סקר מגניב

סקר מגניב

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

Hadas 87

New member
עונה :))

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? וואי זה קשה חח לא יודעת.. 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? לא ממש 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? לא כ"כ.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת חח 7- יש לך בגדים באדום בארון? ברור! חח 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הלשון שלי! חח סתם.. מה זו השאלה הזו? חח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? טוב לבחילות!! חח 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברור חח 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב אני חושבת 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... נו אז מה את רוצה ממני? חחחח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אממ נכון? חחח 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השיער שלי! חח 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ! חח 10- אוהב את הצבע הזה? לא במיוחד.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן הוא היה קשה מדי ופתחתי אותו לפני הזמן...
חח 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא חח 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בהחלט! חח 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת חח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעת לא קראתי אבל ראיתי את הסרט, נחמד חח 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הנזלת שלי! חחח נו באמת מה זה השאלות האלו? חחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? התחדשות חח 10- אוהב את הצבע הזה? נחמד אני יודעת חח כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמווודים! חח 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () אני לא אוהבת אבל מי שרואה שיהיה לו בכיף חח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה סתם מכוער חח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? נראה לך באמת ישבתי לספור? חח 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפיג'מה שלי! חח 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קוררר חח 10- אהב את הצבע הזה? כןןןןן! :) ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברבי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? לצערי זו אמת לאמיתה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש ולא ספרתי חח 4- זה צבע רק לבנות? כן חח 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא בהכרח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן, חברה שלי חולה על הצבע 7- החיים ורודים? לפעמים :) 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? חלאאסס עם השאלה הזו, נו! חח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבהההה חח סתם.. מסמל צבע של מסתיק חח 10- אוהב את הצבע? תלוי למה אבל כעקרון כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? נחמדה חח 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה חברה! חח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הפורום של תפוז חח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? המאבק בהתנתקות חח 10- אוהב אותו? נחמד חח

Hadas 87

New member
כי חשבתי שזה צעד נכון וחשוב

שהיה צריך לקרות כבר מזמן.. אפילו הלכתי עם סרט כחול על התיק שלי חחח

osh360

New member
ענתוש מתוקה שלי!

איזו היתרגשות!!!!!!!!!! עונה: אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?חח בידיוק המישפחה שלי..5 ואיתי זה 6 חח 2- אתה אהב עגבניות?כן..לא הכי 3- וגמבה?לאאא 4- ותותים?כןןןן 5- אתה נגעל מדם?תלוי של מי..חח.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אמממ..חודשיים?! 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן..לא הרבה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הדם שלי חחחח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?דם..ורוע.. 10- אוהב את הצבע?חמוד..לא משהו.. צהוב 1- מה דעתך על לימון?בסדר.. 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?כן! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן.... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב כזה 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...חח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?ניראה לי שכן.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?השמש חחחח 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אור.. 10- אוהב את הצבע הזה?לא.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא איכס 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?בקיץ הייתה לי חולצה ירוקה יפה..חיחי.. יותר נכון של אחותי 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?החולצה חחחחיייייי 9- מה לדעתך ירוק מסמל?טבע.. 10- אוהב את הצבע הזה? חמוד..לא משהו.. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים!!!!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()חח אני לא רואה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?טיפה..לא ניסיתי אין כוח חחיייי 4- אוהב ללכת לים?כן ברור 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?לא 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא חחחח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אממ.. 4?! 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?השמיים..שם נימצא הקב"ה קרוב אליהם.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים.. 10- אהב את הצבע הזה? כן מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?צבע מאוד יפה.. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?פאקצות 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?כן..8..בערך.. 4- זה צבע רק לבנות?לדעתי כן..אבל בנים גם מתחילים לילבוש אותו..אז...לא! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)חרות שלח 7- החיים ורודים?לא..יש רוע גם בהם. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הכרית היפיופה שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?טוב 10- אוהב את הצבע?כן.. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?מאוד 2- וקלמנטינות?מאוד 3- וגזר?לא..אבל זה בריא...חיחי.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד כמובן!!!! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא.. 6- אורנג' חברה טובה?היא בסדר.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?חמוד!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?חולצה חח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?אהבה ואור.. 10- אוהב אותו?קצת..

