לפי דעתי
אז ככה - בסדרה יוגי לוקח - יש כל פרק קרב והעלילה יותר מורכבת. בפוקימון, נכון שגם כל יום יש קרב, אבל זה כל הזמן נגד צוות רוקט. ומה הבעיה לנצח אותם? (*אהם פיקאצ'ו מכת ברק!!! אהם*) קלפים - פוקימון לוקח. הרבה יותר מורכב, ועל אף שמסתמך על הרבה מזל מטבעות, יוגי מסתמך רק על מזל של שליפה, ותו לא. אסטרטגיה אין בגרוש ביוגיהו, רק לשים יותר מפלצות ויותר חזקות... בפוקימון יש אנרגיות, טריינרים, פוקימונים, ויותר חשוב - אסטרטגיה, מחשבה! אנימציה - יוגי לוקח... השיער של יוגי יותר מגניב משל ברוק, למשל... והעיניים כמעט אותו דבר (ככה זה אנימה) שיר פתיחה - פוקימון. אם לא היה את הקטע של "דד.. דד.. דו קרב!" השיר היה לוקח בגדול, הקטע הזה סתם הורס... וחוץ מזה, לפוקימון יש 3 שירי פתיחה, כל אחד טוב יותר מהקודם. עכשיו יש לנו שיוויון 2-2. אך בכל זאת בחרתי מנצח, והוא.... (תופים תופים תופים)... פוקימון! מדוע, תשאלו אתם? הסיבה פשוטה מאד. באיזו עוד סדרת טלויזיה מצוירת תמצאו דמות שהחזה שלה לוקח יותר מחצי מסך? כן כן, אני מדבר על כוכבת הפורנו ומאסטרית פוקימוני הקרח, האחת והיחידה בעלת הזוג - פרימה! ובעקרון אמורים לקרוא לה לורליי כמו בכחול\אדום\צהוב. נכון שביוגיהו יש את טיה ומאי, אבל הן לא מגיעות לקרסוליים של פרימה, פמלה לי אנדרסון של האנימה! וזוהי הסיבה שאני מכתיר את פוקימון לסדרת האנימה הטובה מבין השתיים.