סקר מגניב

noyush92

New member
עונהה.. ../images/Emo27.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא אבא אחות ו-2 חברות טובות שליי 2- אתה אהב עגבניות? כןן 3- וגמבה? כןן 4- ותותים? ברורר 5- אתה נגעל מדם? כןן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אמ.. לא זוכרתת..חח 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הפיג'מה שלייי חחח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבהה
10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץץ..
2- אוהב חרדל? לאא.. 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברורר..מי לא?! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... סבבהה =]] 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אין לי מושג אבל שיהיה.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אממ.. הסמייליםם שבמסנג'ר ובאיסי..חח 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קנאהה 10- אוהב את הצבע הזה? אמ.. בערך.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחח לא.. אני לא נוגעתת באבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) אממ.. לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אמ.. תלוי על מייי
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמ.. שהייתי קטנהה..חח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? ממ..עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה..
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? אין לי מושג.. אני לא קוראת ת'ספרים שלוו..חח 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ממ.. המנורת לבה שלי..חח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חופשש 10- אוהב את הצבע הזה? ממ.. לא כל כך.. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודיייםם.. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () איכסס..סוטהה.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כןן 4- אוהב ללכת לים? מאודד.. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר את היםם.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא..זה מצחיקק
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? חחח לא יודעת.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפוףף [איך שלא רושמים]שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגעע.. 10- אהב את הצבע הזה? כהה.. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? לבב.. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמתת.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כה.. ולא יודעתת..לא ספרתיי.. 4- זה צבע רק לבנות? כהה.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממ..תלוי איזה בןן...חחח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) בת דודה שלי 7- החיים ורודים? כןן 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הנעלי בית שלי.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? הצבע של החייםם.. 10- אוהב את הצבע? כהה.. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כהה.. 2- וקלמנטינות? כהה..יאמיי 3- וגזר? ממ..כה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? אממ.. אפשר להגיד שנגד.. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לאא!!! 6- אורנג' חברה טובה? אמ.. אין לי מושגג.. אין לי אורנג' 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלהה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ההיבהוב של ההודעות באיסי ובמסן..חחחחחח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ממ.. לא דעתת.. 10- אוהב אותו? כהה..

אוייי אני אוהבת כאלה שטויות../images/Emo70.gif

אני עונה
אדום
1. הם יודעים מי הם חחחחחחחח 2. כן 3.כן 4.כן 5.כן 6. בתקופה נשית חחחחחחחחחח 7.יש לי את כל הצבעים בארון אבל אדום פחות 8. יש 2- השפתיים שלי אבל הם לא אדום אדום אז אני יצטרך להגיד שהדבר הנשי שלי שבא פעם בחודש חעעעעעעעעע 9.אדום מסמך יופי ואהבה 10. למה לא? צהוב
1. חמוץ מידי 2. בערך 3.בערך 4. לא..יש לי כוחות על טבעיים חחחחחחחח
5. צהוב-בננה 6.לא נורא...סלחנו 7.לא נכוןןןןןןןןןןןן
לא ידעתי את זה
8. הבובה הצהובה שלי 9.קנאה 10. לא ירוק
1. כן ואני לא רוצה לדבר על זה
2.הוא מעצבן אותי ומגרד אבל אלרגית
לא 3. רק אם יש מתחתי שמיכה 4. לפני כמה ימים..אבל ירוק ככה לא ירוק ירוק 5.גבעול 6. כשהוא לא בשל
עגבניה 7. זה לא הארי פוטר 4
אין לי שמ-א-ץ 8. הדשא בחוץ 9. פריחה 10. כן למה לא
כחול
1. חמודיםםםם 2. חמודייייייייייייםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחח 3. נכוןןןןןןןןן
4. אוהבת ים-שונאת חול 5. בריכה שולטתתתתתתתתתתת
6. לא זה יפה ומיוחד
7. 4 אבל ממש יפים 8. כמעט הכל חחחחחחחח
9. כחול מסמל תמימות 10. כןןןןן
נרוד
1. אנייייייייייייייייייי
2. סטיגמה
אני אוהבת ורוד ואני הכי רחוקה מפאקצה שיש
3. כן והמוןןןןןןןןןןן
4. ממש לא... בנים בורוד זה יפההההה
5. לאאאאאאאא
6. כן 7. כן 8. כמעט הכל 2 חחחחחחחחחחחחחחח
9. זה מסמל כל מה שיפה
10. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ברוררררררררר
כתום
1.כן 2.כן 3.כן 4.נמנעת 5. המשך לנמנעת 6.לא 7.כן
8.תפוז 9.כתום מסמל משהו חי כזה 10. מסמפטת מאוד
חחחחחחחחחחחחחחח היה כיףףףףףףף

