סקר קטן

גלי 1970

New member
סקר קטן../images/Emo66.gif

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? כן השאלות עלו בעקבות בעיה אישית,אני לא עובדת כרגע וכניראה אצטרך לחזור להורים לתקופה מסויימת,אחרי כמה שנים שאני גרה לבד,ואני לא מתפשרת כרגע על עבודה במשכורת נמוכה

שאלות טובות גלי, מעסיקות אותי גם

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד?
גר לבד, דירת חדר שכורה אני והכלב. 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים?
זה קצת מסובך, תראי, אם מאז ומתמיד היא גרה עם ההורים ולא גרה לבדה אז הדעה שלי תהיה שונה מאשר על מישהי שגרה תקופה מסויימת בגלל בעיה כספית או משהו אחר. יש אילוצים לפעמים וצריך לנסות להבין אותם, לא מוצא שום דבר רע בלעבור לפתע לגור אצל ההורים עקב קשיים כלכליים ( שכיום כמעט ואין מנוס מהם ) או עקב פרידה מחבר או לא משנה מה הסיבה, אם מרגישים צורך ללכת לגור אצל ההורים אז כנראה שישנה סיבה טובה לזה ואני לא פוסל במקרה הזה בכלל, אבל אם היא גרה מאז ומתמיד אצל ההורים אז מבחינתי כן יש פה בעיה מסויימת שצריך לתהות על קנקנה וכל מקרה כמובן לגופו. 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים?
אני אישית מעדיף תמיד לגור לבד, אך במידה ופעם אגיע למצב שבו אצטרך או אחשוב שלחזור לגור זמנית עם ההורים ייתן לי קצת פוש קדימה ויסדר לי כל מיני בעיות- בטח שאני אעשה זאת ואין בכך שום רע. 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים?נשמע לי קצת קשה, אבל תלוי גם בהורים ואיך מסתדרים איתם, לא הייתי חונק את עצמי אילו הייתי חושב שלגור עם ההורים יכול להרי אותי טיפה למעלה . איך מתמודדים? לא יודע, אצל כל אחד זה שונה.

ותוספת מאד חשובה !

כשאני נכנס למערכת יחסים עם מישהי, אני מעדיף שתהיה לי אפשרות להגיע לדירה שלה ומעדיף שהיא תגור לבד או לפחות שלא תגור אצל ההורים מן הסתם, אבל יש ויש וכל מקרה לגופו
כי זה מובן שכמו שיש לה אפשרות להגיע אליי ולהיות איתי אצלי, אני גם רוצה את האפשרות להגיע אליה ולהיות איתה אצלה בבית בלי להיפגש בהורים שלה, וקשר התחלתי במקרה כזה שאין כזו אופציה- הוא קצת קשה אבל שוב- כל מקרה לגופו, קצת יפריע לי שפגישות בדירה יהיו חד צדדיות
על זה, אפשר להתגבר, זה לא אמור להוות מיכשול.

garcia

New member
תשובות

תשובה 1 - גר לבד במושב. תשובה 2 - לא איכפת לי כל עוד אני לא צריך לגור עם החותנת. תשובה 3 - huh? תשובה 4 - נראה בהחלט אפשרי. יכול להיות בהתחלה קשה אבל בטח מתרגלים.

rrredshay

New member
תשובות...

1. אני גר לבד וטוב לי עם זה.. 2. אין לי דיעה בנושא משום שזה תלוי בהרבה גורמים (תנאים, סיבה...) 3. לדעתי עדיף לחזור לתקופה מסויימת להורים, מאשר להתפשר ולסבול, בד"כ דברים שנעשים בלחץ לא עושים לנו טוב, ואם לחזור להורים יספק כרגע את השקט אז אני מאד בעד! 4. בטח אפשרי. עכשיו בנימה יותר אישית, אחרי כל ירידה, יש עליה. עדיף להתפשר לזמן קצר, מאשר פשרה שיכולה להמשך כל החיים. ב ה צ ל ח ה ! ! !

MaYcHuK

New member
ככככ שי? אתה חייב לי תשובה

להבין מזה ש: "מאי רדי מזה " או מאי לא שאלתי בכלל לא היית לי בראש? * מאיצוק נזכרה שביקשה משי משהו ומנצלשת שרשור זה כדי לשאול * אה ושי - לא צריך לפרטי רק תענה על אחד מהשניים

MaYcHuK

New member
שיי צחקתי!!!!!!

זה רק בגלל שאתמול אמרת שאני בלחץ אז הייתי חייבת!!!!!!!!!!!!!!!!