Pollitaaaaaaa

New member
עונהנהנהנה :]

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש הרבה,ורמז ->1 מהם זה כריסושש:] 2- אתה אהב עגבניות?איכסע לא! 3- וגמבה?לאאאא 4- ותותים?כהההה יאמיי :] 5- אתה נגעל מדם?ממש לא! למה? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?וואי מזמן! 7- יש לך בגדים באדום בארון?רק מכנס 1 של האנס,וחולצות בציפר! 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:כרית בצורת לב שכתוב I LOVE YOU 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?ע-ו-צ-מ-ה :] 10- אוהב את הצבע?ככה............ צהוב 1- מה דעתך על לימון?חומץ :\\ 2- אוהב חרדל?לאאאאאאאאאאאא 3- וגבינ"צ?יאפפ ברור יאמי
משמין וטעים! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לאא..בד"כ לא! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?ז-ה-ב חחחחחח צהוב כזה.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?מאיפה לי? אף פעם לא נתחתי מיץ תפוזים....... 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הדיסק הראשון של רבלדה! זה צהוב לבן:] 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אדישותתתתתת 10- אוהב את הצבע הזה?לאאאאאאאאאאאא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חחחח לא,אני לא נמשכת לירקות.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) - לופפ
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא..כי דשא זה מגרד,וחוץ מזה אני לא בטלטאביז! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני שבועעע! 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלההה... 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:ב-נ-נ-ה! 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לאאאאאאאאאאאא משעמם לא מהמם 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אי-ןןן 9- מה לדעתך ירוק מסמל?חופש 10- אוהב את הצבע הזה?יאפפפפפ כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?-ח-ר-מ-נ-י-ם- 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?נובעים משעמוםםםםםם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?ממ לאאא.... 4- אוהב ללכת לים?כההההההההה 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא! זה מגניב! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אפילו לא 1 !!!! 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הצמיד של כריסושש הכי קרוב אליי בעולם! 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?י-ש-ר-א-ל 10- אהב את הצבע הזה?מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?כ-ר-י-ס-ו-ש! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?א-מ-ת! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?הרבהההההההההה 4- זה צבע רק לבנות?ממש לא! כריס אוהב את הצבע הזה! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?מה פתאום!?!?!?! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)חברה שלי! 7- החיים ורודים?יאפפפ =] 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?התיק שלי? טחחחחחחחח ...=] והיומן שלי על רבלדההההההההה :] 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?יופי פנימי ! 10- אוהב את הצבע?מאדדדדדדדד מאדדדדדדדדדדדדדד כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?קאפפפפפ :] 2- וקלמנטינות?כנ"לללללל 3- וגזר?לאאאאאאאאאאאא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נ-ג-ד ! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כ-ה!!!!! 6- אורנג' חברה טובה?כהה..! 7- ומה עם "תפוז אנשים"?בוזזזזזזזזזזזזז
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הדיסק של רבלדה EN VIVO כי הוא דיי כתום! 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? הגינותתתתתתת! 10- אוהב אותו? דיי :]

