סקר מקורי

ofir_einhorn

New member
סקר מקורי

נראה לי שהוא מקורי איזה להקות רוק אתם הכי שונאים? תכתבו 3 להקות שאתם שונאים

ofir_einhorn

New member
והנה הדעות

1. sum 41 בגלל שהם כמו להקת בנים שכולם שרים ואין להקה אחת כזאת חוץ מהלהקות בנים 2. red hot chilli בגלל שאני שונא את הזמר ובגלל שהם לא הגיעו לארץ 3. rage agianst the macine בגלל שהם פשוט מגעילים

IC4

New member
בושה וחרפה (הדעה שלך)

סאם 41 להקה גדולה מכיר אמנם רק שני שירים שלהם אבל אני ממש שמח שיצא לי להכיר את שני השירים האלה :) (בעצם הורדתי עוד איזה שניים אבל לא אהבתי) רייג´ ורד הוט אני לא מבין מה יש לשנוא אצלהם OTHERSIDE RENEGADES OF FUNK אלה בלבד שווים את קיומן של להקות אלה - אני שונא את COUNTING CROWS וגם יש לי משהו נגד אירוסמית´

Ran-182

New member
אני חולק עליך בקשר לסאם41

"בגלל שהם כמו להקת כנים שכולם שרים"? גם חבורת הראפרים D12 הם חברות בנים ששרים, וכמו שידוע לי, הם אינם נכללים בקטגורית "להקות בנים". ועוד כמה דוגמאות: blink182, green day, nofx, anti-flag, fenix tx בכל אלה 2/3 (שני-שליש) מחברי הלהקה שרים.

ofir_einhorn

New member
סתכל

בלינק זה נורמלי שגם בסיסט וגיטריסט אבל מתופף?????????? וגם כל הזמן בשיר הם מחליפים זמר וגרין דיי רק הגיטריסט זמר יש לך טעות

Ran-182

New member
נכון, אבל לפי הטיעון שלך

בגלל שכולם אצל דוד סאם הם בנים, אז הם להקת בנים. אז הם לא. לא נורא, גם אני לא מת עליהם :)

Sham 69

New member
RANCID..

הדוגמא הכי טוב ללהקה מצויינת שכמה מחברי הלהקה שרים בה.. ולא הייתי מגדיר אותם כלהקת בנים יש סיבות אחרות לזה ש SUM41 מסריחים

ומהם?

סאם לגמרי לא מסריחים! אוקי אז השירים שלהם קצרים לאללה אוקי רוב השירים שלהם נשמעים אותו דבר מבחנית מוזיקה אז מה???????????? הם מעולים!!!!!!!!!!!! הם להקה מעולה!!!!! כמובן שבלינק הרבה יותר אבל לא משנה (
) אז תן בקשה את הסיבות שלך........ TaLi

Sham 69

New member
מה הקשר בכלל

לשירים קצרים.. אני לא אוהב את המוזיקה שלהם אני לא אוהב אותם אני לא אוהב את הראפ המסריח הזה שהם משלבים בחלק מהשירים אני לא אוהב את הפלצנות הזאת שלהם .. להקה מסריחה לטעמי זהו.

ofir_einhorn

New member
אני איתך

גם בגלל שהם כמו להקת בנים מגעילה והם מתלהבים מעצמם

Alinush182*

New member
הלהקות שאני שונאת...........

1) לינקין פארק, כי יש שם שתי אנשים מיותרים, יענו הגיטריסט לא יכול לשיר, אין לו לשון? סתם שנדע....... 2) אירוסמית´, הסולן יותר מידי מתלהב מעצמו, וגם הסיבה שהזכרתי בלינקין פארק. 3)לימפ ביזקיט, פרד הסולן יש לו קול כמו אני לא יודעת מה השירים שלהם נישמעים כמו יבבות,ויבבות וזה כזה מעצבן......................
ושלוש להקות שאני אוהבת: 1) BLINK 182 מן הסתם....
2) גרין דיי. 3) האופספרינג.... ביייייי נשמות...

ofir_einhorn

New member
מה זהההההההההה?

למי אין לשון ? לאיזה דיטריסט? מוביל או מלווה? ואיך?

Manic Subsidal

New member
גיטריסטים אמורים לנגן בגיטרה

בגלל זה הם גיטריסטים... תקנו אותי אם מישהו חושב אחרת

Ran-182

New member
מסכים איתך ב10000%

רק שבמיקרה של לימפ ביזקיט ולינקים פארק הם אמורים להיות בובות-רקע עם בגדים שחורים ומפחידים ולתת אקורד A עצבני כל פעם שבא הפזמון. רגע, למה אני אומר "אמורים"? זה מה שהם באצם עושים שם.

Alinush182*

New member
לא הבנתם אותי!!!!!!!!!!

אני לא אוהבת להקות שבהם יש מישהו שהוא רק שר! לסולני לינקין פארק אין קול מיוחד בכלל אז באותה מידה שהם שרים יכולים לשיר גם הגיטריסטים...יענו הם מיותרים........יש להם 6(!) אנשים בלהקה כשיכלו להיות 3(!) ובמקרה של לימפ ביזקיט הם להקה דיי טובה אבל לפרד יש קול מ-ע-צ-ב-ן! על טעם ועל ריח אין מה להתווכח............
ורן--> לא הבנתי אם מי הסכמת איתי או איתם? אני אוהבת להקות בסגנון בלינק וגרין דיי ששם הסולן/ים לא מיותר/ים אלא באמת מועיל/ים ומנגן/ים חוץ מלשיר........ אם מישהו הבין אותי אז-----------ת הללוויה!!!!!!!!! ביי ביי נשמות.......... ןרן אני מקווה שהנט שלך הסתדר כבר............

Ran-182

New member
מסכים עם כולכם אחים שלי :)

פיס אנד לב והאינטרנט שלי יסתדר. אני רק צריך להוריד מסנג´ר

Alinush182*

New member
רן מותק....אם יש לך אקס פי

אז המסנג´ר מגיע עם הווינדוס........... ולמה אתה לא מחובר לאייסיי(קיו).?

Ran-182

New member
כי האקס פי לא נתן למודם שלי לעבוד

משמע לא היה לי אינטרנט אז חזרתי לווינדוס 98, אבל הייתי צריך לפרמט את כל כונן C (איפה שהמסנג´ר היה) ועכשיו אני צריך להוריד את המסנג´ר מחדש.

למעלה