יש באמת הרבה מן המשותף..
אבל אני חושב שאני מעדיף פוקימון, הסדרה באמת חוזרת על עצמה אבל אין מה להשוות בין פרקים של ליגה בפוקימון לפרקים שבהם יוגי נלחם בפגאסוס או בלא יודע מי...מנסיון אני אומר את זה, פתיחה...לפוקימון באמת הייתה פתיחה יפה...האחרונה בעיקר(4) למרות שגם ליוגי יש פתיחה יפה מאוד אז נגיד תיקו כאן...מה עם המשחקים ? יש השוואה בכלל בין המשחקים של יוגי לאלו של פוקימון? ואני לא מכיר יותר מדי את המשחק של יוגי אבל אני שיחקתי בזה קצת ואני חושב שפוקימון מנצח כאן , המשחק של פוקימון מלא אסטרטגיה לדעתי....למרות שיש כמה קלפים שהורסים באמת אבל עדיין ביוגי יש יותר....אפשר לקנות אקסודיה באינטרנט, אם אתה בעל ממון תקנה 3 סטים כאלו ותעשה חבילה של אקסודיות כמו של אחד מהrare hunters (פרקים יותר מתקדמים)ונראה מישהו שמנצח אותך....יוגי ניצח באותו פרק ניצחון לא מעשי בכלל לדעתי , אני חושב שהאנימציה של יוגי באמת יותר יפה אבל לפוקימון יש גם את הספיישלים והסרטים שאני מת עליהם (פרט לאחד) ואני מצאתי רק סרט אחד של יוגי שהוא לא היה משהו אז אפשר להבין מאיפה נובעת ההחלטה שלי נכון? מה שחבל שפוקימון מתחיל לחזור על עצמו יותר מדי אבל זה אמור להשתנות בעונות החדשות נכון? נכון? תגידו לי שכן! כי אם לא, מתישהו יוגי יהפוך באמת למעניין יותר..