TuTyBoP15

New member
עונה נה נה נה נה../images/Emo26.gif../images/Emo83.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אבא, אמא, אחי, סבתא, ו... אני
2- אתה אהב עגבניות? יס
3- וגמבה? רק מאודה.. 4- ותותים? יס
לא סתם קוראים לי תותי חחחח 5- אתה נגעל מדם? אמממ... קצת כן... לא ממש 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? השבוע לא זוכרת מתי 7- יש לך בגדים באדום בארון? ברור
8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: עכשיו? המכנס והגופיה והתחתונים.. חחחחח בדרך כלל התיק שלי.. הוא אדום.. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה
10- אוהב את הצבע? אממ.. כן.. לא תמיד אבל בד"כ צהוב 1- מה דעתך על לימון? איכסססססססססססססססססססססס 2- אוהב חרדל? לא ממש.. 3- וגבינ"צ? אממ... כן.. לפעמים חחחח 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מה פתאום.. למה שאני אסתנוור.. ברור שכן
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב עילגת.. חחח אבל לנו יש כמה.. יש גם בשחור ועוד משו 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אחלה שאלה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת.. נראה לי שלא חחחחחחח 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עכשיו
עט צהוב.. בד"כ.. אין חחחח 9- מה לדעתך צהוב מסמל? את מכבי תל אביב האלופהההההההההההההה 10- אוהב את הצבע הזה? בסדר... לא מתץה עליו ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אהה.. כן 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אין לי בגד ירוק
אני בשוקקקק 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא ראיתי לא קראתי לא שמעתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? צפי הצפרדעעעעעע 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמחיהההה 10- אוהב את הצבע הזה? אממ.. דה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודיםםם.. הקלסר שלי להיסטוריה הוא של הדרדסים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () סרטים כחולים
חחחחחחח אממ.. זה נראה לי בושה שאנשים עושים אותם.. אין להם כבוד עצמי
.. אם לזה התכוונת חחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי.. אני בבית אין לי זמן אני תכף עפה 4- אוהב ללכת לים? אממ.. יס
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לאא... 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? טוש מדגיש בצבע כחול 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רגישות, ועוד משו שלא זוכרת איך אומרים אותו 10- אהב את הצבע הזה? יסססס מכבי תל אביבבבבבב ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בגדים 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? ורוד לא קשור לפאקצותתתתת כנראה אתם לא יודעים מזה פאקצה
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? ברור,,, הרבה חחח 4- זה צבע רק לבנות? לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אממ.. לא יודעת 7- החיים ורודים? לא.. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?עכשיו????? הבגדים שבארון חחחח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מתיקות, רומנטיות 10- אוהב את הצבע? יס
כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? יסס הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםם
2- וקלמנטינות? כן.. פחות מתפוז אבל 3- וגזר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? כתוםםםםםםם נגדדדדדדד אבל גם כחולללל בעד זה לא מוגדר 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא.. 6- אורנג' חברה טובה? יס.. נראה לי 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הכי בעולםםםםםםםםםםםםםם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אגואורה???? טוש מדגיש כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? נגד התנתקות 10- אוהב אותו? בסדר..

rotemsror

New member
עונה!

אדום 1 מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר יש יותר מ-5 אבל המשפחה שלי! אתה אוהב עגבניות:לא וגמבה:לא תותים:כן אתה געל מדם:תלוי קצת מתי בפעם האחרונה ירד לך דם:מזמן יש לך בגדים אדומים בררון:בטח שכן מה הדבר האדום הקרוב אלייך ביותר:החולצה מה לדעתך מסמל הצבע האדום:אהבה אוהב את הצבע:כן צהוב 1 מה דעתך על לימון:לא אוהבת אוהב חרדל:שונאת חרדל גבינה צהובה:כן כשאתה מסתכל על השמש אתה מסתנוור:ברור איזה צבע הדפי זהב שלך:צהוב עם כחול מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך:נר ריחני מה לדעתך צהוב מסמל:אין לי מושג אולי בית"ר אוהב את הצבע הזה:בסדר נחמד ירוק 1 היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע:לא, לא אוהבת אבוקדו אתה אלרגי לדשא:לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם:כן מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק:לא זוכרת מה עדיף עלה או גבעול:עלה ניראה לי לדעתך ירוק מסמל:צמחים אוהב את הצבע הזה:נחמד כחול 1 מה דעתך על הדרדסים:חמודים מאוד ועל הסרטים האלה:מגעילים אותי אוהב ללכת לים:מתה על הים בריכה או ים:ים בהרבה יותר כמה תחתונים עם כחול יש לך:לא יודעת לא ספרתי מה לדעתך הצבע כחול מסמל:הרבה שלווה ורוגע אוהבת את הצבע הזה:מאוד ורוד 1 מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה:ורדים פקאצות- סטיגמה, או אמת:אמת אבל תלוי איזה ורוד וגם תלוי באדם יש לך בגדים ורודים:כן זה צבע רק לבנות:לא יודעת אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו:לא יודעת מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד:כן ילדה מהכיתה שלי החיים ורודים:לא מה הדבר הוורוד הכי קרוב אלייך עכשיו:הסיכה שלי מה לדעתך צבע זה מסמל:אהבה כתום ואחרון אוהב תפוזים:כן קלמנטינות:לא גזר:לא היית בעד או נגד ההתנתקות:נגד ההתנתקות הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות:לא אורנג' חברה טובה:כן תפוז אנשים:טובה מאוד מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך:לא יודעת מה לדעתך הצבע כתום מסמל:אנרגטיות אוהב אותו:לא שונאת ולא אוהבת

