סקר פורום

שירקאן12

New member
סקר פורום../images/Emo13.gif

1)כמה רומניות יש כאן. 2)כמה פולניות יש כאן (ישמור האל)
3)כמה סי פרדיות 4) כמה רוסיות יש כמה הונגריות יש כאן. כמעט שכחתי מרוקאיות\ טוניסאיות \וכ"ו..... או חצי חצי.

ברוך הבא...../images/Emo13.gif

אני לא מכינה, אבל מאמי שלי שתחיה מפנקת אותנו לרוב, אפילו בגילה המבוגר, תמיד מוצאת את הדרך להפוך את החיים שלנו לקלים יותר...אתה מוזמן בכל עת...

שירקאן12

New member
בדרך אתה אחרת

מי שלא טעם את המלוחיה מפסיד. אגב אני יליד הארץ. והכל בבדיחות הדעת חוץ מההזמנה למלוחיה...

kiki35

New member
מה זה מלוחיה?

קראתי בהנאה על הפולנים והפולניות. חושבת שפולני זה אופי ולא רק של מי שמקורותיו מפולין. אני איטלקיה יהודיה וצברית וזה ממש שילב קטלני אבל כמה פעמים בחיי כבר אמרו לי " אל תהיי פולניה " כשצלצלתי איןספור פעמים לילדה שלי בברזיל לשאול אם היא אוכלת. בכל אישה כמעט יש משהו מהפולניות וזה בסדר גמור אבל זו בעיה ענקית רק כשהפולניה היא חמותך ירחם השם אבל חמות זה כבר שרשור בפני עצמו,,,,אז מה זה מלוחיה?

ben 911

New member
מלוחיה זה הבן דוד של הבמיה. ../images/Emo4.gif

את שניהם מבשלים עם קילו שום. לשכוח מהפסוק של שיר השירים:"ינשקני מנשיקות פיהו".
והכי גרוע (לטעמי) יש לזה מרקם של.. מה שהגברים פולטים.

קיק להל"ן מולוחיה

אני לא רוצה להגעיל אותך אבל זה איזה מן מרק משהו בין סמיך לנוזלי בצבע ירוק ואת השאר אני משאיר לדמיון שלך.

kiki35

New member
נחמד מצידך רוכב בלילה

להביא תאורים כאלה בבוקר,,,יאללה תרכב לקאנטרי כפר סבא,,,ראה הזמנה שכתבתי,, יום מדהים

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifמה זה זה?(נדבקתי ממישהו בביטוי הזה../images/Emo13.gif)

לא מגלה ולא מגלה. אני רומניה גאה ילידת הארץ. אז מה זה אומר ?
שיר ישראלי (קצת חבל שלא שומעים יותר את שלמה
) שלמה גרוניך מילים: אהוד מנור לחן: שלמה גרוניך השלג שלך והמטר שלי הוואדי שלך והנהר שלי נפגשים סוף סוף בחוף ישראלי עם כל החלומות והגעגועים עם כל הזיכרונות הטובים והרעים בשיר חדש ישן שמאחה את הקרעים הנה מה טוב הנה מה טוב ומה נעים. במקצב יווני עם מבטא פולני... בסלסול תימני עם כינור רומני... מי אני? מי אני? כן אני! אלי אלי! שיר ישראלי. העמק שלך וההר שלי היער שלך והמדבר שלי נפגשים סוף סוף בנוף ישראלי עם כל החלומות והגעגועים עם כל הזיכרונות הטובים והרעים בשיר חדש ישן שמאחה את הקרעים הנה מה טוב הנה מה טוב ומה נעים. במקצב יווני עם מבטא פולני... בסלסול תימני עם כינור רומני... מי אני? מי אני? כן אני! אלי אלי! שיר ישראלי. ה- "למד" שלי וה- "חת" שלך ה-"עין" שלי וה-"ריש" שלך נפגשים סוף סוף עם תוף ישראלי עם כל החלומות והגעגועים עם כל הזיכרונות הטובים והרעים בשיר חדש ישן שמאחה את הקרעים הנה מה טוב הנה מה טוב ומה נעים. במקצב יווני עם מבטא פולני... בסלסול תימני עם כינור רומני... מי אני? מי אני? כן אני! אלי אלי! שיר ישראלי.

שושה, למה את חוזרת על ביטוי פוגעני נגד עצמך?

אני מבינה שזה הומור, ומראה על בטחון עצמי. אנחנו הפולנים (אני צברית בת פולנים) הננו קבוצה חזקה מאד בחברה הישראלית, ויודעים גם להתיחס בהומור לעצמנו. עם זאת, לדעתי ה"בדיחות" הטפשיות בעיקר על נשים פולניות כבר אוכלות פה כל חלקה טובה, כל אידיוט מרשה לעצמו, ולכן אנחנו לא צריכים לחזור על זה. מה דעתך.

s h o o s h a

New member
נושא הפולניות כבר מיצה עצמו מזמן.

לא צוחקת ולא בוכה. זו גם הסיבה שבהודעה/ תגובה לא היה שום אייקון. רק מילים יבשושיות. [ואיום סמוי
]

למעלה