סקר מעניין

סקר מעניין

שאי אפשר לשאול בסקרים פוקימון מול יוגי הו מי לוקח בקרבות בדמיות בעלילה בהכל נשמע את דעתכם

hydro pump

New member
אוי... פירוט!

עלילה- פוקימון. כי יוגי זה קלפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דמויות-פוקימון. כי יוגי creepy.... קרבות- פוקימון. מה קרבות, זה קלפים!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור, ראיתי קרב ביוגי והשתעמתי למוות.... זה קלפים!!!!!!!!!!!

gloom

New member
בואו נוסיף תיבול

מי לפי דעתיכם קורע את מי בקלפים פוקימון או יוגי הו! אני אתחיל פוקימון- באיזה עוד מקום יש קלפים רמאים כמו סניזל ומה זה הרמאות שאפשר לשחק 5 מפלצות בו זמנית פשוט טמטום ועוד משהו אחד פוקימון יותר זול ויש יותר סיכוי שזה יהייה אמיתי (על הנדסה גנטית שמעתם)

tetris6

New member
יו גי הו מנצח

כי בפוקימון אין מירור פורס או רג'יקי!!!!!!! אבל המשחק של פוקימון בקלפים בכמה רמות מעל יו גי הו

Light woman

New member
...

אני חושבת שאיכות המנגה/אנימה היא אותו דבר בערך, אבל אצל פוקימון התסרוקות הרבה יותק מורכבות, אבל אני יותר אוהבת את העיניים ביוגי הו. העלילה בשניהם היא די אותו דבר, רק שבמקום אחד זה קלפים ובשני מפלצות, מקום אחד זה "הפוך אותם לידידים הכי טובים שלך" ומקום שני זה "האמן בלב של פיסות הנייר האלה.." וגם יוגי וגם אש רוצים להגיע לפסגה, אבל אש עושה את זה בשביל עצמו ויוגי לא. ביוגי זה קצת יותר מורכב כי יש גם את ג'ואי הזה. מבחינת קלפים, אני לא חושבת שיש על מה לדבר. המשחק של יוגי הרבה יותר מורכב עם מצב הגנה, התקפה, קלפי קסם ומלכודת שיכולים לשנות הכל וכו'.

אז ככה/

מבחינת עלילה לדעתי העלילה של יוגי די מנצחת הסיפור מסתבך כל העניין עם האגיפשן גאד קארד והפיצול של יוגי די שמים בכיס הקטן את אש שמטייל ומנסה להגיע לליגה הקרבות בפוקימון יותר מענינים כי כל העניים ביוגי זה סתם לזרוק קלף ואוי מפלצת בום בום טרח נפסל בפוקימון יש השקעה מעניינת בקרבות הדמיות אני יותר מחבב את סטו קיבא מאשר את גרי ואת יוגי מאשר את אש הדמיות חיות יותר ומעניניות יותר וכמובן שטיה ומאי יותר שוות ממיסטי מפלצות לעומת פוקימונים הפוקימונים יותר מענינים תחשבו על זה ככה צאריזארד שם בכיס הקטן את הבלו איז הוא יותר חי יותר יפה יותר מעניין מאשר הולוגרמה של בלו איז

Warcraft3

New member
אבל.....

ביוגי הו משקיעים בציורים הרבה יותר מהציורים של פוקימון. בוא אני ייתן לך דוגמא לפוקימון לא מושקע. דיגילט למשל סתם עשו צורה עם שתי עיינים ואף עלוב. דיגלט נראה כמו לא רוצה לומר את המילה.....בקיצו מה שרציתי לומר זה שלדעתי מבחינת הגרפיקה והציורים יוגי הו לוקח את פוקימון.