עונה..../images/Emo27.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אחותי הקטנה אחותי הגדולה אח שלי הגדול אמא שלי ואבא שלי!!! יש עוד מלאא אבל הם החיים שלי!!! 2- אתה אהב עגבניות?כן... 3- וגמבה?כן... 4- ותותים?חולהה 5- אתה נגעל מדם?לפעמים.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?ממ.. לא זוכרת.. 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן.. מכנס שחור שיש בו קצת אדום.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:השיער של דולסה חח סתם סתם..עכשיו ברגע זה האור של העכבר שלי בצבע אדום חח... 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה.. 10- אוהב את הצבע?כן.. אבל לא עד כדי כך.. צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץץ
.. 2- אוהב חרדל?בעעע לא!! 3- וגבינ"צ?כן.. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?ברור 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב..חח.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא הבנתי ת'קטע..לא... 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?ציור שאחותי הקטנה ציירה של ברווז חח... 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש חח.. אין לי מושג.. 10- אוהב את הצבע הזה?לא.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חחח לא... 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן): לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא.. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?ממ.. לפני חודש בערך.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה.. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה.. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?יש לי את הספר הזה ואני שונאת אותו!! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?קופסה שבפנים יש מוצרי פנים וגוף ששלחו לי מחו"ל(האח הגדול הכוסון שלי!!) 9- מה לדעתך ירוק מסמל?טבע.. 10- אוהב את הצבע הזה?לא.. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודיםם טקנים עם ראש כחול(תרתי משעמע!!) 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?בעעעע... () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא'דעת.. לא ניסיתי.. 4- אוהב ללכת לים?מאוד!! 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר מהים.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא.. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?1.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?התחתונים שלי חחחחח... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים.. 10- אהב את הצבע הזה?אה הא.. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?שאני חולה על הצבע הזה!! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?ברור מלא.. אין לי כוח לספור.. 4- זה צבע רק לבנות?כהה.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא בהכרח.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?חברות שלי..החרבה הכי טובה שלי אופיר.. (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים?רק בחלומות... 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הבגדים שלי!! הקלמר שלי.. התיק שלי חח.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?יופי.. לא'דעת חח.. 10- אוהב את הצבע?מאוד!!!!! כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?יאפ.. 2- וקלמנטינות?יאפ.. 3- וגזר?לא כל כך.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד.. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא זוכרת.. 6- אורנג' חברה טובה?כהה אני מנויה אליה... אולי עוברת לסלקום חח... 7- ומה עם "תפוז אנשים"?מה איתם?! חח.. בזכותם הגעתי לפורום המדהים הזה!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?ממ... לא'דעת..(ילד שאני אוהבת חח).. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?פירות.. 10- אוהב אותו?כן..

