סקר קטן לבנים...

gloom

New member
טוב אני יגיד את הטיפוס שלי../images/Emo66.gif

אני אוהב מישהי שכיף לדבר איתה,ולא את הבנות האלה שכל הזמן שותקים, וגם שאוהבת את איך שהיא נראית אבל לא מגזימה בעצמה ולא משוויצה. וכמו כל בן אוהבים בנות עם גוף
(כמו של הילה
) ושיש לה פנים שגורמים ללב שלך לדפוק. אה ולפרוטוקול-בנים אוהבים בנות ליברליות שמוכנות לדבר על מין

enjoi butterfly

New member
שלי!!!!!

איזה טיפוס?...המממ אני ואיי לא יודע מה להגיד....
טוב הבאה... חציוניות...אני חושב שזה לא כזה משנה...האופי עושה הכול... אולי היופי מושך אותי אבל מש שמשאיר אחריי הכול זה האופי.... ואופי זה קור באיזה צורה לראשון ככה אני רואה את זה.. וזה משתנה...לפעמים עדינה ולפעמים רועשת...קיצר שזה יתעים את עצמו למצב ואני יודע שזה לא ממש אפשרי אז עד כמה שאפשר..:)מקווה שעזרתי ועם את רוצה יותר ספציפי אז תשאלי..

יפתח14

New member
וובכן....

הכי טוב זה קצת מכל דבר....אחת שיודעת להתנהג כמו "גבר" במצבים מסויימים אבל גם יודעת להיות עדינה ונשית... ביישניות לא עושות את זה, לפחות לא לי... בנות נורמאליות, שאפשר לנהל איתן שיחה נורמאלית, אינטלגנטית, שיודעת דברים....וזהו....נראה לי...

תשובותי.....

מה אני מחפשת ? ואי שאלה קשה , אני טיפוס דינאמי ... כל יום אני משנה את דעתי אבל בקווים כללים זה : טיפוס : מישהו שקל לדבר איתו על כל נושא שבעולם , שאין לו דעות מקובעות או אידיאולוגיות מוזרות (לאכול חסה לצלילי מויזקה ערבית זה מוזר אוקי?) טיפוס פתוח וחברותי ובעל ביטחון עצמי לא רוצה מישהו חכמולוג אבל חוכמת חיים ופקחות באמת יוסיפו "נקודות" לא מישהו כבד שצריך לדובב אותו ולא מישהו שיש לו קול מעצבן או מתנשא. חיצוניות : המראה החיצוני כן משנה אבל לא היופי. אין לי דרישה לחתיך עם קוצים שחורים ועיניים כחולות כי זה מאוד שיטחי (למרות שלא הייתי מתנגדת) חשוב לי שיהיה נעים להתסתכל עליו , שיהיה אסטטי כזה שיהיה נעים לגעת בו ולנשק אותו.כנראה שאני אוהבת יופי עדין ונעים , אוהבת בחורים שמסתכלים להם בעיניים ורואים שיש להם נשמה טובה ונדיבות מאחורי החיוך ...

גם אני רוצה לענות!