MaYcHuK

New member
שקרנון הכול מתועד אצלי

לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבב מאיצוק עפה לישון קצת

MaYcHuK

New member
תשובותיי

1. גרה עם שותף אבל יש לי דירה ענקית ויחידה פרטית משלי. כלומר עם אבל מרגיש בלי. 2. גבר בן 30-35 שגר עם ההורים - לא! חושבת שזה תירוץ, חושבת שהבחור לא עצמאי, מפונק , לא חי בזכות עצמו, מתפשר על חייו, לא נאבק , בורח לברירה הקלה..... 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור עם ההורים ? בהחלט אעבוד במשכורת נמוכה העיקר לא לחזור עם ההורים , העיקר לא לאבד את העצמאות שלי , את הפינה שלי, את השקט שלי, את זכות הבחירה שלי . 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? אפשרי כן אבל מאוד מאוד קשה. יקח לי הרבה לרדת לשפל המדרגה ורק אז אחזור להורים . איך מתמודדים? לא נמצאים הרבה בבית, מוצאים הרבה עיסוקים מחוץ לבית, מתנחלים אצל חברים, יוצאים לבלות, הרבה אלכוהול!!!!!! והרבה אקמולים. צר לי על חזרתך להורים אני אומרת תנסי לא להגיע למצב הזה. ההורים שלנו יכולים להיות מקסימים מדהימים אבל! לא קל לאבד את העצמאות ואת השקט שלנו ומי שרגיל ללבד ורגיל לא לשטוף כלים כשלא בא לו ואם לא בא לו לכבס אז הוא לא מכבס ורגיל לחברים עד שעות מאוחרות ורגיל לקום מתי שבא לו וכו' יהיה לו קשה מאוד לחזור להורים זה יכול לגרום למתיחות בין 2 הצדדים. בהצלחה לך!

Jen74

New member
../images/Emo122.gifאולי עוד קצת מלח על הפצעים../images/Emo3.gif

אז הנה זה בא: 1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? עברתי לפני חודשיים חזרה להורים, אחרי ששנה גרה בשכירות לבד ולפני כן גרתי עם בעלי לשעבר והילדות שלנו. 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? עד שנאלצתי לחזור להורים ולמרות שאני יודעת כמה קשה היום, כשאנשים מאבדים חופשי את העבודה ולא מוצאים חדשה, נראה לי קצת מוזר. שבן שלושים פלוס עדיין גר עם ההורים? יותר מוזר לי מי שלא עזב/ה מעולם את הבית בגיל שלושים פלוס לעומת מי שאילוצים, בעיקר כלכליים, גרמו לחזרה הביתה להורים. 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד? כןןןןן!!!! שיהיה פחות כסף ביד, שנשלם על השכר דירה והוצאות שוטפות, אבל שתהיה הפרטיות הזאת, הכל כך חשובה!!!!! איך מתמודדים?
מיום ליום, משתדלים לא להיות ליד אמא כל הזמן, שלא תמצא סיבה להעיר או לתת עצות
הייתי חולה - "את לא הולכת היום לעבודה?" "לא יפטרו אותך בגלל זה?". אני יוצאת - "מתי את חוזרת?" "את ישנה כאן הלילה?" חזקי ואמצי, מבינה אותך

Jen74

New member
שאלה 4 - ההתחלה ברחה לי ../images/Emo3.gif

אפשרי לחזור להורים אחרי שנים שגרים לבד? טכנית- בהחלט כן. נפשית ומורלית - זה קשה, מבחינתי ההרגשה הייתה איומה לחזור להורים. אני יודעת שזה לא נשמע מעודד, אבל ככה זה אצלי בכל אופן.

phizik

New member
אהבתי.....

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? לבד עם הכלבה בדירה שלי 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? במידה ויש סיבות שיספקו אותי לא תהיה לי בעיה לקבל אותה ,הבעיה תהיה רק שלא יהיה לי נוח לבוא אליה. 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? אעדיף לחזור להורים ולחכות להזדמנות מקצועית טובה יותר... 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? אפשרי בודאי...מכיר מספיק אנשים שלא היתה להם ברירה ודרכם הבנתי את הקושי. הגישה שלהם היתה לרוב שהבית הוא מלון...באים רק לישון ולפעמים לאכול.

ה-../images/Emo82.gif של פיסטוק....

אני גרה לבד. בבית של ההורים...
בגדול זה לא נשמע טוב בעיני, אבל מצד שני, אם יש נסיבות מקלות- אז זה כבר משו אחר
קצת לא רלוונטי מבחינתי כי לגור עם אבא זאת בעיה- החֵלְקה שלידו בבית הקברות כבר תפוסה, ואמא גרה בבית אחר, כך שאני לא צריכה להתמודד עם הסוגיה הזאת (לשמחתי
)
זה מאוד אינדיבידואלי. אני יודעת שאם אני אצטרך לגור יום אחד עם אמא שלי אני אעדיף לחתוך את הורידים... מצד שני אני מכירה כאלה שישמחו לחזור לגור עם ההורים כי בכל זאת- יש לזה גם לא מעט יתרונות (אם רק יודעים לנצל אותם..) בכל מקרה, מה שלא תחליטי ומה שלא תעשי- מקווה שיהיה לך טוב!!!
יופי.

