סקר מספרי שכזה

סקר מספרי שכזה

1. כמה חורים יש לכם? 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? אפשר לפרט אם רוצים

עונה

1. 8 (נזם, אינדסטריאל, פטמה, 4 לובים) 2. 7 (כי אחד אינדסטריאל) 3. 5 4. 7 5. 1 (הלוב השמאלי שלי נסתם:(() 6. עוד 8 לבינתיים

הייי

אני חדשה פה ולדעתי זאת הזדמנות די טובה לעשות אתכם הכרות.. אני בת 14 וקוראים לי אולגה! טוב אני אענה פה על השאלות.. אני יודעת שאין לי הרבה חורים (הורים, הורים..) אבל לא נורא 1. באוזניים נחשב? כי אם כן אז באוזן למעלה ובאף (ו-2-3 באוזניים) 2. בכל חור עגיל.. 3. בכל חור עגיל.. 4. כל החורים שציינתי + עוד אחד באמצע האוזן כזה.. בין ללמעלה לרגילים אבל הורדתי אותו.. 5. כנ"ל 6. בטבור (בחורף) ובטראגוס

התשובות שלי

1. כמה חורים יש לכם? 11 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? 11 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? 10 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? 11 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? 3 [2 לובים והליקס] 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? 4

עונה ../images/Emo13.gif

1. 14 2. 13 (אני מחשיבה אינדסטריאל כשני עגילים) 3. 13 4. 12 5. 2 (אחד מהם בתהליכי סתימה) 6. 3 (דאבל נזם וליפרינג).

אנייייייייי

1. אממ..רגע אני אספור
7 בזאוזניים- 4 חורים בתנוך בימין, ובשמאל שניים בתנוך והליקס;פירסינג בגבה (שמאל
) העונה לשם קספר
לא יודעת כמה חורים זה נחשב כי עושים את זה עם שני חורים
2. בכולם יש עגילים עכשיו..בגבה יש לי בננה בר בינתיים, הליקס= חישוק. כל השאר החזרתי לשם את הרפואיים
3. מה זה כמה בדרך כלל?(מצפה לתשובה) 4. לפני חודש..אמממ..הכל מינוס הגבה
5. אפס אחד גדול
6. עוד אחד- טראגוס.

גלי®

New member
יווו, אני מרגישה אשכרה שמרנית...:)

יש לי אחד באף, אחד בטבור (בשניהם יש עגילים) באוזן היו לי: באחת חמישה ובשניה 3, אבל חלקם נסתמו אז יש לי 3 ו-1 בלי עגילים... כבר די מזמן (שנתיים וחצי) המספר לא השתנה, אולי זה הזמן לחשוב על אחד נוסף...

אני..

1. כמה חורים יש לכם?10 2. כמה עגילים יש בהם כרגע?באוזניים יש כמה חורים שיש בהם 2 עגילים..סהכ"ל יש אלי 12 עגילים.. 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ?בכל אחד 1 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש?9 לפני חודש עשיתי את ההליקס שלי.. 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום?אממ...עוד 2 הליקסים..ואיזה 11 חורים באוזניים כשהייתי בת11 היה לי שיגעון עגילים..אבל הורדתי אותם בגלל אינפקציות ואז עשיתי שוב! 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות?אממ..אינדריסטריאל ולשוןו..

shpluck

New member
שעמם-למה לא

כמה חורים? 8 כמה בתוכם? 4 (אבל אחד כבר לא שמיש בגלל הרחבה בחור ליד) כמה עגילים בדרך כלל? 6 כמה לפני חודש? אותו דבר-8 כמה ז"ל? יש 8 והיה גם בגבה (ובתנוך עשיתי אחד 3 פעמים(אקדח) כשהיה לי את הז"ל היה לי היחד איתו...7 כמה מתכננים? אמממ כרגע 5-6, 3 יבוצעו בקרוב.

miss vampira

New member
...................................

1. 12 2. 10 (החורים הראשונים באוזניים-בלי עגילים) 3. 12 4. 12 5. היו לי 3 עגילים באוזן שנסתמו לי, ועגיל בגבה שהורדתי, ועשיתי שוב בצד הזני :) 6. בלשון ואינדסטריאל ואולי אולי אולי בפיטמה...

הממפ..

1. יש לי כרגע: אינדסטריאל מעוקל [2 חורים] הליקס ספטום לובים [1 של 8מ"מ בלוב ימין ו-2 של 1.2מ"מ בלוב שמאל] 2. 1 בכל פירס [6 סה"כ] 3. כנ"ל 4. Same 5. לא הורדתי אף פירס שלי חוץ מהלובים.. ובלובים זה היה עם אקדח משמע = אינפקציה, ואני לא זוכרתכמה הורדתי.. אני חושבת שהורדתי 8 לובים [3 משמאל, 5 מימין] 6. בינתיים פירס בלשון ואנדרגראונד בעתיד בטח יצטרפו אליהם עוד כמה..

איך הגעת למסקנה הזאת?../images/Emo12.gif

חשבתי שהיא התכוונה לעגיל אחר, שזה נראה כמו סירה כזאת, מעוקל בזוית קטנה לאורך כל העגיל, לא רק כשזה מתקרב לחורים, כמו בתמונה שהבחורה שמה.

Moosh Tg

New member
מיפ.

1. כרגע 2. ספטום ולברט. 2. ממ. 2. חישוק ומוט. 3.ממ.. 2. 4. היו לי 4. אינדסטריאל ירד. 5. היה לי אינדסטריאל שזה 2 חורים, וגבה. 6. טראגוס,לשון,גבה,סיידליפ,סמיילי,לוב. וזה מה שבא לי כרגע.

ממ אני?

1. כמה חורים יש לכם? 13- באוזן ימין 4 בתנוך ו-2 הליקסים באוזן שמאל 5 בתנוךו-2 הליקסים 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? 11 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? 11 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? ממ 13 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? בערך 6.. 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? 5.. או יותר..

למעלה