איזה טיפוס של בנים אני מעדיפה: אני אוהבת את הטיפוס השקט והרגוע,כי גם אני כזאת,אם כי אני גם ילדה שרוטה מואד ותמיד נדלקת על המופרעים,אל תשאלו למה בכלל,טוב,לא מופרעים אבל הם לא ממש שקטים,יש בהם איזה משהו שמושך אותי אליהם ואני לא יכולה להתנגד לכך. אני מאוהבת בסקייטר.{הכוונה לתום שלי!!!-אם אתם לא יודעים מזה סקייטר אולי מיצי ידאג להזכיר מזה.} מראה חיצוני: בואו נודה בעובדות,אולי אנחנו אומרות שהכל בגלל האופי אבל באמת,זה רק בגלל זה או שזה בגלל שהוא כוסון ושיש לו ריבועים בבטן,מה שגורם לכדורים להיראות לא סימטריים??? היום הסתכלתי כהרגלי על תום,הוא חתיך ויש לו גוף,בר מינן אני עוד שנייה מתעלפת פה.החולצה שלו הייתה קצת הדוקה עליו ורואים שהוא משקיע...אלא אם כן הוא לא וזו טעות שלי...אניווי,אני את הבנים שלי אוהבת גבוהים,חתיכים,ושיהיה להם זקנקנן קטן בעתיד.אני פשוט מתה על בנים עם זקנקן.אז כרגע לתום עדיין אין זקנקנן אבל אם יהיה,אני פשוט אתעלף. לדעתי יהיה מתאים לו זקנקן קטן.אם הוא לא ירצה סבבה לו,יש עוד מלא בנים אחרים עם זקנקנים.{כמו איתי,אבל עליו לא מדברים עכשיו.} זהו,זה הכל בעצם,אז נסכם את העובדות אם לא הצלחתם להבין כלום ממה שכתבתי בגלל כל הדיבורים על תום,אני אוהבת בנים גבוהים,שיראו טוב,שיהיו מצחיקים ושידעו ללהנות אבל להיות גם רציניים לפעמים. כל מי שנדלקתי עליו עד עכשיו היה מוזר,מה אני אעשה,יש לי משהו עם בנים מוזרים.זאת הדרוש,ילדה מוזרה בעצמה. אז ביי לכם, ממני,הדרוש!!!{או שאתם יכולים לקרוא לי איצי,זה הפיצול שלי...}

נתי הגר

New member
חברים אומרים שאני מטורף.. אממ מוזר?

בשבילי מישהי לא צריכה ליהיות הכי כוסית אני פחות מסטכל על המראה החיצוני כמוכן שזה לא הזמנה לבחורות ממשששששששש מכוערות כי זה כבר מתחת למינימום!!!..... ודבר שאני ממש אוהב אצל בחורות זה המותניים אה ושלא תיהיה שמנה בשום דרך... אני פשוט לא יכול להמשך לשמנות לא משנה מה מו מי.... עברנו את החיצוניות עכשיו האופי.... אני אוהב בחורה זורמת מכל בחינה אם זה במוזיקה או סקס או דיבורים... אני לא אומר שתעשה כל מה שאני אומר לה אבל שיהיה עם מי לדבר שתיהיה אינטילגנטית שתיהיה מצחיקה שלא תיהיה שקטה כזאת שלא מדברת ולא בחורה דכאונית מישהי מגניבה כזאת שפתוחה לדברים חדשים שוב אם זה מוזיקה סקס דיבורים מאכלים שונים יציאות למקומות שונים וכדומה.... בכמה מילים ...: מישהי חמודה (גם במראה) לא ביישנית זורמת ופתוחה לדברים חדשים.... ושוב זה אני נתי אני חדש פההההההה בואנה כמה כפתורים יש באתר המחורבן הזה.... אני לא מבין איפה ללחוץ ואיפה לא אני מפחד ללחוץ על משהו ופתאום יעוף לי המחשב מהחלון מרוב כפתורים

נתי הגר

New member
תגובה בשביל עצמי!!.....

אממממ..... בהזדמנות חגיגית אני גם יספר קצת על עצמי.... אני בן אדם מצחיק בכללי.. לא במראה אלה בדיבור לוקח את רוב הדברים בצחוק לפעמים אני גם צוחק בדברים שאמורים לבכות מהם זה ממש לא נעים! חחחחח אבל אני יודע להתאפס שצריך.. כנראה זה בגלל שהייתה לי ילדות קשה או בגלל שאני עירקי ערס\סקייטר\פריק מה שאתם לא רוצים כל אחד אומר אני משהו אחר.... איזה קורעים אנשים (חברים שלי) תשמעו אני באתי ממשפחה מרוקעים שכולם שומעים מסרחית (מזרחית) ים תיכוני וכאלה סוגים של שירים... אני ממש לא נמשך לדברים האלה אני יצאתי ההפך במשפחה מכולם... שונא מזרחית חולה על פאנק מיוזיק היפ הופ בזמן האחרון אני התחלתי לשמוע גם מוזיקה רוסית זה מגניב שמתחילים להכיר את זה.... כנראה השפעה מחברים רוסים שאני מסתובב איתם.... תנו לי תכרדיט אה... לא מכירים אותי עוד אבל שתכירו לא תתאכזבו...

enjoi butterfly

New member
כפרה מי זה הערס הזה????

