סקר מספרי שכזה

:((

אולי הוא עשה לו צרות כמו ששלי עושה לי. הרופא רשם לי אנטיביוטיקה לטיפול. ואפילו הפירסר אמר שרק עם אנטיביוטיקה זה יעלם.. והכי מוזר שזה לא אינפקציה מה שיש לי.. וגם לא דחיה. בלאט.

וואף.

איזה עצבים. אחרי כל הזמן הזה עדיין יש בעיות? כאילו, נכון שהוא מחלים רק אחרי 3-9 חודשים אבל עדיין.. הוא לא יכול לעשות את ההחלמה נעימה!? אני גם רוצה לעשות אבל אני לא אתמודד טוב עם הכאב.. במיוחד אם הוא יימשך חודשיים, שלושה.. מה יש לעגיל שצריך פאקינג אנטיביטיקה לטיפול?. אוי זה מוריד לי את החשק לעשות..:/ ממ מה שנשאר לי להגיד זה ש..שיחלים לך האינדסטריאל..! בהצלחה. :).

תודה...

יש לי משו דמוי קילואיד אבל לא. הוא אמר שזה קורה הרבה ושזה לא אינפקציה (זה נוצר מהגוף הזר בגוף ולא מזיהום חיצוני או משו) ואז הוא רשם לי תרופה אנטיביוטית שאסור לפרסם פה את שמה, אבל הפירסר שלי המליץ לי עליה בלי קשר.. והיא באמת עוזרת. וכבר ירדה לי הבועה בחור התחתון (שמגיב טוב) אבל עכשיו היא עלתה בחור העליון.. זה ממש מצחיק. חשבתי שנפטרתי ממנה למעלה והיא צמחה למטה, ואז נפטרתי ממנה למטה והיא צומחת לי מבפנים למעלה, ואז היא מתעוררת לתחיה שוב למעלה אההה it's alive!!! a-l-i-v-e! ואני לא מורידה את העגיל. BIG ZINE

חחח

אוקיי.. זה באמת מוזר. תנסי לנקות את העגיל עצמו כמה שיותר.. זה טיפשי אבל יכול להיות שהדבר הזה מעביר את עצמו דרך העגיל.. חח אני וההמצאות שלי. חחח איטצ' אלייב :)

אממ... גם לי יש מין "בועה" כזאת

למעלה בחוץ, לא על החור עצמו, ממש ליד. האחות אמרה לי לשים כל משחה אנטי-ביוטית, כולם בסופו של דבר עושות את אותה הפעולה, לא? עוזרות לפצע להגליד.

תשובות

1. 7 חורים חיים (2 בכל אוזן (תנוכים), טבור, לשון, אנדרגראונד) 2. 3 עגילים. בטבור, בלשון ובאנדרגראונד. 3. אותו דבר 4. 8. היה גם לברט 5. 4 חורים ז"ל. 1 בתנוך ימין, אחד לברט, פטמה ועגיל שני בלשון 6. הממ.. אולי באיזה שלב אני אעשה בגבה. בנתיים אין משהו שאני ממש רוצה

Tooלי

New member
מיאו

1. כמה חורים יש לכם? 4 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? 4 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? 4 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? 4 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? 5, או 6. כאילו בגבה, אני קוראת לזה אחד אבל בתכלס זה 2 חורים. 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? 2, או 3 (נו, שוב הקטע של הבגבה)

../images/Emo60.gif

1. כמה חורים יש לכם? הליקס, נזם ושישה לובים. 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? 8 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? 8. אני אוהבת שמלא וצבעוני לי. 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? 7. ההליקס אוטוטו חוגג חודש. 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? לוב אחד שסגרתי כי הוא היה קרוב מדי לקצה האוזן. 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? משתנה כל הזמן, כרגע לשון, טבור ואולי מתישהו גבה.

אביב

New member
..... ממ אני....

