**סקר סופ"ש**

אני למדתי המון על עצמי.....

על דברים שהיו טמונים בי ובשום מקום אחר לא פרצו החוצה... למדתי שבעזרת מילה או חיבוק את יכולה לקנות את עולמו של מישהו אחר.... למדתי גם שבעזרת מילה את יכולה להרוס עולמו של אחר ולכן צריך לחשוב אפילו יותר מפעמיים לפני שאת זורקת דברים לאויר.... למדתי כמה כיף זה לעשות טוב לאחרים והתמורה היחידה היא התודה, למדתי גם כמה חשובה המילה תודה וכמה כיף להשתמש בה.... למדתי גם מהי ההתאפקות, שלא תמיד חשוב להיות צודק, בדרך כלל עדיף להיות חכם.... למדתי גם שכל אדם הוא עולם ומלואו, שרב הניסתר על הגלוי וברגע שאת קצת מנסה ללמוד את הניסתר את מגלה עולם קסום ומכל אדם, אפילו הטיפש ביותר בעיניך את יכולה ללמוד המון דברים חכמים. כמובן שהיו לי גם אכזבות מהאנשים במדיה הזאת ואותם לא אוכל לשכוח... אך בסיכומו של דבר לדעתי הטוב עולה על הרע, ואם זה היה הפוך..... כנראה שלא הייתי כאן יותר......

הצופה.

New member
ואווו

"אפילו הטיפש ביותר בעיניך את יכולה ללמוד המון דברים חכמים" לדעתי זו התמצית

ואני

נחשפתי כאן לקבוצות של אנשיפ, שאין לי מושג אם בתנאים אחרים , הייתי נחשפת אליהם. סה"כ, פה זה כפר קטן. יש פה אנשים מכל הסוגים. הגענו לגיל (טוב נו, רובנו) שיש באפשרותינו הכלים להבחין בין טוב לרע. מצאתי פה אנשים טובים באמצע הדרך. למדתי להפנים חלק מהחוויות שאחרים עברו. אני מבסוטה. ואת... כבר אמרתי לך, מהפוסטימות החביבות עלי

ואולי לא למדתי .....

על עצמי ,אלא לימדתי את עצמי ?... האמת שזה ממש לא משנה אם היה בתוכי משו שכזה , או שלמדתי את זה בגללך , בגללכם , בגלל הפורום הזה , העיקר הוא שמעכשיו זה אצלי , בתוכי לזמנים אחרים שעוד יגיעו ... בתוכי , לנשום עמוק ולספור עד 10 כפול 2 כשהכעס עולה ומציף , <נו טוב לא תמיד זה מצליח לי:)> לדעת לפתוח דלת וחלון ולקבל את הלא רגיל <היה את זה לפני , אבל כאן זה "השתפשף" הרבה יותר...> לברור מניסיון החיים של האחר , ולקחת אותו אלי כעוד תמונה שאולי תגיע אל ניסיון החיים הפרטי שלי .... להתחבר לאני העצמי שלי , ולא לוותר עליו ולדחוק אותו הצידה , אלא אולי למתן אותו , ולהחליף לו תלבושת , ולשפר אותו ... לדעת שמילים כוחן חזק , וליטופם לעד נשאר ...... ושאהבה , מיליון גוונים לה , גם כאן ...

הקצין

New member
ואולי לא היו הדברים מעולם ,,, ואולי

ואולי הכל רק אשליה ...................... כשאנו צעירים אנו קוראים ומאמינים בדברים מופלאים *** בבגרותנו אנו מגלים בצער שדברים כאלה לא קיימים *** ורק טוב לכולם

ק-ס-ו-מ-ה

New member
למדתי ועדיין לומדת

שהנאיביות היא דבר בר חלוף. שמה שרואים מכאן לא רואים משם. שגם אם הכל נראה ורוד, לפעמים השחור מתחת מבצבץ. שישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא.......... למדתי על עצמי עד כמה אינני יודעת כלום. ועדיין, טוב לי כאן, וכפי שכבר אמרתי, אני עוד לומדת..... שבת שלום לכולם.

את רוצה ...

ס´תבך איתי .....חחחחחחחחח.. נו קדימה , חצי ערב ניסיתי תנוחות בשביל לגלות ת´תשובה

ק-ס-ו-מ-ה

New member
ה ג מ ל

למי שלא ראה, למי שלא שמע...........לגמל איבר זיכרי הפוך (הכובע לכיוון האשכים) וזאת כדי........ * * * * * להשתין על רגליו האחוריות ובכך לצנן את עצמו מחום המדבר........ בחיי..........אמיתי אמיתי אמיתי.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחחחחחחחחח

עכשיו נותר לנו רק לדמיין את האקט עצמו.........חחחחחחח אמרת רוורס??????????

הקצין

New member
וזה מזכיר לי בדיחה

זקן בין 90 מגיע לבית מירקחת כשהוא בקושי הולך ובקושי עומד על רגליו ניגש לרוקח ומבקש : תן לי בבקשה חבילת ויאגרה ..... הרוקח מסתכל על הזקן ושואל אותו : סבא אתה בקושי עומד על הרגליים למה אתה צריך ויאגרה ?????? עונה לו הזקן : אני צריך את זה , כי נמאס לי להשתין על הרגליים שלי ... ורק טוב לכולם

למעלה