ooOMoRoShOoo

New member
עונהההההההההההה../images/Emo22.gif../images/Emo110.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?... 2- אתה אהב עגבניות?לא איכס בעע
3- וגמבה?לא 4- ותותים?כן 5- אתה נגעל מדם?במידה מסוימת כןן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא זוכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הדם בתוכי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 10- אוהב את הצבע?כן אבל רק אם זה אדום כהה בורדו צהוב 1- מה דעתך על לימון?איכס 2- אוהב חרדל?לא כל כך 3- וגבינ"צ?כןןןןן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן יש מישהו שלא?? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אוקיי נסתדר
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?מאיפה לי?? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?אממ לא יודעת 9- מה לדעתך צהוב מסמל?את הסמיילים הבאים:
10- אוהב את הצבע הזה?לא כל כך ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?מה? היה לי קשר עם פטריות שהסתיים ברע 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא , אני אלרגית לפטריות 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן זה מה שחסר לי באמצע גינה שאנשים מטיילים בה לשכב באמצע הדשא לחייך לשמיים כ מו איזה טמבלית 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? תלויי אם הכל ירוק אז אם אני לא טועה בכיתה ו' 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוח?? לא יודעתת 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?עוד לא סיימתי את הראשון 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העציץ שליייי אה בעצם הוא נבל
9- מה לדעתך ירוק מסמל?פטריות בעע שמסמלות את הסמיילי הזה->
10- אוהב את הצבע הזה?לא אחרי שאמרתי מה שזה מסמל? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? גרגמל חתיךךך 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () שישימו בהם צבע קשה לראות סרט כחולל 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אפשר לנסות גם עם התיקרה? 4- אוהב ללכת לים?לא אני מפחדת ממדוזות 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר יש שם מציאותת 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה דווקא נורא נדיר 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?תכלת נחשב? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הצמיד 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?את התמנוני המתוק שלייי
למרות שהוא קצת יותר פונה לסגול 10- אהב את הצבע הזה?בטחחחחח ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פאקצה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?יש לנו טלפתיהההה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 1 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?אנחנו בטלפתיה מפתאום אני יחשוב שהוא פאקץ חח סתם לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אנשים חמודיםםםםםם 7- החיים ורודים?לא הם צבעונייםםםםםם 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הגומיה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ורוד- לא של פאקצות כי יש ילדות חמודות שאוהבות תצבע הזה (לא אני לא מדברת על עצמייי כי אני לא אוהבת ורוד) 10- אוהב את הצבע?לא כל כך כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? בטחח איזה מן שאלה מחר החתונה עם תפוזי 2- וקלמנטינות?לאא אסור להתחרות בתפוזייי 3- וגזר?הארנבת שלי אהבה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא יודעת.... 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?לא רק סלקום
7- ומה עם "תפוז אנשים"? תודה שנתנו אפשרות לעשות פורומים חע 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?תפוזיייייי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?את תפוזייייי 10- אוהב אותו?מאודדדד

ברית ד

New member
עונה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? המשפחה שלי והחבר 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?כן 4- ותותים?כן 5- אתה נגעל מדם?כןן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני שבוע 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:החולצה שעליי כרגע אדומה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?יאמי טעיםם 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?קליפת בננה שאכלתי לפני דקה 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא חחח 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כןן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא מכירה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?מרקר ירוק זוהר 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשא 10- אוהב את הצבע הזה?לא הכי כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודיםם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()חחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כןןן 4- אוהב ללכת לים?מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יםםםם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?12 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?חשבון הפלאפון שקיבלתי הדף כחול 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שלווה 10- אהב את הצבע הזה?כןןןןןןן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?ברבי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?המון 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?ממש לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)חברה שלי ליאת 7- החיים ורודים?כןןן 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?האריזה של הבושם לקוסט פינק 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?שמחה 10- אוהב את הצבע?כןןןןןןן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?יותר מתפוזים 3- וגזר?ברור 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כן יותר טובה מפלאפון לפחות 7- ומה עם "תפוז אנשים"?מצויין 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?קליפות הקלמנטינה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?רעבב חחח הצבע הזה עושה לי תיאבון 10- אוהב אותו?כן נחמד

עונה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אבא ואמא, אחיות וסבא 2- אתה אהב עגבניות?
3- וגמבה?
4- ותותים?
5- אתה נגעל מדם?לא ממש 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שנים חח.... אני כבר לא זוכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון?ברור 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:אין לי מושג חח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?יאמי
2- אוהב חרדל?
3- וגבינ"צ?רק במיקרו 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? חחחחחח איזה שאלה סתומה
ברור שכן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צבעוני כי זה של הישוב חח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא נראה לי, זה יותר חום כזה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?האריזה של המסטיק שאני אוהבת היא בצבע צהוב חח 9- מה לדעתך צהוב מסמל?חום וקיץ (שמש, אש) 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כן חח..... פעם הייתי אוכלת אבל עכשיו אני שונאת חח 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא חח 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?אני מעדיפה לעשות את זה במיטה חח 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?עכשיו חח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה זה יותר יפה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:זה מבחן? חח קלמנטינה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הצבע האהוב על אמא שלי ואחותי הוא ירוק חח 9- מה לדעתך ירוק מסמל?צמחים 10- אוהב את הצבע הזה?כן, אבל זה תלוי כי יש גוונים של ירוק שאני ממש ממש אוהבת וגוונים שאני לא חח כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?הם יותר גבוהים מאביבה המחנכת שלי חחח...... סתם, סדרה נוסטלגית חח 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? איל לי כוח לבדוק חח 4- אוהב ללכת לים?לא ממש 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?זה מגניב חח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?לא ספרתי
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הצבע האהוב עליי הוא תכלת חח... זה נחשב? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?בריאת העולם חח 10- אהב את הצבע הזה?חולה עליו
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?חיים ורודים חח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת לצערנו
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?יש לי הרבה יחסית כי היתה תקופה שאהבתי אבל אני לא הולכת איתם עכשיו כי אני לא סובלת ורוד בבגדים 4- זה צבע רק לבנות?לדעתי כן חח 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?תלוי איזה גוון של ורוד.... אבל אני בהחלט לא יאהב את זה חח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)חברה שלי 7- החיים ורודים?ואני צנצנת 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? החיים של כל הדמויות בפרקים אחרונים בטלנובלות חח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?ברביות 10- אוהב את הצבע?בערך..... תלוי במה, בבגדים ממש לא, אבל בציורים ומכתבים וכאלה כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?
אין יום אחד בחורף שאני שורדת בלי לאכול תפוז חח 2- וקלמנטינות?פחות 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?אני בסלקום אז אין לי מושג חח 7- ומה עם "תפוז אנשים"?כן חח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הקליפה של תפוז חח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?פירות הדר
10- אוהב אותו?כן חשוב לציין שלא אני המצאתי את סקר חח