Unlucky Boy

New member
פוקימון מן הסתם

יוגי הו זאת אחת האנימות הכי גרועות שראיתי, אני כבר מעדיף לראות בייבלייד. האנימציה והעיצוב דמויות כאלה גרועים שזה מפחיד. וכל הקטע של ההוא שלקח את הנשמה של סבא של יוגי דרך הטלויזיה...מה לעזאזל? אולי פוקימון זה לא שיא התחכום אבל זה כבר ממש מפגר. וגם הקטע של להאמין בנשמת הקלפים...חחחחחחחח בסדר... הדבר היחיד שאני יכול לזקוף לטובת יוגי זה שהיוצרים ידעו להפסיק את הסדרה אחרי עונה אחת ולא למתוח אותה כמו פוקימון.

Unlucky Boy

New member
אהה...

אז אפילו את זה אני לא יכול לזקוף לזכותו

Unlucky Boy

New member
בדיוק

מה החוכמה לקחת תמונה רשמית שהיוצרים השקיעו בא לעומת סקירנשוט מסכן? הציורים בסדרה עצמה הם זוועת עולם

oferst2

New member
נסיך הסייאנים

קודם כל, תביא גם את הקופסא של המשחקים רובי וספיר, ואז נעשה השוואה

Houndour

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה טוב!

לדעתי יוגיגו זו באמת סדרה רדודה וחסרת עניין. הקרבות בה איטיים ומעצבנים ואפשר להשתעמם! העלילה טפשית, הסדרה ממוסחרת לגמרי וזה בדיוק קופי (שתי סדרות *זהות* במהותן) של בלייבליי, רק שזה עם קלפים והדמויות שונות. פוקימון סדרה שולטת! אומנם בהתפתחות עלילתית פוקימון קצת צולעת אבל אם נשווה את העונה הראשונה של פוקימון (זאתי שכל פעם חכיתי בקוצר רוח לפרק הבא!) לעונה המשודרת של יוגיגו ההבדל עצום.

K00lVulpX

New member
לפי דעתי

אז ככה - בסדרה יוגי לוקח - יש כל פרק קרב והעלילה יותר מורכבת. בפוקימון, נכון שגם כל יום יש קרב, אבל זה כל הזמן נגד צוות רוקט. ומה הבעיה לנצח אותם? (*אהם פיקאצ'ו מכת ברק!!! אהם*) קלפים - פוקימון לוקח. הרבה יותר מורכב, ועל אף שמסתמך על הרבה מזל מטבעות, יוגי מסתמך רק על מזל של שליפה, ותו לא. אסטרטגיה אין בגרוש ביוגיהו, רק לשים יותר מפלצות ויותר חזקות... בפוקימון יש אנרגיות, טריינרים, פוקימונים, ויותר חשוב - אסטרטגיה, מחשבה! אנימציה - יוגי לוקח... השיער של יוגי יותר מגניב משל ברוק, למשל... והעיניים כמעט אותו דבר (ככה זה אנימה) שיר פתיחה - פוקימון. אם לא היה את הקטע של "דד.. דד.. דו קרב!" השיר היה לוקח בגדול, הקטע הזה סתם הורס... וחוץ מזה, לפוקימון יש 3 שירי פתיחה, כל אחד טוב יותר מהקודם. עכשיו יש לנו שיוויון 2-2. אך בכל זאת בחרתי מנצח, והוא.... (תופים תופים תופים)... פוקימון! מדוע, תשאלו אתם? הסיבה פשוטה מאד. באיזו עוד סדרת טלויזיה מצוירת תמצאו דמות שהחזה שלה לוקח יותר מחצי מסך? כן כן, אני מדבר על כוכבת הפורנו ומאסטרית פוקימוני הקרח, האחת והיחידה בעלת הזוג - פרימה! ובעקרון אמורים לקרוא לה לורליי כמו בכחול\אדום\צהוב. נכון שביוגיהו יש את טיה ומאי, אבל הן לא מגיעות לקרסוליים של פרימה, פמלה לי אנדרסון של האנימה! וזוהי הסיבה שאני מכתיר את פוקימון לסדרת האנימה הטובה מבין השתיים.

למעלה