MoYaL MaMi

New member
אני עונהנה../images/Emo26.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אבא אמא כריס אנהי...ועוד הרבהה 2- אתה אהב עגבניות?לאא 3- וגמבה?לפעמיםם 4- ותותים?כהה 5- אתה נגעל מדם?כהה 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא זוכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון?כהה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הכיסוי של המיטה שילי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?נחישות ביטחון עצמי מוות ועוד חעחע 10- אוהב את הצבע?כההה צהוב 1- מה דעתך על לימון?לא חיי 2- אוהב חרדל?לאא 3- וגבינ"צ?גמלאא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כהה מי לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב חיחי 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...אהה חחח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אייך?! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?לאדעת 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש 10- אוהב את הצבע הזה?לאא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?בעעע 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כהההה 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:קלמנטינה אוליי 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?מהה?? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?לאדעתת 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשא עציםם וכל זהה טבעעע 10- אוהב את הצבע הזה?לאא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?עברנו את הגיל חיחי 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()נמנעתת 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אםם לא דעת 4- אוהב ללכת לים?כהה 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?יכול ליות 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?חעחע לא זוכרתת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?השמייםם 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?טוהר חעחע אל תייחסו אליי 10- אהב את הצבע הזה?כהה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?אםםםם בהירר 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?כןן הרבה 4- זה צבע רק לבנות?כן לפעמיםם 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא מחייב 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן חברה שליי 7- החיים ורודים?לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?צבע הקיר של החדר שלי חיחי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אםםםם 10- אוהב את הצבע?כהה המון המון כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כהה 2- וקלמנטינות?כהה 3- וגזר?לאא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגדד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כהה 7- ומה עם "תפוז אנשים"?גםםם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?כלוםם 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?לאיודעת 10- אוהב אותו?לאא איכככ

sdavid1

New member
למה עוד סקר!!../images/Emo123.gifזה סתם יגרום לריבים

חחחחחחח סתם סתם..רק שגם הסקר הזה לא יוביל למריבות!
אין כוח לענות

עונה פחח../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא,אבא,אחותי התינוקת,דין ואנהי. 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן מאודדד 5- אתה נגעל מדם? כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני 3 ימים,השתפשף לי המרפק בקיר בכיתה. 7- יש לך בגדים באדום בארון? ברור 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: החולצה שאני לובשת עכשיו..סתאם חחח אמ...כרית בצורת לב אדום שקיבלתי מתנה מחברה הכי טובה שלי
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ בעעעע
2- אוהב חרדל? כן,בערך 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב פחח מן הסתם איזה שאלה זו!? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חחחחחחחחח צהבת הייתה לי כשנולדתי...אני לא ישכח כמה בדיקות עשו לי על זה.הייתה לי פעם צאבת,כן. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? הבפנוכו
אמ..ממש לא! הוא ירוק לא?! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אמ..שניה *הולכת לבדוק* חזרתי--אמ..זה לא דבר שקרוב אליי כל-כך אבל זה הדבר הכי בולט אצלי בחדר: שלט דיי גדול של חברת הג'ינסים "SABE" המדהימים
אני קונה מושבעת שלהם
9- מה לדעתך צהוב מסמל? מזכיר לי "צהובונים"(עיתונים עם רכילויות גסות) פעם המורה שלנו לתקשורת סיפרה לנו על זה
) 10- אוהב את הצבע הזה? לא. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? "קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע"
מה הכוונה? לא הבנתי... 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן):ממש לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא.מי המשועמם?! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול בלילה, בפיג'מה.(מכנס ירוק) 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.יותר חמודי
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוח
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? WTF???
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אין משהו ספציפי. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? קטנים,מעצבנים,ומטומטמים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחח סרטים כחולים הכוונה?!
גועל נפש
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן, לי לפחות כן.
4- אוהב ללכת לים? לא. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר אוהבת את הבריכה.אבל לא סובלת את שניהם. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כה!!! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? *הולכת לספור* סתאם חחח נראה לכם שהלכתי לספור? מה קרה לכם, זה מידע חסוי
......................
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? היומן האישי שלי
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חיים 10- אהב את הצבע הזה? כן, הוא הצבע האהוב עליי.
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? חליפה שלי בורוד שחרשתי עליה. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה לחלוטין. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אינסוף!! 4- זה צבע רק לבנות? כן..לדעתי. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אני כן.דעה שלי!!! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא. 7- החיים ורודים? לפעמים.
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אבן המזל שלי ורודה ויש לי אותה על שרשרת צמודה עליי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחת חיים (
) 10- אוהב את הצבע? כן. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? קצת 2- וקלמנטינות? ממש לא בעעע
3- וגזר? כן מאודד (ג'ובאני
) 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?
נגד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא, מה אני מושפעת?! 6- אורנג' חברה טובה? לא.
7- ומה עם "תפוז אנשים"? בזכותם הכרתי אותכם, אז מה? ברור שהכי טובים!!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? פחחחחחחחחחחחחחח המחזיק מפתחות שלי
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קנאה (
) 10- אוהב אותו? קצת.

