שמעי בכל להקה יכולים להיות 3 (כמעט כל להקה)אבל ככל שיש יותר זה מוסיף כגון גיטריסט מלווה וגיטריסט מוביל(בד"כ זה רק מוסיף) לדוגמא slipknot יש להם 9 חברי להקה נראה לך שזה חובה? ברור שלא אבל יוצא מזה מוסיקה טובה מאוד
אני לא אמרתי שאני לא אוהבת להקות שיש בהם יותר מ-3 חבריםאבל בלינקין פארק זה לא מוסיף הרבה, הנגנים שישארו אבל הזמרים דיי מיותרים ומקבלים את כל ההערצה מהמעריצים בזמן שהנגנים מתאמצים ומנגנים בכל כוחם ולא מקבלים כמעט הערצה..... את להקת SLIPKNOT אני לא מכירה ולא יכולה לשפוט רק על פי מ"ס חברי הלהקה....... המשך יום נעים לכולם
עובדה תראו איך בבלינק הם גם שרים וגם מנגנים והם יודעים להסוות את זה מצויין! בשירים שטום שר אז מארק מנגן יותר ובולט יותר וכנל שמארק שר! ובסולואים בלי שירה שניהם מנגנים רגיל. זה רק מוכיח ששניהם מנגנים מצויין ויש להם שליטה... אני רק רוצה ששיר אחד טרוויס ישיר ואז אני באמת יהיה מאושר למרות שזה קשה לתופף ולשיר!
manic אתה יודע שזה שטות מה שהוא אמר תראה לי שיר אחד שכאשר מארק שר טום מנגן יותר טוב או ההפך(נ.ב טום הוא גיטריסט לא משהו אז זה לא משנה אם הוא שר או לא אבל מארק הוא אחלה של בסיסט הוא מבליט נורא את הבאס) הבאתי דוגמאות מצויינות אני גם אישית מעדיף שזמר הוא רק זמר אבל תמיד יש יוצאי דופן שזה לא משנה(ראה ערך נירוונה)
הלהקות שכתבת מונות רק 3 חברים (אל תתיחס לג´ימי), ככה שיוצא שהגיטריסט הוא גם סולן. בלהקות שההרכב שלהן כולל גיטריסט וסולן נפרדים, אז התפקיד של הגיטריסט זה לנגן בגיטרה!
קודם כל, אני נורא שונאת את U2. פשוט שונאת את השירים שלהם. לא יודעת למה. אני גם שונאת את לימפ ביזקיט, כי הם סתם מתלהבים. אה... וזהו נראה לי... נגד לינקין פארק אין לי כלום. אפילו יש לי את הדיסק שלהם. את SUM41 אני גם אוהבת ומנסה להדיג את הדיסק שלהם... אבל זה כבר לא קשור
אלינוש - לינקין פארק שולטים לימפ ביזקיט יש להם שירים חביבים לזמנים חביבים ו U2 בגלל שאני דוגל בזאת ש SUNDAY BLOODY SUNDAY הישן הוא אחד מהשירים הטובים ביותר אי פעם, אני חייב להעיר כנגד הערה שיוצאת נגדם למרות שכיום הם לא נשמעים אותו דבר כמו אז אז אני מבין אבל עדיין, ה45 שניות האחרונות של WALK ON הן יפות גם ELEVATION חביב ביותר רק "תקוע בתוך רגע שאינך יכול לצאת ממנו" אני לא סובל
אוקי אז- משום מה, אל תשאלו אותי למה אני שונאת את רד הוט צ´ילי פפרס! את לינקין פארק אני לא שונאת אבל החלטתי שהם צועקים מידי אותו דבר לגבי לימפ ביזקיט- ראיג´ אגינסט דה משין אין לי שום דבר נגדיהם כי אף פעם לא שמעתי שיר שלהם! יו 2 כאילו, הם לא להקה משהו וכמה זמן הם ביחד? די שיתפרקו! אמממ וזהו- ואני לא יודעת מה איתכם אבל מקום שני אני מעריצה את סאם! אין! מאז שצרבתי את הדיסק שלה (
) אני מתה עליהם! ואם כבר מדברים על סאם, למישהו יש כתובת של אתר עליהם, אבל לא הרישמי? TaLi