עונה פחח../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif
אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא,אבא,אחותי התינוקת,דין ואנהי. 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן מאודדד 5- אתה נגעל מדם? כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני 3 ימים,השתפשף לי המרפק בקיר בכיתה. 7- יש לך בגדים באדום בארון? ברור 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: החולצה שאני לובשת עכשיו..סתאם חחח אמ...כרית בצורת לב אדום שקיבלתי מתנה מחברה הכי טובה שלי
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ בעעעע
2- אוהב חרדל? כן,בערך 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב פחח מן הסתם איזה שאלה זו!? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חחחחחחחחח צהבת הייתה לי כשנולדתי...אני לא ישכח כמה בדיקות עשו לי על זה.הייתה לי פעם צאבת,כן. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? הבפנוכו
אמ..ממש לא! הוא ירוק לא?! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אמ..שניה *הולכת לבדוק* חזרתי--אמ..זה לא דבר שקרוב אליי כל-כך אבל זה הדבר הכי בולט אצלי בחדר: שלט דיי גדול של חברת הג'ינסים "SABE" המדהימים
אני קונה מושבעת שלהם
9- מה לדעתך צהוב מסמל? מזכיר לי "צהובונים"(עיתונים עם רכילויות גסות) פעם המורה שלנו לתקשורת סיפרה לנו על זה
) 10- אוהב את הצבע הזה? לא. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? "קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע"
מה הכוונה? לא הבנתי... 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן):ממש לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא.מי המשועמם?! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול בלילה, בפיג'מה.(מכנס ירוק) 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.יותר חמודי
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוח
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? WTF???
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אין משהו ספציפי. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? קטנים,מעצבנים,ומטומטמים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחח סרטים כחולים הכוונה?!
גועל נפש
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן, לי לפחות כן.
4- אוהב ללכת לים? לא. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר אוהבת את הבריכה.אבל לא סובלת את שניהם. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כה!!! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? *הולכת לספור* סתאם חחח נראה לכם שהלכתי לספור? מה קרה לכם, זה מידע חסוי
......................
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? היומן האישי שלי
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חיים 10- אהב את הצבע הזה? כן, הוא הצבע האהוב עליי.
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? חליפה שלי בורוד שחרשתי עליה. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה לחלוטין. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אינסוף!! 4- זה צבע רק לבנות? כן..לדעתי. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אני כן.דעה שלי!!! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא. 7- החיים ורודים? לפעמים.
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אבן המזל שלי ורודה ויש לי אותה על שרשרת צמודה עליי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחת חיים (
) 10- אוהב את הצבע? כן. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? קצת 2- וקלמנטינות? ממש לא בעעע
3- וגזר? כן מאודד (ג'ובאני
) 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?
נגד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא, מה אני מושפעת?! 6- אורנג' חברה טובה? לא.
7- ומה עם "תפוז אנשים"? בזכותם הכרתי אותכם, אז מה? ברור שהכי טובים!!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? פחחחחחחחחחחחחחח המחזיק מפתחות שלי
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קנאה (
) 10- אוהב אותו? קצת.