s h a r o n 7

New member
עונה../images/Emo152.gif../images/Emo126.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? חברות, משפחה חח אין לי 5 הכי הכי.. 2- אתה אהב עגבניות? יאפפ 3- וגמבה? יס 4- ותותים? כן חחחחח 5- אתה נגעל מדם? כה 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול או שלשום נראה לי 7- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: טוש 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבההה
10- אוהב את הצבע? יססססס! צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ חח 2- אוהב חרדל? לא
3- וגבינ"צ? תלוי איזה חח 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? דהההה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב
חח סתם.. אממ צהוב נראה לי
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חחחחחחח ו..!?
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בובה של בובספוגגגג
9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור חח
10- אוהב את הצבע הזה? כן! ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? מממממ לא חחחחחחחח 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןןןןן! ווא זה אחד הכפיים!! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אין לי בגד ירוק
5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבנייה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי
לא ראיתי אותו אפילו חח
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עפרון ירוק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דאש חחח לא יודעת..
10- אוהב את הצבע הזה? יס למה לא!? חחח כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? סקסיםםםםםםםםםם! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה יש להגיד עליהם!? חח
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן
4- אוהב ללכת לים? לא חחח 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא חחח להמ!? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין לי
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מנורהההה!1 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים ושקט
10- אהב את הצבע הזה? דההה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? השבט שלייייייי! חח
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן.. מלאאאאאא 4- זה צבע רק לבנות? ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לאאא!! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן חחחח מלא חברים שלי! 7- החיים ורודים? יססססס@ 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הסווצ'רט שאני לובשת חח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? יופייי חח
10- אוהב את הצבע? יסססס! כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? יאמייייי!! 2- וקלמנטינות? כן חח 3- וגזר? לאאא
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא
6- אורנג' חברה טובה? כן! חח אני בה |פלאפון| 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתו!? חחחחחחחחחח אחלה מקום
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? חוט 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?
תפוזים!? חח 10- אוהב אותו? כן! חח יש לי דה ז'ה וו! וכתום וירוק הצבעים שאני הכי אוהבת
סקר מגניב

netaleone

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo23.gifעונה../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif

אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?המשפחה ברור
2- אתה אהב עגבניות?ככה ככה
3- וגמבה?מאודד
ימיי
4- ותותים?כן
5- אתה נגעל מדם?מאודד
איככ גועל
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אמממ...אתמול משו כזה... 7- יש לך בגדים באדום בארון?ברור
8- מה הדבר האדום הקרוב אליך?ה-ל-ב
האהבה שלטה לי עליו
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה..
10- אוהב את הצבע?כן
צהוב
1- מה דעתך על לימון?חמוץץ
2- אוהב חרדל?לעעע איכס
3- וגבינ"צ?לא
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לע..
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?כלום..
9- מה לדעתך צהוב מסמל?חומץ
10- אוהב את הצבע הזה?לע... ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לע... 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן):כן
הוא מגרדד ליי
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?יסססססססס
מוצ'וווו
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לא לבשתי
5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:לא יודעת...רק מלפפון
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי..
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?כלום... 9- מה לדעתך ירוק מסמל?לא יודעת... 10- אוהב את הצבע הזה?לע... כחול
1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?לא מוכר... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לע... 4- אוהב ללכת לים?מאוד
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?יותר! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לע... 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?כמעט כולם...איזה חפירות
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?לא יודעתתת... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?דגל ישראל 10- אהב את הצבע הזה?חולה עליוו
ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?כל הבגדים שלי
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?מליוניםםםם כמעט כולםם
4- זה צבע רק לבנות?הרוב בנות לובשות
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)אני הכיי
7- החיים ורודים?כן
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הבגדים שלי... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?שקטט... 10- אוהב את הצבע?הצבע הכי אהוב עליי
כתום ואחרון:
1- אוהב תפוזים?לע.. 2- וקלמנטינות?לעע.. 3- וגזר?לעע.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד... 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לע... 6- אורנג' חברה טובה?לע... 7- ומה עם "תפוז אנשים"?הכי בעולם
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?כלום... 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?התנתקות...רעשש 10- אוהב אותו?כן

