**סקר סופ"ש**

ארנבי

New member
אפרופו חיבור

רק תקבעי מקום וזמן ונראה מה מצב ה"חיבור" חחחחחחח

giulietta

New member
קראתי את השירשור הנהדר הזה

ואף הדפסתי. למה? ככה
ג´ול

אני מופתע מעצמי ../images/Emo12.gif

באחד הימים אכתוב כיצד הגעתי לכאן לפני זמן די קצר, חמישה חודשים אולי מעט יותר . בזמן הקצר יחסית כאן , אני מאוד אוהב להיות חלק מכם , מרגיש מאין תראפיה , משוחרר מתמוגג מהנאה . בכלל , אחרי יום עבודה עמוס אני חוזר הביתה עייף נפשית ומותש . אני יודע שמחכה לי הנאה גדולה להכנס לפורום , לכתוב , לומר את דברי להתיחס לאחרים לתת עיצה , לתת כתף ולא , לא רק לחשוב על עצמי . האמת בחיים האישיים שלי , אוהב לתת , אוהב לקבל . לסיכום חמשת החודשים שלי כאן , אוהב בכל ליבי להיות עימכם . נשתמע , יהונתן 38 .

עוד פינה נחמדה בחיי

בתור אחד שפיזר וקרא מאות של הודעות,קיבל ושלח למעלה מ-400 מסרים...המקום הזה הסב לי בהחלט הנאה,בדיוק כשם שאהבתי פעם לשוטט בטלויזיה על ערוציה השונים באדיקות גבוהה (והיום כמעט בכלל). מה אין פה..? הכרתי אנשים מאוד נחמדים,כ"א טיפוס מיוחד,לחלק מהם הצלחתי ממש להגיע לבפנים...ואנשים זה תחביב גדול שלי. כמו בכל עולם,יש גם את הרע. יש את המתנשאים הפלצניים,את האינטרסנטים והמושחתים,את אילו שינסו להשחיר אותך בכל מיני קומבינות ועיוות של סיפורים ששמעו מאחרים. יש את הקנאיים,את משחקי המילים והלהטוטנים,יש את השקרנים/יות,את הרכלנים הגסים. מה לא?? אבל אם אני עדיין פה... סימן שטוב לי , לא?

למעלה