סקר מקורי

wendy clear

New member
אנשים שמתעקשים להגדיר את עצמם כרוק.

כמו גארבג´, ווזר, וויטוס, שזה באמת חרא-אבל הכי הכי הכי- קרייזי טאון! כאלו חראאאאאאאאאאאאאא..... ורד הוט ממש ממש טובים!

IC4

New member
what r u stupid ?

אף פעם בהיסטוריה שאני אוהב ושומע גארבג לא ראיתי שהם מנסים להגדיר את עצמם כרוק למען האמת התווכחתי פעם חבר שלי פעם שלימד אותי לאהוב אותם אם הם רוק או לא כשניסיתי כמובן להגדיר אותם כסתם משהו טוב והוא התעקש שהם רוק אלטרנטיבי או משהו כזה אז בקיצר הם להקה טובה, ומה את מאשימה אותם במה שמבקרים חושבים עליהם ולORANGE- תודה על הח"ח , טוב לדעת שמעריכים קשישים בני 18 בפורום הזה :)

OPERATi0N_iVY

New member
פחח...אבל זה באמת רוק...

אולי חוץ מקרייזי טאון... וזה כמו שאני אצחק עכשיו על זה שבלינק מתעקשים להגדיר את עצמם כפאנק-רוק

Ran-182

New member
הממממ..... + איזה ../images/Emo32.gif קטן

אני חושב שאת limp bizkit, linkin park & foo fighters ועכשיו ל
כל אלה שהיו ברשימת אייסיקיו שלי, לשלוח הודעה ואני אצרף אותכם. פשוט התקנתי ת´ווינדוס קקה מחדש. להית´

blinkme

New member
אני מניחה ש..............

נראה לי לינקין פארק בגלל שכל הילדעים מהכיתה שלי אומרים לי שהם יותר טובים מבלינק182 (לא נראה לי) ולימפ ביזקיט הוא טוב (בערך) מי עוד??????.. מממ..................... אולי ארוסמית כן הם ממש חרא להקה

כופר כופר!!!!!!

לשרוף אותך!!!לשרוף חיים!!! *סוחבת מוקד עם גפרורים* עכישף לשרוף! להרוג! להשחית! כופר! *חוזרת ומביאה גם: נפט, גרזן קרב ויקינגי, בקבוק חומצה, בקבוק רעל, סכין, אקדח, ומזלג* נירוונה שולטים! לפחות הם יותר טובים מכל שאר הלהקות שהכופרים הקטנים הזכירו כאן! פחחחח...... בלינק מנשקים בתחת לנירוונה! לא שאני לא אוהבת אותם... הם בסיידר... אבל נירוונה??! תעשה לי טובה!!!! *מוותרת ומחליטה שלהפחיד את כל הילדודס בפורום זה יספיק...* *סוחבת בחזרה למחילה שבה היא גרה את כל הציוד*

IC4

New member
כל מה שיש לי להגיד לך בקשר לנירונה

זה של-C. BURTON בזמנו נתקע שיר של נירוונה שהוא לא זכר את המילים אז הוא חשב והמציא מילים משלו ואחר כך הפך את זה לשיר :) אבל זה היה בתקופת S O T N M ואני כאמור לא אוהב את אלבומם זה ממש -- MACHINES OF HATE A disease that infiltrates

Ran-182

New member
ואם כבר.. אז את MetalliKAKA

בגלל מה שהם עשו לנאפסטר, לא בגלל המוזיקה. דווקא אני שונא מטאל. אבל המתופף שלהם, הוא ענק.

HelloweeN

New member
יחסית לזה שהוא למד הכל לבד

ולא יודע תווים (צ´רטים) בגרוש, הוא לא רע. הכל יחסי.

punktx

New member
מיאו!!!!!!!!../images/Emo54.gif

אני (כמו שחלק כאן יודעים) שונאת שונאת שונאת מטאל!!!!!!!!!!! אז ככה: הלהקה המכוערת הזאת ששרה א ButterFly לינקין פארק כי הם פשוט גרועים.... ועוד אחד?? King Africa סתם רן אני חייבת להגיד לך שאתה חמוד ביותר!!!! מקווה שניפגש שוב בקרוב! היום היהו לי שעתיים ראשונות חופשיות!!! אבל שעת אפס כרגיל, עיוני נדפקים סהר

למעלה