../images/Emo41.gifעונה משיעמום טוטאלייייייייי

- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא אבא אחות אחותוהחברה הכי טובה שלי!! 2- אתה אהב עגבניות? כה 3- וגמבה?כה 4- ותותים?כה 5- אתה נגעל מדם?של אחרים כן! 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום! נסגר לי קופסא של משקפיים באצבע! 7- יש לך בגדים באדום בארון?לא!! סתם חח מה זה השאלה?ברור 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הלוח ששמים עליו את העכבר והמכנס טרנינג שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? רוע-שטן! ואהבה-תשוקה 10- אוהב את הצבע?כה צהוב 1- מה דעתך על לימון?טעים בסלט 2- אוהב חרדל?בעעע לא 3- וגבינ"צ?כה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?לא אני מיוחדת! ברור מה זה השאלה הזו? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... וואלה? 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?נכון מאוג 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מנורה נחשב? 9- מה לדעתך צהוב מסמל?בוקר קייצי 10- אוהב את הצבע הזה?לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא אוכלת אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אולי שהייתי קטנה 5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:אה . 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק?לא מכירה הווא ספר מהמם?לאאא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?גרביים 9- מה לדעתך ירוק מסמל?חרא!! 10- אוהב את הצבע הזה?לאאא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?חחחח אהבתי! () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לפעמיים 4- אוהב ללכת לים?בטח 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר מהים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לצא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?המחשב שלי הווינדוס כחול 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?חופש שלווה 10- אהב את הצבע הזה?כה[ ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?הכל!! החיים שלי חחח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת!!! 3- יש לך בגדים ורודים?מלאאאאאאאאאאאאאאאא כמה?הרבההההה 4- זה צבע רק לבנות?כהההה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?יש מצב! חחח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)אני וחברה של אחותי! 7- החיים ורודים?לא תמיד 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?תחתונים מנקה אי]פור והעגילים שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אהבה ושמחה 10- אוהב את הצבעכההההההה ? כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כה 2- וקלמנטינות?לא ממש 3- וגזר?כה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"?הכי טוב שיש 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?שקית 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?כלום! 10- אוהב אותו?לאא

Hadas 87

New member
ששכחת את אח שלך! חחחח

חח כאילו זכרת את האחיות שלך ואותו לא חח לא יודעת זה ממש מצחיק אותי חחחח

חחחחח כי...

אחי נשוי וגר בניו -יורק למרות שהוא גידל אותי כבר 4 שנים שהוא שם אני רגילה חחח

natali61

New member
עונה עונה עונה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אימא אבא אחי וזהוו 2- אתה אהב עגבניות? לא אוהבת אבל אוכלת כי זה בראי 3- וגמבה? כ"ל 4- ותותים? חולת תותים 5- אתה נגעל מדם? כןן אין לי עתיד מתור רופא לצערי (אבל יש לי עתיד בתור שחקנית) 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? כןן כמה חולצות 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הבובת פרווה שילי עם הלב האדום שהוא מחזיקאני יושנת איתו בלילה חיחיח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? שנאה ואהבה 10- אוהב את הצבע? אולי צהוב 1- מה דעתך על לימון? איכס חמוץ 2- אוהב חרדל?לאא!! 3- וגבינ"צ? ?! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כןן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לא הבנתי את השאלה 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? האמת כלוםם הכל אצלי ורודד לבן או אדום 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחהה 10- אוהב את הצבע הזה? יש מצב ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לאא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול יש לי על הג'ינס פרח והגיבעול בצבע ירוק 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפפון 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעת לא קראתי ראיתי את הסרט 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אין לי 9- מה לדעתך ירוק מסמל?טבע 10- אוהב את הצבע הזה? כןן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים מאודד 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () אין לי מה להגיד 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי 4- אוהב ללכת לים? כןן ואני עושה את זה הרבה (גם בחורף) 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? חולה על היםם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כןן די 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הצמיד שעל היד שילי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמים ים 10- אהב את הצבע הזה? כןן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? החדר שילי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? מליוןן אי אפשר לספור על האצבעות (עכשיו אנני לובשת תרנלינג ורוד של סקצ'רס מהממם) 4- זה צבע רק לבנות? לאא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אם אני לא מכירה אותו כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לאא 7- החיים ורודים? כןןןןן 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הדובי הענק שילי הוא בצורת כלב והוא ורוד ועוד מליון דברים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? א-ה-ב-ה 10- אוהב את הצבע? חולה עליו כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כןן 2- וקלמנטינות?כןן 3- וגזר?לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא יודעת תנו לי חשוב 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לאא 6- אורנג' חברה טובה? כןן דיי אני סלקום 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חיחיחיח אחלהה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אין לי מושג 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוזים 10- אוהב אותו?כןן

למעלה