P u s s i c a t

New member
נושא טעון

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? גרה לבד עם החתולים. 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? תלוי מה הסיבה. תלוי כמה זמן. אם מעולם לא עזב את הבית - מאמינה שאתרחק. מראה על חוסר עצמאות והצמדות לסינר של אמא. לא ממש בא לי להיות הניסיון הראשון שלו של מגורים לבד... אם עזב וחזר - רק אם זה לתקופת ביניים וקצרה במיוחד. חודשיים - שלושה גג. גם כי שוב מראה על נהנתנות יתר ואובר פינוק, וגם כי לא ממש בא לי שהכל יהיה אצלי - ואני לבית עם הורים לא מתכוונת להגיע. 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? אעדיף לעבוד עבור משכורת נמוכה ואם זה לא יספיק עבור שתיים. פעמיים נאלצתי לחזור להורים בכל פעם לכחודשיים. Never again! אצלי זה גם לא אפשרי בגלל החתולים ובגלל שיש לי תכולה מלאה של בית. מחסן ופנסיון יעלו לי יותר ממחיה לבד. כשקשה - נלחצים ומצטמצמים. לא תאמיני באילו עבודות עבדתי רק כדי לשמור על העצמאות. 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? אפשרי. לא בשבילי. אבל אם אין ברירה - כמה שפחות בבית. קביעת חוקים מראש. אמנם את חוזרת הביתה אבל זה לא אומר שהיום את חייבת דיווח על מה שלא דיווחת כשגרת לבד. כגון: לאן את הולכת. מתי תחזרי. עם מי את יוצאת? וכד'... אני בכל מקרה מעדיפה להפוך עולמות ולא לחזור הביתה. ולא בגלל שיש לי חלילא הורים רעים. אוהבת אותם הכי בעולם - אבל אני כבר אוטוטו בת 35. ואם מחר אתחתן ויהיה קשה? נרוץ להורים? מתאמצים ומסתדרים. תמיד יש מאיפה לצמצם. בדוק

על עצמאות ובחירה חופשית

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? לבד, אבל שוקלת לחזור לגור עם שותפ/ה, סתם כי אני מוצאת שזה מעט בודד לי מדי. 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? כדאי לבחון את הנסיבות, אבל עקרונית זה לא-מי-יודע-מה. 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? זו אינה אופציה מבחינתי, דילמה אחת שיורדת לי מהראש. 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? אני נאלצתי לעשות את הצעד הזה לפני כמה שנים, בגיל 28, זה היה די נוראי, לא הבנתי מי אלו שני האנשים האלו שמסתובבים שם וחושבים שהם יכולים להתערב לי בחיים. עצה? חיזקי ואימצי, ובעיקר הציבי לעצמך איזה גבול של זמן ותזיכרי לעצמך שאת עושה את זה למטרה נעלה (או משהו כזה).

גלי 1970

New member
תודה על התגובות

יש לי הורים מדהימים ומפנקים,לא מנהלים לי את החיים,אבל פתאום יהיה לי מוזר לחזור ואני לא מתפשרת על משכורת,קיבלתי הצעות עבודה מעניינות,בניהול עסקים גדולים מאוד אבל המשכורת בקושי תספיק לי לשכר דירה. הבעיה השנייה היא איפה אני מאכסנת את כל מה שיש לי,ויש לי דירת 3 חדרים מלאה עד אפס מקום. אני גם הולכת להפסיד דירה מאוד יפה,אני יודעת שיהיה לי מאוד קשה למצוא אחרת ברמה כזו,ובמחיר הזה.(אם בכלל).חלק מכם היו אצלי ויודעים על מה אני מדברת אוף
עצוב לי

כייף לי

New member
../images/Emo13.gifבסוף כל ירידה, יש עלייה

תראי את הצעד הנ"ל כחיובי, עם כל הקושי בדבר. נכון, בית יפה יש לך ומלא בכל טוב. קחי לך את הזמן להתארגנות, הן בעבודה והן לקראת מעבר . מאמינה שתמצאי דירה ואולי יפה/טובה יותר בהמשך! אם רק תאמיני...

תשובות

1. אתם גרים עם ההורים\שותפים\לבד? **שותפה 2. מה דעתכם על בחור\ה שגרים בסביבות גיל 30-35 (ומעלה) עם ההורים? ** לא לעניין, אבל זו שאלה כללית וזה תלוי בנסיבות..רצוי שלא 3. האם תעדיפו לעבוד עבור משכורת נמוכה כדי לגור לבד או תעדיפו לחזור להורים? **יצאתי מבית ההורים יחסית בגיל מאוחר, והבנתי את ההבדל ברמות שאני אעשה הכל כדי לא לחזור הביתה כל עוד תהיה לי האופציה 4. ניראה לכם אפשרי לחזור להורים אחרי כמה שנים לבד?איך מתמודדים? ** במקרה שלי זה לא נראה אפשרי. אני חושבת שזה מאוד תלוי גם בסוג הקשר עם ההורים, ובבית עצמו מבחינת האופציה לפרטיות ונוחות..במקרה שלי אצל ההורים אין מצב לטיפת פרטיות ולכן זו לא אופציה...אם יום אחד אני אצטרך לחזור הביתה זה עשוי להיות רע

למעלה