותיו 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? אני אישית אעדיף למצוא לי עבודה זמנית כדי למשוך עד שאני אמצא משהו מתאים, אגב מה דעתך על שותפ/ה? 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? התשובה מדברת לגביי בלבד - לפני כמה שנים אחרי שנפרדתי מהחבר שגרתי איתו. היתה לי אפשרות לעבור למרכז בנסיבות לא הכי נוחות או חזרה להורים בשיא הנוחות, מכיוון שאני מכירה את עצמי ואת ההורים ידעתי שאם אני חוזרת אני אחרי שבועיים קופצת מהקומה הרביעית. עד כמה שאני אוהבת את ההורים שלי אני יודעת שאני לא אוכל לחיות איתם. בהצלחה לך בכל החלטה שתבחרי

גלי 1970

New member
לגבי שותפים...

מבחינתי זה כמו לחזור להורים,אני לא לבד....ולא רואה הבדל על ההורים שלי אני סומכת שלא יכנסו לי לחדר וכאלה...שמעתי הרבה מאוד סיפורים על שותפות שמרגישות נוח להיכנס לחדר של השנייה וגם להשתמש בדברים שלה,עליי זה לא מקובל.יש לי כלב שעלול לצאת מהבית אם פותחים את הדלת,ואם לא אהיה בבית,אני אפחד ואחשוב כל רגע מה איתו. המחשבה שיש אנשים בבית שלי כשאני לא שם,קשה לי
יש עוד סיבה... אני רגילה לישון ערומה,להסתובב בבית ללא בגדים,ככה שעם שותף זו תהיה בעיה
,אצל ההורים שלי גם תהיה בעיה אבל לפחות אני אדאג שיכנסו לי לחדר בלילה
יש לי אופציה שאני חושבת עליה אבל זה לשירשור אחר שאפתח

../images/Emo3.gif

כשגרתי עם החבר ישנתי בעירום והסתובבתי בעירום שניתי את ההרגל מחוסר ברירה ויש לי כלב (שאני משוגעת עליו - סתם לא קשור) לפעמים צריך להתאים את עצמך ואגב תמיד יש מפתחות לדלתות וכו

yuval charash

New member
כן ולא...ערומה ???????

ראשית , אני מסכים עימך - לגור עם שותפים זה לא תמיד נוח, אלה עוזר מבחינה כלכלית. שנית - אני חולק עליך , שותפים אינם כמו ההורים, הם לא חודרים לך לפרטיות , וזה גם תלוי איך אתה מחנך אותם. אני גר עם שני חברי הטובים , בדירת 5 חדרים מרווחת מאוד. כל אחד מאיתנו נמצא בחדר מרוחק מהשני. השאיפה שלי היא לעבור לגור לבד (תיקון - עם בת-זוג), ולכך אני שואף. שנית , המשיכי לתאר את הפעולות שאת עושה כשאת לבד בבית , טוב ?

גלי 1970

New member
פשוט מסיפורים ששמעתי...

הבנתי שאני ושותפים לא ניסתדר. לא רוצה שיסתובבו לי בבית אנשים שאני לא מכירה כשאני לא בבית. מה אם אני רוצה לארח חברים והוא\היא גם רוצים לארח באותו זמן? או שיש אורחים כשאני ישנה, או הוא\היא ישנים כשלי יש אורחים? בקיצור אין פרטיות,זה לא כמו לחיות לבד. יש עוד הרבה סיבות שלא אעלה אותן,אבל מבחינתי ניראה לי שעדיף לחזור להורים מאשר שותפים חוץ מזה שגם לגור עם שותפים זה עדיין עולה כסף,וכל עוד אין לי עבודה אני לא יכולה ואם תהיה לי עבודה אז אני מעדיפה לחיות לבד

../images/Emo20.gifעונה../images/Emo20.gif

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? מגיל 20 מחוץ לבית, גם לבד וגם עף שותפים, חודש צריכה לגור אצל אחי עד הטיסה... 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? לא לעניין לדעתי, אלא אם כן יש להם סיבות ממש ממש טובות 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? כבר מצאתי את עצמי עובדת כדי לפרנס את השכ"ד, אבל בכיף, מבחינתי אין מחיר לפרטיות 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? נראה לי בעייתי, אני אישית לא הייתי עושה זאת, אבל אם אין ברירה, אולי אפשר לנסות, אבל אולי שווה לשקול גם אופציות אחרות: חברים,חברות,אחים, ולהתחלק איתם בתשלומים .

ש ירה

New member
היי בובה, צודקת../images/Emo6.gif

פעם ראשונה ששכחתי....מה שלומך?????????? * קארמה מחוייכת *

זמן ל ../images/Emo96.gif ותשובות....

