עונה
1. אוהבות מעצבים ישראלים? בגדול אוהבת חלק מהעיצובים, בעיקר נעמה בצלאל, אפרתה, דפנה לוינסון, לולו ליאם והרבה מעצבי נעליים כמו שומייקר, אדי כלאב, מיכל מילר ועוד
3. כמה אחוזים מהארון שלכן, בערך, מורכב מבגדי מעצבים? וכמה מהנעליים? נעליים לא מעט, משום שאני רואה הצדקה בלהשקיע הרבה כסף בנעליים שנוחות לי. בגדים קצת פחות. אולי 5 אחוז מהארון בגדי מעצבים ישראליים.
4. מה אתן קונות יותר, בגדי מעצבים או בגדי רשתות? ונעליים? קונה הכי הרבה בגדי רשתות, ולא מעט און ליין, נעליים אני לרוב קונה בשופרא, פרשס ובחנויות של מעצבים ישראליים
5. ולמה? המחירים... ברור לי שייצור בארץ הוא יקר יותר אבל לשלם 200 ש"ח על חולצת טריקו, יפה ככול שתהיה קצת קשה לי... או 700 על שמלה... גם נהיה קטע מעצבן כזה, שחלק מהמעצבים הפכו עם הזמן לרשת. למשל, נעמה בצלאל, דפנה לוינסון וכ"ו הן כבר בהחלט רשת חנויות, ובהתאם הייצור כבר המוני יותר ועדיין המחירים בשמיים. היה לי קטע לא יפה לא מזמן עם נעלי קאפל אוף, שבעבר היו נעליים בעבודת יד והצדיקו את המחיר היקר, והיום אחרי שיש כמה חנויות גם שם הייצור הפך המוני והרבה פחות איכותי
6. יש לכן תוכניות לקנות הקיץ בגדי או נעלי מעצבים? אילו? נורא בא לי שמלה של נעמה בצלאל