סקר מספרי שכזה

Sh‡Ra

New member
אתה באמת רוצה לדעת?../images/Emo15.gif

טוב, אני אקח את זה ככן. אינפקציות רציניות, בית חולים ותנוך שכמעט נקרע. באסה

shpluck

New member
הורים הם עם קופיפי שכזה,הלוא כן?

מוזר אמא שלי כבר לא רוצה להאבק ולא ממש מזיז,לא שלא אכפת אלא לא רואה בזה משהו רע לגמרי,מבינה אותי איכשהו. ואישרה תיאורטית עגיל שרוצה לעשות...נקווה שתאר גם פרקטית למרות שכמה נעשו בלי הסכמתה(וידיעתה) אבל לא טוב ככה,עדיף שידעו,ואם יסכימו אז בכלל נהדר!

crystal baller

New member
../images/Emo11.gifאנסרינג..

1. כמה חורים יש לכם?6 2. כמה עגילים יש בהם כרגע?6 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ?6 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש?נדמה לי 5 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום?1 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות?6 ומעלה.

PinkyRaSta

New member
123456789

1. כמה חורים יש לכם? בכלליות? או רק חורי פירסינג?
אממ מפירסינג ישלי 4 חורים (2 בגבה <כניסה ויציאה חיחי>, טראגוס ואף. אה וגם ישלי 2 בתנוכים אבל לא נחשב. 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? אממ 3? 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? 3? 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? אותו דבר... 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? NONE 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? אני לא כזאאאת מתכננת... אבל בתקווה לעשות כמה הליקסים ובלשון עוד שנה ככה... בטח בדרך יצוצו עוד כמה :O

PinkyRaSta

New member
כה כה אנדעת.

אני סתם בלונדינית... D: יווו היום הייתי בסטודיו הכי מגעיל בעולם. חברה ש'לי עשתה שם קעקוע... פשוט גועל רפש של סטודיו, או לפחות משו שמנסה להיות 1 כזה... אבל אסור לדבר פה אז אני ישוש לי :X

1 aNורJoגת

New member
מיליון שנה לא הייתי כאן-

1. 11 2. 10 3. 10 4. 10 חח הכל 10 5. פייי לפחות 10... 3 באוזן הורדתי לפני כמה זמן ופעמיים באף ובגבה.. 6. אני משיגה כסף ונוסעת לעשות סמיילי..

McYc

New member
אני אני אניי....

8
7
7
8
8
וואי... אמממ הרבה..... בעיקר להחזיר את אלו שהיו... כעיקרון בתכנון זה אף, גבה, לשון (עגיל שלישי...), פופיק ויש עוד כמה....

למעלה