סקר.... :) מספר חניכים

noname202

New member
תלוי עד כמה קטנים

שבט של 150-200 אנשים זה סבבה. פחות מ100, כמו במקרה שלנו, סתם מוריד את המורל ברמות מטורפות...

squirtletle

New member
פאדיחה?

מצחיק... זה בדיוק מה שאמא שלך אמרה שנולדת... חחחח סתם חומד אבל אל תגידי פאדיחה על השבט (איזה מגניב...שלחתי את ההודעה דרך הפלא...><)

gorck

New member
לא בטוח בכלל, אבל...

שם השבט: נוה מגן מספר חניכים בשבט: 830 בערך הנהגה: שר"דר מספר חניכים בהנהגה: בסביבות ה3500, זה בערך מה שהיה במחנה....

amit641

New member
../images/Emo47.gifשבט ג'../images/Emo47.gif ../images/Emo129.gif

שם השבט: ג' מספר חניכים בשבט: 703 הנהגה: ת"א יפו מספר חניכים בהנהגה: לא יודעת, אבל אנחנו ההנגה הכי גדולה נראה לי...

הדריק1

New member
אני[:

שם השבט:לפיד[: מספר חניכים:210 הנהגה:איילון מספר חניכיםבהנהגה:נראה לי ש3000 ומשהו אם אני לא טועה[:

יSublime

New member
אני

שם השבט:עמית! מספר חניכים בשבט:700...טיפה פחות. הנהגה:איילון מספר חניכים בהנהגה:2000 בערך.

just orka

New member
אני../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם השבט: רעות
מספר חניכים בשבט: 200 בערך הנהגה: איילון מספר חניכים בהנהגה: 2000, משו' כזה

SD music

New member
../images/Emo79.gifפשיטת איילון..

שם השבט: להב מספר חניכים בשבט: 100 ומשו [: הנהגה: איילון מספר חניכים בהנהגה: חלק כתבו 2000, חלק 3000 .... משו כזה ..

lupeta

New member
לשירה,

את אחות של נטע, נכון? (אני מניחה שאת מכירה אותי...). בכל מקרה, רק רציתי להעיר לך משהו לגבי אחת התגובות שלך. השבט שלנו באמת גדול וטוב, ורוב האנשים בשכב"ג מכירים אחד את השני. אבל לא כולם. אמרת שאם מישהו לא מכיר את כולם, זה בגלל שהוא לא בא כמעט. אז אני חייבת להגיד לך שזה ממש לא נכון. אני באה כל הזמן לשבט (ימי עבודה, מפעלים וכו'), ויש כמה וכמה אנשים שאני לא מכירה. אולי מכירה בשם, ואולי בפרצוף. לפעמים שני הדברים לא מתחברים ביחד. אומרים לי "היוסי הזה", ואני לא יודעת לקשר לפרצוף ... הנקודה שלי היא, שלא תמיד שכב"ג גדול מכיר אחד את השני כמו שאת חושבת. שתצטרפי לשכב"ג אני מקווה שזה לא יהיה ככה... ומה שנכון, יש לנו באמת אחלה מפעלים :) וסליחה על המגילה...

squirtletle

New member
עכשיו תורי

שבט עידן בהנהגת צפון יש לנו 70 חניכים ביום טוב יש בהנהגה איזה 1500 חניכים ויסלחו לי אם אני טועה. אהה ויאמר לזכותי שזה לא הכמות זו האיכות!

cohen shir

New member
שבט אלון../images/Emo106.gif הנהגת שרון צפון../images/Emo47.gif

שבט אלון הנהגת שרון צפון מספר חניכים בהנהגה - 4500 בשנת פעילות 2006-2007 ובמחנה 2007 3300 חניכים - המחזור הגדול ביותר איי פעם בתנועת הצופים במפעל הנהגתי. מספר החניכים בשבט - בשנת הפעילות 2006-2007 רשומים בסביבות ה390, במחנה 2007 יצאו 250 חניכים. ובהחלט לא הכמות אלא האיכות!!! ואני נמצאת בשבט ממוצע ואין חניך שאני לא מכירה בשבט!!! אין דבר כזה!!!! וברור שכל השכב"ג אחים... חיים אחד בתחת של השני!!! שכב"ג אלון אימפריה!!!

למעלה