גם אני רוצה לענות!
איזה טיפוס של בנים אני מעדיפה: אני אוהבת את הטיפוס השקט והרגוע,כי גם אני כזאת,אם כי אני גם ילדה שרוטה מואד ותמיד נדלקת על המופרעים,אל תשאלו למה בכלל,טוב,לא מופרעים אבל הם לא ממש שקטים,יש בהם איזה משהו שמושך אותי אליהם ואני לא יכולה להתנגד לכך. אני מאוהבת בסקייטר.{הכוונה לתום שלי!!!-אם אתם לא יודעים מזה סקייטר אולי מיצי ידאג להזכיר מזה.} מראה חיצוני: בואו נודה בעובדות,אולי אנחנו אומרות שהכל בגלל האופי אבל באמת,זה רק בגלל זה או שזה בגלל שהוא כוסון ושיש לו ריבועים בבטן,מה שגורם לכדורים להיראות לא סימטריים??? היום הסתכלתי כהרגלי על תום,הוא חתיך ויש לו גוף,בר מינן אני עוד שנייה מתעלפת פה.החולצה שלו הייתה קצת הדוקה עליו ורואים שהוא משקיע...אלא אם כן הוא לא וזו טעות שלי...אניווי,אני את הבנים שלי אוהבת גבוהים,חתיכים,ושיהיה להם זקנקנן קטן בעתיד.אני פשוט מתה על בנים עם זקנקן.אז כרגע לתום עדיין אין זקנקנן אבל אם יהיה,אני פשוט אתעלף. לדעתי יהיה מתאים לו זקנקן קטן.אם הוא לא ירצה סבבה לו,יש עוד מלא בנים אחרים עם זקנקנים.{כמו איתי,אבל עליו לא מדברים עכשיו.} זהו,זה הכל בעצם,אז נסכם את העובדות אם לא הצלחתם להבין כלום ממה שכתבתי בגלל כל הדיבורים על תום,אני אוהבת בנים גבוהים,שיראו טוב,שיהיו מצחיקים ושידעו ללהנות אבל להיות גם רציניים לפעמים. כל מי שנדלקתי עליו עד עכשיו היה מוזר,מה אני אעשה,יש לי משהו עם בנים מוזרים.זאת הדרוש,ילדה מוזרה בעצמה. אז ביי לכם, ממני,הדרוש!!!{או שאתם יכולים לקרוא לי איצי,זה הפיצול שלי...}