t00m

New member
עונה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?לא 4- ותותים?כן 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום נחתכתי מסכין 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן חולצה אחת 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:תיק אדום 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?הרבה דברים 10- אוהב את הצבע?נחמד צהוב 1- מה דעתך על לימון?נחמד 2- אוהב חרדל?כן 3- וגבינ"צ?כן במיוחד בפיצה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא עם משקפי שמש 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?אין לי 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?שאלה קשה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?נעליי הדיאדורה של האימונים 9- מה לדעתך צהוב מסמל?בננה 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חחח 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?תלוי עם מי אני שוכה על הדשא 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אין לי מושג 5- מה עדיף: עלה או גבעול?כלום 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?נראה לך יש לי זמן לקרוא ספרים 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העגיל בגבה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה?לא ממש כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?מפגרים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()תלוי מי השחקניות 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כנראה 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לאא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?4 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הסרט חחחחחח המדף של המערכת 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?סרטים טובים 10- אהב את הצבע הזה?כןןן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?כוסית 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לא 4- זה צבע רק לבנות?כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)אחותי הקטנה 7- החיים ורודים?תלוי על איזה רגל קמת 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?אחותי הקטנה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?כוסיות 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?לא כל כך 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא זוכר 6- אורנג' חברה טובה?חראות 7- ומה עם "תפוז אנשים"?נחמד 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?אחד השעונים שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כדורסלל 10- אוהב אותו?כןןן

didalf

Well-known member
עונה

זהו החלטתי מהיום אני משתלבת בפורום! אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? לא יודעת... 2- אתה אהב עגבניות? כן! 3- וגמבה? לא 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? לפעמים 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הקופת חיסכון בצורת טלפון ציבורי שאבא הביא לי מלונדון
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? לימונדה
2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? רק בתוך טוסט
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... לא נורא
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת אני שונאת מיץ תפוחים 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? טוש צהוב 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש 10- אוהב את הצבע הזה? בערך ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? יאקק 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) חחחח לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא. הדשא בגינה שלי דוקר 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה שאפשר להרוס
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? שונאת הארי פוטר
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הדיסק של קטנטנות
9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? בערך כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () חח מי שרואה... שיהנה.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? יכול להיות 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא חח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? עכשיו אני הולכת לספור. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? המברשת שיער שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים וים 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? משו באמצע 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן.. הרבה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא יודעת 7- החיים ורודים? בדרך כלל 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? התיק של מיקי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות ופקאצות 10- אוהב את הצבע? כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? לאאאאא 3- וגזר? רק במרק 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לאא 6- אורנג' חברה טובה? כן.. חוץ מזה שהם רימו אותי פעם עם רינגטון.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה אתר 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הדורדוראנט שלי.. הוא כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות 10- אוהב אותו? בערך

