סקר לרענון...
..

ashkeloni

New member
אני עונה

1. שם: נתן 2. גיל מדוייק: 16 ביום חמישי הקרוב 3. יש חבר/ה? כן
4. אוהבים אותו? מאודדדדדד 5. כמה זמן חברים? כמעט שלושה חודשים 6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל... עם חבר?
לשום מקום עם חברה? לא ממש רחוק... 7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?.. הגיל האידיאלי בשבילה 8. ולפעם ראשונה?... מתי שזה מתאים לה ולי 9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם... היא חיכתה איתי לרכבת, ולפני שעליתי לרכבת התנשקנו... 10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? שתוק, שתוק
11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים? I don't want to miss a thing של Aerosmith

loving angel

New member
גמני ../images/Emo9.gif

1.שם: סיון
2.גיל מדוייק: 18 (18.1 מומולדת 19) 3.יש חבר/ה?: נופ.. 4.אוהבים אותו?: נופ.. 5.כמה זמן חברים?: אין זמן 6.מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל: אמממממ....רחוק
7.מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?: ממממ...25 ומעלה 8.ולפעם הראשונה?..: ונעבור לשאלה הבאה..חח 9.ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם..: קסומה
10.איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש?: יש הרבה שנחרטו 11.איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים?: bon govi-always אהבתי את השאלון..קצר ולעניין

°bubels°

New member
גמני...

1. שם: שחר 2. גיל מדוייק: 12 3. יש חבר? כן 4. אוהבים אותו? כן 5. כמה זמן חברים? חודש וחצי 6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל... נשיקה בפה 7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?.. 25 8. ולפעם ראשונה?... 20/19 אבל לא מתחת.. 9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם... זה היה באמת או חובה אמרו לנו להתנשק והתנשקנו (אבל בלחי) 10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? "אל תאהבי את מי שאת משיגה, תשיגי את מי שאת אוהבת"!!! 11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים? I Love you baby

גם אני אהבתי את השאלון

כי יש שאלונים כאלה מעצבנים , 10 שאלות ושום דבר לא מעניין ... אנשים רושמים תשובות אבל אף אחד לא מועיל בטובו לקרוא את התשובות

loving angel

New member
נכון...צודקת ../images/Emo4.gif

אז כל הכבוד לילדה מעולם אחר שכתבה אותו
(מקווה שלא טעיתי בשם)

sh53

New member
בטח שקוראים

אבל להבדיל מהודעה שאפשר לשים תגובה, להגיב לה נכון או לא נכון, ואז בכלל מישהו שלישי מתערב ואומר ההיפך מכולם - בשאלון זה אחרת, כל אחד כותב על עצמו, אי אפשר להביע דיעה אם זה נכון או לא נכון, זו עובדה.

בלע.

1. שם: רבקה 2. גיל מדוייק: 15 וקצת 3. יש חבר/ה? כן 4. אוהבים אותו? לאאאא ממש לאאאא אני שונאת אותו בגלל זה אני חברה שלו (צטערת אבל זאת שאלה מטומטמת...) 5. כמה זמן חברים? שלוש חודשים 6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל... לא בדיוק עניינכם 7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?.. לא עכשיו... נגיד 22-23 משהו כזה 8. ולפעם ראשונה?... גמכן לא עכשיו... מתי שיבוא זה יבוא 9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם... אם זה איתו אז הוא רשם אם זה בכלל אני מעדיפה שלא 10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? אממ.. לא יודעת... 11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים? אירוסמית'...I don't want to miss ta thing שיר כזה יפה

כששאלתי..

כששאלתי אם אתם אוהבים אותו התכוונתי לכך שיש אנשים שיש להם בן זוג או בת זוג אבל הם לא ממש אוהבים אותו, אולי דלוקים או מחבבים אותו... ואולי הם הסכימו להיות חברים רק בגלל שהיה "לא נעים" לסרב...

אניאניאניאניאני

שם: מור גיל מדוייק: 14 וקצת יש חבר? כן אוהבים אותו? מאודהרבה כמה זמן חברים? אתמול שלושה שבועות מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? לא לעניין לשאול שאלות כאלו מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה? 25 פלוס... או.. טוב נו לא יודעת! תפסתם אותי! ולפעם ראשונה? כשמוכנים הנשיקה הראשונה: עם החבר הנוכחי, זה היה בחדר שלי, לפני שלושה שבועות ויום, זהו. די. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? "ורק שתדעו, שבשביל הפרוטוקול.."
איזה שיר מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים? אא... אולי "מה שעובר עלי" של איפה הילד בגלל שאותו שמענו ישר אחרי שהתנשקנו בפעם הראשונה

תורי!

שם: הדר גיל מדוייק: 15 ושלושה חודשים {26/9/88} יש חבר: עניין רגיש,אבל לא.דלוקה על מישהו,כן! אוהבים אותו: אין חבר. אוהבת מאוד את מי שאני דלוקה עליו. כמה זמן חברים: לא חברים. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר: אין חבר אז לא הגעתי איתו רחוק. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה: מעל 24. ולפעם הראשונה: מעל 17 אני מניחה. הנשיקה הראשונה: אין תגובה. איזה משפט הכי נחרט לכם בראש: אניטה זאת אני,תעני! זה הרג אותי! איזה שיר מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים: אף שיר לא מזכיר לי אותו.{את מי שאני דלוקה עליו} אבל יש 2 שירים רומנטיים שאני מאוד אוהבת 1.ANGELS של רובי וויליאמס ו-2. SHE'S THE ONE גם של רובי וויליאמס.מה אני אגיד,רובי הוא בחור רומנטי.

מתוק רובי!

לאחרונה אני שומעת אותו הרבה. הוא חמוד כזה. יש לו שירים ממש רומנטיים. מכירה ת'קליפ שהוא עשה בו סטרפטיז?{בצנזורה כמובן} rock dj קוראים לו. אני פשוט מתה עליו. לא בגלל הסטרפטיז{למרות שזה חלק גדול ממה שאני אוהבת בו}אלא בגלל שהוא כזה שיר יפה!! לא רומנטי, אבל שיר אחלה!!

אא...

להזכירך, באותו קליפ ממש, גם אחרי שהוא עושה את הסטרפטיז, כשהוא מוריד את כל הבגדים הוא מתחיל להוריד לעצמו את העור ובסוף הוא נשאר רק עם שרירים. פהההה... זה נורא משעשע. אבל אני לא אוהבת את רובי וויליאמס. בלעכס.

זה הבהיל אותי מוות!

ת'קליפ משדרים עד אחרי שרובי מוריד את התחתונים ונשאר רק עם צנזורה ואז נגמר. אבל יום אחד שמתי לב שהוא לא נגמר{אני מייחלת לזה הרבה זמן} ורובי מוציא גם את העור שלו עד שהוא ניהיה שלד.זה הבהיל אותי.חשבתי שאני לא רוצה לראות ת'קליפ הזה יותר בחיים.זה היה מגעיל!!! אבל,כבר נדבקתי לשיר הזה.ומן הסתם אני לא רואה אותו יותר בטלויזיה אלא שומעת אותו במחשב או ברדיו דיסק.{סתם!ברור שאני עוד אראה את הקליפ,אבל תודה לאל שעד עכשיו לא ראיתי כי נראה לי שאני אחטוף בחילה} הדרוש!!!

למעלה