- גר לבד בדירה חמודה. - אולי אני קצת שוביניסט בקטע הזה אבל נראה לי יותר גרוע כשגבר גר אצל ההורים מאשר אשה...איכשהו החוסר עצמאות הזה פחות מחמיא לגבר. אבל באופן כללי אני משתדל לא לשפוט אנשים (עד שלא אגיע למצבם) ככה שמי שמתאים לו המצב הזה מי אני שאגיד לו מה לעשות. - לא הייתי חוזר להורים בשום מצב. כמו שאמרו פה - תמיד אפשר להצטמצם בדברים אחרים.. - אני מתאר לעצמי שאפשר אבל זה קשה לאללה. שווה את המינוסים רק אם יש איזה פלוס ממש ממש רציני.
<- אני מעדיפה לגור עם חבר שלי.

שי10שי

New member
מנסיון

אני בן 33 ויצא לי עקב סיום מערכת יחסים לעבור לגור אצל אימי, לא בגלל מצב כלכלי אלא בגלל רצוני למצוא דירה שמתאימה לצרכים שלי. אני רוצה להגיד לך שלפני מספר שנים הייתי במצב שהייתי ללא דירה והעדפתי לא לחזור לאימי. אמא שלי היא הפולניה המקורית שעליה המציאו את המושג פולניה מכל הבחינות, ואני רוצה להגיד לך שחזרתי לגור אצלה לתקופת המעבר, זה היה כאילו תיקון בינינו (לא בא לי לפרט למה תיקון). בקיצור זה לא כזה נורא אם זה לתקופה מסויימת. אפשר גם ללמוד להנות מזה.

esunshine

New member
אין תשובה אחת

בחורה או בחור שגרים עדיין עם ההורים, הם תופעה שקיימת. בעיקר בשל המצב הכלכלי. אני רק בתחילת שנות השלושים עזבתי לחלוטין את בית הוריי. גם היה לי די נוח, וטוב.. ניתן לחזור לבית ההורים, קשה......מכיוון שהתרגלנו לחופש שלנו שכמה שההורים יהיו תומכים, ונותנים, עדיין הוא שונה כשאנו לבד. איך מתמודדים?! כשאין ברירה מתמודדים. חורקים שיניים, חוסכים ובעתיד מוצאים משהו יותר טוב. בהצלחה

אני

גרה כבר שנה וחצי לבד. יצאתי מהבית קצת מאוחר,בגיל 29.5. דעתי על בחור שגר אצל ההורים? זה תלוי,אם הוא חזר מסיבות שונות אז זה לא נורא אבל אם הוא לא עזב את הבית זה נשמע קצת משונה. אני חושבת שאני מעדיפה לעבוד עבור משכורת נמוכה ולגור לבד מאשר לחזור להורים. אחרי שגרים לבד קשה לחזור להורים. במיוחד עם כל השאלות שמישהי כאן הזכירה.

shirygo

New member
תשובותיי:

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? לבד. 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? - לא נשמע עילוי, אבל לא פוסלת על זה. היה בחור שממש מצא חן בעיני וגר עם ההורים. הוא בסוף לא רצה אותי. 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? - מעדיפה לגור לבד. אני מניחה שהתכוונת בשאלה אם מעדיפים שרוב המשכורת תלך על הדירה. אז כן, זו העדפתי. צריך חופש. 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? כן השאלות עלו בעקבות בעיה אישית,אני לא עובדת כרגע וכניראה אצטרך לחזור להורים לתקופה מסויימת,אחרי כמה שנים שאני גרה לבד,ואני לא מתפשרת כרגע על עבודה במשכורת נמוכה - שכל אחד יעשה את החשבון שלי. אני הייתי מעדיפה להשאר עם קצת כסף ולגור לבד, אבל אם לא עובדים תקופה מסויימת, גם אני הייתי חוזרת להורים, כי הכסף נגמר מתישהו.

shelly1975

New member
OK....

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד?
בגלל פרידה מבן זוג ועזיבת דירתו, חזרתי לדירה של אמא, אבל זמנית עד שאחזור לגור בדירה שכורה בגפי (אחרי שאמצא עבודה קבועה שאני מחפשת בנרות) כפי שהיה בטרם הכרתי אותו. 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים?
אם זה בגלל מצב כלכלי ורק זמני, אז זה בסדר, מובן, אבל כאלה שגרים עם ההורים רק בגלל הנוחיות של 'אמא שתעשה כביסה ואוכל וכו'...' זה כבר פרובלמטי, כי זו תלות, אני לא רוצה בן זוג שמחפש את זה. 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים?
בדיוק הדילמה שלי. אני מחפשת עבודה בה אוכל לכלכל את עצמי קומפלט. רוצה לעזוב ת'דירה של אמא, עם כל האהבה שלי אליה (והיא החברה הכי טובה שלי והאישה הכי חברמנית שיש). 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים?
אחרי שבשנה וחצי האחרונות גרתי לבד ועם בן זוג, היה קשה מאווווד לחזור לדירה של אמא, אבל זה שזה סידור זמני, זה מעודד.

למעלה