1. כמה חורים יש לכם?
15. דאבל נזם (אחד בכל צד), 2 בפופיק, ליפרינג, 10 באוזניים. 2. כמה עגילים יש בהם כרגע?
15. 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ?
15. 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש?
14. ליפרינג חדש בן שבועיים. 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום?
אין ז"ל כולם עוד בחיים. 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות?
בינתיים רק ברידג' מתוכנן.

חוצפאי

New member
הופה הופה, מרגש משהו ../images/Emo13.gif

1. 1 - בגבה. 1. 2 - בגבה. 3. 1 - בגבה. 4. 1 - בגבה. 5. 2 - 2 בתנוך. 6. 1 - הליקס, אבל הסיכוי שיקרה כל כך אפסי...

coka

New member
הממממ... שלי =]

1. כמה חורים יש לכם? 13 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? 13 :) 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? 12 או 11, לא תמיד שמה בכל התנוכים 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? 12, נוסף אחד חדש בתנוך לא מזמן 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? 1, בלשון :( 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? נכון לעכשיו? עוד 6 בערך.. בלשון, גבה, ליפרינג (לא בטוח), ספטום, נזם ובשלב מאוחר יותר, כשאוכל לטוס לחו"ל כדי לעשות את זה - גם נייפ.

Scratchy Girl

New member
תשובות ../images/Emo3.gif

1. כמה חורים יש לכם? 4 <3 באוזניים רגיל והליקס> 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? אה מסתומרת? בכל חור עגיל אחד.. 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? כנ"ל לתשובה 2 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? 5.. 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? היה לי עוד עגיל בטבור והוא ז"ל
6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? וואלה אין לי מושג

PunkInDrublic

New member
ט

1. כמה חורים יש לכם? 4 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? 4 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? 4 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? 4 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? 4 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? לא יודעת.

0inbar0

New member
תשובה

1. כמה חורים יש לכם?6 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? 4 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ? משתנה בהתאם למצב הרוח 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? 6 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? 0 6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? בזמן הקרוב (יום חמישי) אינדסטריאל ככה ש2 ,עגיל בלשון ביומולדת 16 (יש עוד זמן) ואולי דאבל נזם,ליפרינג ועוד 2 הליקסים...בקיצור 8

פ ו מ פ ה

New member
מתפקדת*../images/Emo9.gif

1. כמה חורים יש לכם?-כרגע יש לי 4 חורים שאני מאוהבת בהם
2. כמה עגילים יש בהם כרגע?-4 3. כמה עגילים יש בהם בד"כ?-4 4. כמה חורים היו לכם לפני חודש?-4 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום?-אפחאד
6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? בין 5 ל-6

bluebat

New member
שלום..לי יש:

11-1 7-2 3-כנ"ל. 10-4 5-לא היו. 6-הםםם...אני חושבת שעוד הליקס ..אולי... פרטים:יש לי אינדסטריאל, טראגוס, שני הליקסים,5 לובים 1.6מ"מ ועגיל בטבור.רשמתי 7 עגילים כי יש לי שני אורביטלים שמחברים את החורים והאינדסטריאל גם.

Sh‡Ra

New member
Here I am../images/Emo15.gif

1. כמה חורים יש לכם? שניים. אחד בגבה ואחד באוזן. כן, כן. אחד באוזן. סיפור עצוב. 2. כמה עגילים יש בהם כרגע? אממ, שניים? 3. כמה עגילים יש בהם בדרך כלל? 2, נו
4. כמה חורים היו לכם לפני חודש? The same 5. כמה חורים היו לכם והם ז"ל היום? סמיילי אחד, ו-8 באוזניים
6. כמה חורים אתם עוד מתכננים לעשות? בעתיד הקרוב (?) - עוד אחד בגבה. מגניב

Sh‡Ra

New member
ואם זה לא רק בעתיד הקרוב, אז../images/Emo15.gif

ברידג', ספטום, ליפרינג ואנטי גבה

למעלה