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעעעעעעעעעעעעעעונה../images/Emo70.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא אבא אחות ו2 החברות הכי טובות שלי 2- אתה אהב עגבניות? לא
3- וגמבה? גם לאאאאא 4- ותותים? כן
5- אתה נגעל מדם? כככככן !! 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ לא זוכרת חח 7- יש לך בגדים באדום בארון? כןן יש כמה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הפיג'מה שעלי עכשיו חח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
10- אוהב את הצבע? הוא נחמד..לא יותר צהוב 1- מה דעתך על לימון? מגעיל !! 2- אוהב חרדל? לא
3- וגבינ"צ? יסססס
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? חח ככןן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? כחול ירוק וצהוב חעחע 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה.... וואלה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נגיד 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הכרית שעל המיטה שלי חח 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אומרים שקנאה חח אבל הוא מסמל תשמש !!
10- אוהב את הצבע הזה? לפעמים ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא רע אבל אנחנו לא חברים טובים 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) אממ לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כככככככככככככןן
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ לא זוכרת אני לא אוהבת כל כך 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה חיחי 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניייייייייה בעע 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הנעלי בית הצפרדע שלי
9- מה לדעתך ירוק מסמל? אממ פרחיםם חח צמיחה אביב חעחע 10- אוהב את הצבע הזה? הוא חביב !! כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אני אוההההההההבת
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () האמ האמ חחחחחחחחח לא 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לעפמים
4- אוהב ללכת לים? ככככככככן מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? תבריכה יותרררררררר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חח לא זה יפה חעחע 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הג'ינס שלי
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים חיים מיים חח 10- אהב את הצבע הזה? כככככככן מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אהבה חח תינוקות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמתתתת חעחע 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? מלאאאאאאאא 4- זה צבע רק לבנות? כןןןןןןןןן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? הוא לא הומו הוא פשוט יצור שלובש את זה כי כולם התחילו ללבוש למרות שזה ממש לא נראה עליו יפה !! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חח כןן חברה שלי כל החדר שלה ורוד כולל הקיר המיטה הארון וכו' חעחע 7- החיים ורודים? וואלה לא
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אממ התיק והצמיד שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדיםם חח אהבהה כל מה שטוב 10- אוהב את הצבע? מאוד מאוד
כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? ייייייייס 2- וקלמנטינות? גגגגגגם 3- וגזר?
ללאא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? חח נמנעת חעחע 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא יש לי פלאפון חח 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלללללללה תפוזיישן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? המכנס של הפיג'מה שלי שעליי חח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חוםםםםםםם חעחע וג'ינג'ים 10- אוהב אותו? כןן !!!!

111PrInCeSsA111

New member
ז'ווווו

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? משפוחהה 2- אתה אהב עגבניות? כה 3- וגמבה? כה 4- ותותים? כה 5- אתה נגעל מדם? תלוי באיזה כמויתתתת 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון? כה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: צעצוע של אחשלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?
לאבבבבבב 10- אוהב את הצבע?ככה ככה צהוב 1- מה דעתך על לימון? רק לסלטט 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? ככה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהובבבבבבבבבבבבבבבבב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? צעצוע של אחשלי חעחעחע 9- מה לדעתך צהוב מסמל?
קיץץ 10- אוהב את הצבע הזה? כה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כהה ומאז אני לא נוגעת באבוקדוו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) אני לאא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? עוד לא ניסיתיייי 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני שנתיםם בערךך 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אממממ...בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לאא קראתיי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הגבעול של הפרח באגרטללל 9- מה לדעתך ירוק מסמל? גועלל..חח לא ידעת זה מה שעלה לי 10- אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים חמודים אבל עם ראש כחוללל 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () יאאאק 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא 4- אוהב ללכת לים? כעעעעעעעעעע 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? בריכהה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? פקק של בקבוק מים 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אמממ..לאידעת לא עולה לי 10- אהב את הצבע הזה? לא ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בזוקה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? יש ויש 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן יש לי..לאידעת לא ספרתי 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חברה שלי 7- החיים ורודים? כעעע 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? נעלי בית שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שלמותת 10- אוהב את הצבע? כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא זה ולא זה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לאאא סלרום שולטטט חעחעחע 7- ומה עם "תפוז אנשים"? פורום רבלדההההההההההה
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ספר עם כריכה כתומה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לאידעתת 10- אוהב אותו? ככה ככה

למעלה