מתי זה צולם???? אני מכיר אותך אני יתן לאנשים אחרים להגיב...

sh53

New member
תמונה יפה - למה היא לא בגלריה? ../images/Emo8.gif

רמז דק, ממש דק, נכון?

נתי הגר

New member
....אוף קורס... נוט ... חח סתם...

כן בטח.. ומה זאת אומרת "בטח מאוד נחמד איתך? את רוצה ליהיות איתי. בכיףףףףףף בואי לאזור...

thebaby

New member
אמממ../images/Emo101.gif

אני מניח שלרוב נמשכתי יותר לבנות שקטות. אבל אני לא בטוח שזה מה שאנימעדיף
ומבחינת חיצוניות אני יותר אוהב יופי עדין. למרות שאני לא ממש מבין מה זה יופי גס

De-Panther

New member
יא חתיכת גס יופי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שכמוך
תכנס לפורום החברתי... סיגל עשתה אותך היפי

thebaby

New member
אני יודע ../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

זה בגלל שבאתי לכמה מפגשים עם חולצה כזאת
אבל אני חמוד

As היחידה

New member
טוב אני מעדיפה בנים:

שלא יהיו כאלה שקטים.. שיוכלו לעמוד על דעתם! אני שונאת בנים שהם שפוטים של אחרים.. שיהיו רגישים אבל לא את האלה שבוכים מכל דבר שלא יוצא להם. =\ שיאהבו לצאת.. ולא להשאר בבית.=\ שיהיו עדינים אבל לא יותר מידי... ושלא יהיו אדישים.. זה די מעצבן לצערי... אהה ודבר אחרון והכי חשוב.. שיראו לי את עצמם כאילו יש תבנים האלה שיש להם "תדמית" וכאילו בגללה הם לא מראים את עצמם באמת.. הם מנסים לשמור על זה.. אז אני ממש לא אוהבת את אלה. אני רוצה שהם יהיו אמינים וכאלה שאפשר לסמוך אליהם.. בעע.. כמה דרישות..

Bob טיפש

New member
אני אני אני :)

הממ בעיקרון זה קשה להגיד ספציפית איזה בנים אני אוהבת כי זה כל הזמן משתנה.. אבל בגדול אני אוהבת בנים מופרעים, מצחיקים ולא טיפשים.. גמני ממש לא אוהבת אדישים, להפך שיהיה אכפתי אבל מצד שני שלא יהיה קרצייה!!... העיקר שיהיה מבין וזה בד"כ נראה לי בא מהאכפתיות.. אממ חוצמזה אני לא אוהבת בנים בגילי, אני מעדיפה מישו יותר גדול ממני יותר מעניין איתם עוד לא קרה שאהבתי מישו מהשכבה או בגילי ממש אבל מי יודע מה יהיה.. וחיצוני- הממ גבוה, יעני יותר גבוה ממני .. אמממ לא שחיף אבל ככה לא כזה משנה הגוף (כל אחד הרי היה רוצה מישו מושלם אבל מתפשרים על מה שיש כשאוהבים :)) יש לי אובססיה למוהיקנים בזמן האחרון זה ממש יפה ומושך חח
ושלא יהיה ערס ויתלבש בסגנון הזה אני לא אוהבת :/ וממ נראה לי שזהו פחות או יותר...

BaHuR ToV

New member
אממ

אני חושב שעניתי לך בפורום אחר אבל אני יענה לך גם פה
אני מעדיף ביישנית, שקטה
..בנות רועשות זה אחלה אבל אני נמשך יותר לשקטות כאלה
ומבחינת החיצוני מה זה יופי עדין או גס?אממ אבל העדפה לשחומות
יאמי בחור טוב

Dark Muse

New member
אמממ......

יופי עדין אבל נועזת מאוד (...) שקטה גם טוב (אבל נועזת מאוד כבר אמרתי?)

למעלה