סקר.... :) מספר חניכים

שירהShira1

New member
סקר.... :) מספר חניכים

טוב סקר קטן פשוט ממש בא לי לדעת על השבט שלי יחסית לשבטים אחרים... שם השבט: מספר חניכים בשבט: הנהגה: מספר חניכים בהנהגה: וגם ככה נוכל לראות מי השבט/ההנהגה הכי גדול/ה... אני: שם השבט: אביב מספר חניכים בשבט: בסביבות ה- 1000 הנהגה: תל אביב יפו מספר חניכים בהנהגה: משהו אמר לי 8000... לא בטוחה יאללה עכשיו אתם...

דורסבג

New member
אני:)

שם השבט: דותן, אשדוד מספר חניכים בשבט: רשומים 300, בת'כלס באים אולי 200 הנהגה: דרום מספר חניכים בהנהגה: בין 2000 ל-3000 משו באזור ה-2500 ככה

hadarinke

New member
../images/Emo47.gifשבט און../images/Emo47.gif

שם השבט:
און
מספר חניכים בשבט:נראה לי בין 350-500 רשומים... הנהגה:דר"ג! מספר חניכים בהנהגה:לא ידוע...אבל ההנהגה השניה בגודל שלה....

פאדיחה ../images/Emo6.gif

שם השבט:עידן מספר חניכים בשבט:למחנ"ק או בכללי? בעיקרון בכללי יש לנו איזה 40 חניכים+25 שכב"ג הנהגה:צפון מספר חניכים בהנהגה:1600

שירהShira1

New member
חחח למה פאדיחה? ../images/Emo6.gif

בגלל מספר החניכים?... שבט קטן זה דווקא מגניב מכירים את כולם וזה...
ואל תשוו את עצמכם לשבט שלי ותתפדחו כי באמת יש לי שבט ענקק השני בגודלו בארץ!
אחרי שבט הנשיא עם המספר המטורף 1400!!
אם אני לא טועה, זה מה שהיה שנים קודמות לפחות...

הכי מגניב :)

ובאמת זה כיף שאני מכירה את כולם.. אבל עדיין.. להיות אימפריה זה גם נראה כיף

YogevLevi

New member
לא צריך 1200 חניכים כדי ליהיות אמפריה

שבטים קטנים זה הרבה יותר מוצלח

YogevLevi

New member
בכל המקרים......

תראי לי שבט גדול שכל אחד בשכבה מכיר את כולם....(ושאני אומר מכיר אני לא מתכוון לשם) או בכלל....שכב"ג שכולם מכירים את כולם.... לא נראה לי שתמצאי.....

שירהShira1

New member
../images/Emo27.gif

בשכב"ג אצלי אני כמעט בטוחה שכולם מכירים את כולם ומי שלא מכיר אז בטח הוא כזה שלא בא בקושי והוא לא פעיל... ולא כל כך הבנתי אותך בהתחלה אם התכוונת שבשכבה לא מכירים אחד את השני או את כל השכבות בשבט? אבל בכל זאת תחשבי איזה מבחר של אנשים יש לך כשהשבט כזה גדול... ותחשבי איזה מפעלים ואירועים אפשר להקים עם כזה גודל... ובכלל במחנה איזה מבנים מטורפים... ומורל.. זה מאוד כיף להיות שבט גדול..

YogevLevi

New member
סליחה אבל

יש הרבה מעבר למבנים ומוראל.... ובשכב"ג ושכבות גדולות לרוב יש "חבורות" (או איך שלא תקראי לזה)..... אין לי מושג איך להסביר אבל עד שלא רואים את זה בעניים קשה מאוד להשוות..... דרך אגב....כדי לעשות מוראל מטורף לא צריך שבט גדול.... כל מחנה קיץ בערך היינו עושים סיבובי מוראל ויוצאים מול השבטים הגדולים בהנהגה ותמיד שמעו אותנו והרבה אמרו לי שהיינו שבט של מורעלים שתפסו ממנו....... בתקופה הטובה שלנו היינו 150 בערך (כולל שכב"ג) אוי הימים הטובים |שמישהו יחזיר לי את השבט T_T|

YogevLevi

New member
ועוד משהו

גם בשביל מבנים לא צריך שבט ענק
יש אצלנו בהנהגה שבט קטן......אין לי מושג כמה חניכים...... הם גאים בזה שהם קטנים ואני אישית ממש תופס מהם....הם לא מתמרמרים על למה אין לנו ככה וככה חניכים...... חוץ מזה שהם מורעלי צופיות...המבנים שלהם מטורפים.....אני בטוח שהם יכולים להתחרות עם שבטים בהנהגות אחרות עם פי 2 או 3 כוח עבודה......

