סקר קטן לבנים...

yaldonet2

New member
סקר קטן לבנים...

השאלה מופנית לכל הגילאים. איזה טיפוס של בנות אתם מעדיפים : מישהי עדינה, שקטה יותר, ביישנית ,או רועשת, שאוהבת לדבר, אוהבת את כל מה שקשור בה ומלאת בטחון עצמי? אני מדברת גם על חיצוניות: יופי גס או יופי עדין? תענו בבקשה על שתי השאלות... תודה...אני אשמח לכמה שיותר תשובות...

אני רוצה גם לענות!!

אז מה אם אני לא בן

sh53

New member
אני לא בן, אבל אולי אפשר לאחל לך

ברוכה הבאה לפורום?

spirit noa

New member
../images/Emo3.gif יאללה בנות!

יאללה בנות לענות :) נייחס את זה גם לנו!.. לא רק לבנים ממלא הם לא פה.. חחח,

yaldonet2

New member
חחח...

קודם כל תודה הבאה על הברוכים הבאים... מה, אין פה מספיק בנים שכל הבנות רוצות לענות? חחח...תענו, למה לא..פשוט זה לא יהיה אותו דבר, מבינות?

sh53

New member
יש פה בהחלט בנים

יש כדורגל היום או משהו? אל תדאגי יש פה בנים והם יענו, הם פשוט כרגע לא כאן. קבלי את זה כמחמאה - הבנות אהבו את השאלה שלך ובגלל זה הן רוצות לענות עליה.

sh53

New member
אבל כשכל הבנות תעננה ותשרשרנה

את תשובותיהן אחת מתחת לשניה, כי הבחורה מעדיפה שהבנים יענו - כנראה היא רוצה לדעת איך למשוך בנים אליה או מכל סיבה אחרת.

spirit noa

New member
חחחחחח סבבה,

חחחחח , יכול להיות.. חחחחחח...... אזזזז.... אני לא כ"כ יודעת לשרשר.. בכל זאת... ננסה......

sh53

New member
אוהבת עדינים,ביישנים ושקטים../images/Emo99.gif

לא אוהבת בחורים שחצנים שעושים המון רעש, כדי שישימו לב שהם קיימים או נמצאים בסביבה

yaldonet2

New member
לא...

אנהי סתם רוצה לדעת מה הטעם של בנים. את עצמי אני לא אשנה בשביל למשון בנים, אני לא עד כדי כך נואשת!

thebaby

New member
כל אחד רוצה משהו../images/Emo101.gif

אחר... את לא יכולה לעשות מבדק לפי מספר הבנים המצומצם שנמצא בפורום

sh53

New member
מה מיוחד ברבקה? מה מושך בה?

איזה תכונות עושות לך את זה בה? האם השקט שלה או הקופצנות שלה? אם כבר ענית, אז תענה כמו שצריך
בינתיים אתה הבן היחיד פה, אז שהגולשת לא תחשוב שכולם פה רק בנות.

spirit noa

New member
חחחחחח חמוד.

הנה בן!!!!!! אחד ומיוחד!!!!!! :) שאוהב את ריבקה שלו!!!!

spirit noa

New member
ואני אוהבת בנים......

כמו א-ב-י שליייייייי:)
, שקט ביישן וחמודדדדדדד!!!!!!!!!! טוב הוא לא כ"כ שקט וביישן אבל הוא לא מהילדים האלה שיעשו הכל כדי שישימו אליהם לב,

מור86

New member
../images/Emo20.gif גם לשלי קוראים אבי!!!

הוא אומנם לא ילד... חייל... אני אוהבת טיפוסים שלא מחזיקים מעצמם יותר מדי, לא שחצנים וחושבים שהם הכי הכי. אני אוהבת טיפוסים שקטים... לא ביישנים... החבר שלי ואני הפכים. הוא שקט, אני לא. הוא מסודר כזה, ואני באלגניסטית. אמממ אני אוהבת טיפוסים שאוהבים להקשיב, שנותנים מעצמם לאהבה, רומנטי.. מבחינה חיצונית... עד לפני שלוש וחצי שנים היה לי טיפוס מבחינה חיצונית שאהבתי... ואז בא האהוב שלי, והוא ההפך.. כלומר, אין לי מבחינה ספציפית העדפה. אבל אני אוהבת בנים מסודרים, אסטטיים, שאכפת להם מהמראה שלהם ולא מזניחים את זה...

למעלה