סקר מעניין

Houndour

New member
חזה יותר מחצי מסך?

גם לנגה מסליירס יש... ואצלה הבליטו את זה לא יודע למה...

K00lVulpX

New member
יותר מורכב, כלומר -

כמו שאיינשטיין אומר, הכל יחסי. העלילה של יוגי יחסית יותר מורכבת מפוקימון (בפוקימון - א שרוצה להיות פוקימון מאסטר, מטרה מגוחכת לכל הדעות, ביוגי - רוצים להציל סבא\אבא\אחות וואטאבר)...

Warcraft3

New member
לא יודע..

אולי שתיהם אותו הדבר בשבילי . בעניין הקרבות אין מה להשוות קלפים מול פוקימונים, פוקימונים זה יעני יצורים חיים שאתה לוקח איתך לכל מקום והם יכולים להגן עליך וכאלה,(מה שקלפים לא יכולים לעשות) רק חבל שאי אפשר לחדש יותר שום דבר בפוקימון כי זה חוזר על עצמו כל הזמן.

אפשר רק באגדים העלילה חוזרת על

עצמה אבל הספישלים והסרטים מתעלה בכמה רמות על יוגי מוטו

R m4n1

New member
מה שטוב בפוקימון זה...

בגלל שזה מלא פוקימונים ומלא סוגים אפשר לקחת את זה לכל מיני תחומים כמו... פילוסופיה, כל התיאוריות של מיוטו (שדי מזכיר מאד את מורפיוס) ושהוא גורם לפוקימון להראות כמו מאטריקס (חוץ מזה שאין לאנשים בפוקימון חורים בכל מיני מקומות אקסטרא). אקשן, די ברור, המתקפות אחלה, במיוחד העל חושיות (psy kicks ass!!!) מדע, גנטיקה, דנ"א ושטויות. פיזיקה, יחסים בין- חשמל/מים עשב/מים ושטויות ועוד (עזבו את ההערה על הפיזיקה, זה סתם "חשיבה בקול רם P:)

Yurismaster

New member
יש באמת הרבה מן המשותף..

אבל אני חושב שאני מעדיף פוקימון, הסדרה באמת חוזרת על עצמה אבל אין מה להשוות בין פרקים של ליגה בפוקימון לפרקים שבהם יוגי נלחם בפגאסוס או בלא יודע מי...מנסיון אני אומר את זה, פתיחה...לפוקימון באמת הייתה פתיחה יפה...האחרונה בעיקר(4) למרות שגם ליוגי יש פתיחה יפה מאוד אז נגיד תיקו כאן...מה עם המשחקים ? יש השוואה בכלל בין המשחקים של יוגי לאלו של פוקימון? ואני לא מכיר יותר מדי את המשחק של יוגי אבל אני שיחקתי בזה קצת ואני חושב שפוקימון מנצח כאן , המשחק של פוקימון מלא אסטרטגיה לדעתי....למרות שיש כמה קלפים שהורסים באמת אבל עדיין ביוגי יש יותר....אפשר לקנות אקסודיה באינטרנט, אם אתה בעל ממון תקנה 3 סטים כאלו ותעשה חבילה של אקסודיות כמו של אחד מהrare hunters (פרקים יותר מתקדמים)ונראה מישהו שמנצח אותך....יוגי ניצח באותו פרק ניצחון לא מעשי בכלל לדעתי , אני חושב שהאנימציה של יוגי באמת יותר יפה אבל לפוקימון יש גם את הספיישלים והסרטים שאני מת עליהם (פרט לאחד) ואני מצאתי רק סרט אחד של יוגי שהוא לא היה משהו אז אפשר להבין מאיפה נובעת ההחלטה שלי נכון? מה שחבל שפוקימון מתחיל לחזור על עצמו יותר מדי אבל זה אמור להשתנות בעונות החדשות נכון? נכון? תגידו לי שכן! כי אם לא, מתישהו יוגי יהפוך באמת למעניין יותר..

hydro pump

New member
בוא רק נגיד....

קרב כל פרק (סטייל העונה הראשונה), 2 דמויות חדשות, לוכדים פוקימונים- לא מצטרפים בעצמם לאחר-שראו-את-טוב-ליבו-של-אש, אש לא היחיד שתופס, שני צוותים שנלחמים זה בזה, עלילה נחמדה יותר,ועוד...

tetris6

New member
יו גי הו VS פוקימון

מה יש להשוות ביכלל! ביו גי הו זה מי שיש לו מזל של שליפה הכי גדול מנצח+ מלה קלפים שדופקים את המשחק!!!!!!!!!!!!!!!! פוקימון רק הסטנדרט הרוס! למרות שאפשר לעשות חבילות סניזל מק או ויגלי מק אבל יש אנרג'י רמובל גוסט שדופקים תמשחק והמטבעות כמובן! אבל יש עוד 2 פורמנטים חדשים 1. MMF (מודפיד) שזה לא בידיוק חדש שזה קלפים מנאו 1 ומעלה אין אנרג'י רמובל אין גוסט אבל יש דאבל גוסט דפוק אין כמובן סניזל וסלוקינג כי הם בבאן!!! 2. e-block שזה פורמט חדש של קלפים מexpedion ומעלה (expediton, aquarpolis, skybridg.) שאין טירוג מרגיז!!!!!!!!! וכמאט כל הטרינרים הם ספורטרים ככה שמותר להישתמש בטרינר אחד בכל טור

למעלה