שירהShira1

New member
קודם כל...

אתה אמרתה והדגשתה שלא יכול להיות מיקרים שבהם שבטם גדולים יותר מוצלחים משבטים קטנים... אני מסכימה עם מה שאמרתה אבל בהחלט לא מסכימה עם הכללה הזאת שלך... יש לי שבט מטורף וענק אימפריה אחת גדולה וכל הדברים האלה שאתה מציין שקורים בשבטים קטנים קורים אצלנו ואיפלו משופרים פי כמה... אני ממש לא מסכימה להכללה הזאת שאתה עושה... אני בעד שבטים קטנים אבל שבט גדול זה עושה את זה שונה אתה נהנה מכל הצדדים... וגם רציתי לשאול אותך למה אתה מתכוון שאתה אומר אימפריה כי כנראה אנחנו לא חושבים על אותו דבר...

YogevLevi

New member
../images/Emo9.gif

סליחה על ההכללה..... ואין דבר כזה דברים משופרים...יותר גדול לא אומר יותר טוב..... כשאני אומר אמפריה אני מתכוון לשבט שרואים אותו, שבט של מורעלים. שבט שרמת ההדרכה והצופיות שלו גבוה..... וכמובן שיתנהג כמו שצריך ולא יחפש ללכת מכות במחנות קיץ.....

srugit

New member
אתה מתכוון לשבט חצרים?!

וגם אנחנו שבט יחסית קטן, אוני יכולה להגיד שהאוירה מעולה וכיף! אין כל רע בשבט קטן, מצד שני גם שבט גדול זה אחלה, זה לא אומר שפחות מכירים או שפחות כיף... לדוגמא שבט אריות... הם הרבה והם השבט הכי איכותי בערך בהנהגה שלנו!

YogevLevi

New member
כן...חצרים....

ויחסית להנהגות אחרות גדרות לא נחשבים לגדולים..... ולא אמרתי ששבט גדול זה לא כיף... אמרתי ששבט קטן זה הרבה יותר כיף
ואני לא בטוח שאריות הם השבט הכי איכותי בהנהגה......

gorck

New member
נוה מגן...השבט שלי...

מניסיון....שכב"ג של 120 בערך בכל שנה.... אחרי שבועיים מכירים את כולם בטוח....בהתחלה יש בעיה קצת אבל אח"כ מכירים את כולם.... וגם כל רוב השכב"ג מכיר את כל השבט....אז זה מגניב גם ככה... נגיד ט' מכירים שם את כולם כי זה ט' ח' כי הם סתם משוגעים ז' כי הם לא קשורים אז מכירים אותם ו' כי הם קבוצות קשות ד'-ה' מכירים את אחים של וחבריהם (וזה המוווון) ומכירים ת'מופרעים וחבריהם (שזה גם המווון) אז יוצא שמכירים את רוב השבט תוך חודשיים בערך...עד חנוכה מכירים את כל השבט...

YogevLevi

New member
אני לא מדבר על להכיר באופן כללי

גם אני יכול לומר שאני מכיר את כל ההנהגה שלי.... אני מדבר על זה שאני וכל השכבה שלי בקשר עם חניכים מכיתה ד' ועד ח'...... אני בטוח שאם תלך ליד אחד מהבתי ספר היסודיים שלך לא כל שכבות ד' ה' ו' יתנפלו עליך ולא תבין מה נחת עליך.... חוץ מזה....תראה לי שכבה אחת שאין בה את החברים של X ואת החברים של Y.......

yhamry

New member
חדש פה..,בשבט שלי כולם מכירים את כולם!!

שבט:פולג מס' חניכים משו כמו 1200-1300 הנהגה:שרון צפון מספר חניכים בהנהגה:משו כמו 3300 ככה אמרו לנו שאנחנו השבט הכי גדול בהנהגה (אני מניח שצדקו
)

cohen shir

New member
אללללה שרון צפון!!!../images/Emo47.gif

אני מאלון....
ואתם לא יותר מ1000 אתם בסביבות ה800 במחנה לפי מה שנמרוד אמר וההנהגה שלנו במחנה הייתה 3300 ורשומים למעלה מ4500

למעלה