**סקר סופ"ש**

נשית~37

New member
**סקר סופ"ש**

בעקבות אירועי הפורום בשבוע שחלף וקריאה של הודעות על אנשים שנכוו במדיה הוירטואלית, האם יש כאן אנשים שהפיקו מכאן לקחים טובים, על סמך נסיונם של אחרים? האם יש כאן אנשים שהפורום הזה, או המדיה הזאת, גרמו להם לדברים חיוביים, או שרבנו כאן רק כדי להעביר את הזמן ולהגדיל את מעגל החברים? אני למשל, בכמעט שנתיים שאני כאן, למדתי על עצמי דברים שבשום מסגרת אחרת לא הייתי מגיעה אליהם, החיבור שלי לעצמי הוא הרבה יותר נקודתי ומוחשי מאי פעם, וזה לא עניין של גיל...זה המקום הזה, הפורום הזה, האנשים שכאן, הדיעות, האינטראקציה החברתית (ויזואלית או וירטואלית)...אני כמעט מרגישה שאני חייבת למקום הזה אלף תודות. לחלקכם זה אולי יישמע מוזר, אבל ככה אני מרגישה. אז...תודה לכולם/ן

נשית~37

New member
תשחק איתי סטריפ-פוקר....

בטוח שתצליח להפשיט אותי לפני שאתה תוריד משהו חחחחחח

שבת שלום ../images/Emo24.gif

בזמני הקצר כאן והכרותי אנשים בודדים (עם חלקם נוצרה ידידות עמוקה וחשיפה מדהימה), למדתי להכיר התנהגויות ומחשבות של אנשים אחרים משכבות וזרמים שונים משלי. הבועה שלי התפוצצה משהו. מרגישה ומקווה ללמוד מטעויות של אחרים. אני הפנמת חלקם.

נשית~37

New member
התפוצצה?

כאילו...ניפצו לך כאן מיתוסים? אני לא כל כך זוכרת את ההרגשה שלי בתחילת דרכי, יכול להיות שגם אני הרגשתי כמוך...קצת נבוכה למול הגילויים...

במובן מסויים

"שברו את הכלים". הכללים שידעתי אבדו איפשהו כאן. התמימות שידעתי או שחשבתי כי ידעתי התרסקה מול החברה שבפורום.

הצופה.

New member
אני למדתי ../images/Emo13.gif

שלמידת לקחים שונה מהפקת לקחים וכתיבת לקחים שונה מביצוע לקחים ושנסיונם של אחרים טוב רק אם מישמים ושכתיבה ורטואלית היא תרעלה ויזואלית שכן היא מרגיעה את הפעולה הוזואלית וממכרת לפעולה וירטואלית ורק אם נדע שחלומות לא רק חולמים אלא גם מגשימים ושתובנות צריך להפוך ליצירה ולא רק להבנה אזי הרוחנו וממך למדתי שלפעמים צריך לדעת להודות רגע מנסה גם למרות שקשה לי
תודה

מו שיקו

New member
מאוד שמח בשבילך

על כל מה שלמדת על עצמך אני לא מרגיש כמוך, לא קרו לי כאן דברים יוצאי דופן שבמסגרות אחרות לא היו קורים. אני כאן בשביל מסאז´ למוח בלבד ורק לפעמים זה מצליח אבל מי יודע , אולי הפגם הוא בי...

נשית~37

New member
נו?

מסאז´ למוח זה מעולה...היכן עוד היית יכול לנהל דיאלוג מתוחכם עם סקסופון או עם הצופה...
....הא?

מו שיקו

New member
טוב נשית

גם הדיאלוג איתך בסדר,וגם הריבים בסדר אבל זה מהווה בערך 5-10 % ממה שיש לי בריאליה ואין בזה שום דבר חדשני או יוצא דופן

מו שיקו

New member
ברור שזה רווח

אבל הנקודה היתה מה חידש לי המקום ולא האם הגשמתי את מטרת הנוכחות שלי כאן ובאיזה אחוזים. גם בביזנס צריך למקד מטרות השגים וכו´

כל דבר שנלמד...

בין אם בשמחה או בין אם בעצב הוא לחיוב. המקום פה שינה אותי, חשף אותי לעולם שלא הכרתי קודם, למדתי הרבה. למדתי על אנשים אחרים ולמדתי על עצמי. למדתי שיש בעולם הזה הרבה טוב, אך יש בו גם הרבה רע, ושלתמימות יש מחיר כבד. אני חושב שאני חייב תודה למקום הזה, שבזכותו יצא לי להכיר קבוצת אנשים שהיום הם חלק מרכזי בחיי, אנשים שאני יכול בלב שקט ובאמון מלא לקרוא להם חברים שלי. בזכותם, בזכות הדאגה שלהם, ההקשבה שלהם, האהבה שלהם, אני עוד מאמין בטוהר ליבו של האדם. כל יום לומדים משהו חדש... ולך, באופן אישי, אישה מקסימה...קבלי
ממני...

מו שיקו

New member
טוב זה מתחיל להישמע

כמו איזה טקסט של מסיבת סיום....... אני קורא את כל מה שהמקום הזה עשה לך הוא לא עשה לי , אפילו אחד מהדברים האלה

זה לא מפתיע אותי...

כל אחד כאן בא מרקע שונה, עם נסיון חיים שונה, עם תובנה שונה של החיים, עם אמונות שונות. בהחלט יתכן שאת כל מה שאני למדתי אתה כבר ידעת קודם...אני הייתי במובן הזה עכבר הכפר שבא לעיר הגדולה.

מו שיקו

New member
בדיוק

ולכן הגבתי כפי שהגבתי האנשים שהרויחו כאן מוכיחים את זכות הקיום של המקום אנשים כמוני הם רק טרמפיסטים.....

למעלה