סקר לרענון...
..

סקר לרענון... ../images/Emo187.gif..

1. שם:
2. גיל מדוייק:
3. יש חבר/ה?
4. אוהבים אותו?
5. כמה זמן חברים?
6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל...
7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?..
8. ולפעם ראשונה?...
9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם...
10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש?
11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים?

אני יענה.....

1. שם:סיון 2. גיל מדוייק: עוד 3 חודשים יום הולדת 16 3. יש חבר/ה? לא 4. אוהבים אותו? אמרתי לא! 5. כמה זמן חברים?דיי כבר!!! אמרתי לאאאאאאאאאאאאאאאאאא 6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל... לא מאוד רחוק... 7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?.. משהו בין 25 ל30 8. ולפעם ראשונה?...משהן בין עכשיו ל........ 9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם... הדבר הכי רומנטי שיכול לקרות לבנאדם אבל זה היה מוקדם מידי בשבילי... גיל 12 עם מישהו שנסעתי איתו לצרפת והתנשקנו מול האייפל (טיול משפחות כזה) 10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? אניטה זאת אני תעני......חחחחחח 11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים? close to you של ה carpenters

נשיקה מול האייפל ?

ממש רומנטי!!!! יו איזה יוםי !!!!!!! (גם הההורים השתתפו בנשיקה או שהם לא ראו ?) -טיול משפחות אמרת ?

כן, הא?

אבל שוב.. אם זה היה קורה בגיל יותר מבוגר.. היה יותר טוב... לא... המלון שלנו היה ליד האייפל ואני והוא סתם יצאנו להסתובב וזהו... זה היה טיול לילדים שיש להם בר מצווה/ בת מצווה אם אני לא טועה...

כן, הא?

אבל שוב.. אם זה היה קורה בגיל יותר מבוגר.. היה יותר טוב... לא... המלון שלנו היה ליד האייפל ואני והוא סתם יצאנו להסתובב וזהו... זה היה טיול לילדים שיש להם בר מצווה/ בת מצווה אם אני לא טועה...

תשובותי הכנות ...

1. שם: קרן , (השם האמיתי שמור במערכת) 2. גיל מדוייק: 18 דופק בדלת 3. יש חבר? לא איו , הייתי מאוד רוצה ... 4. אוהבים אותו? כשיהיה נחליט 6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל...: אממממ הבלוג שלי יסגיר אותי (דילגתי בכוונה על חמש) 7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?..:כמה שיותר מאוחר, בעצם אני לא חושבת על זה אני נהנת מהחיים עכשיו... כולה בת 18... 8. ולפעם ראשונה?...: 17...ככה זה היה אצלי לפחות 9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם...: אפשר על השניה? כי הראשונה הייתה נפילה ... , השנייה הייתה על ספסל במקום מאוד רומנטי עם בן אדם שמאוד אהבתי . 10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש?: אם מישהו גורם לך לבכות הוא לא שווה את הדמעות שלך 11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים? "אהובתי " של משינה.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif

1. שם: הי
ה 2. גיל מדוייק: 15 ו-8 חודשים [26.04.1988] 3. יש חבר/ה? כן. 4. אוהבים אותו? כו
5. כמה זמן חברים? ביום שישי שנה
6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל... מממ... לא לפירסום...? סתם. מ... אנאערף. 7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?.. מממ.... מעל 20. 8. ולפעם ראשונה?... כשבאמת אוהבים ומרגישים מוכנים אבל עד גיל 16 לדעתי זה מוקדם מידי..
9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם... מממ... מהממת [?]
10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? אנאערף. 11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים? אנאערף...

ThE BluEyeS

New member
ואני ../images/Emo9.gif

שם: ניצן
גיל מדוייק: מחר זה יהיה 15 ו-5 חודשים
יש חבר/ה? אכן כן
אוהבים אותו? מאוד מאוד מאוד
כמה זמן חברים? מחר בדיוק חצי שנה ושבוע
מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל... - ארמממ.. רחוק, אבל לא עד הסוף..
מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?.. אנערף איזו שאלה..
אממ.. מ-23 או משהו.. מאיפה לי !? חחחע
ולפעם ראשונה?... כששני הצדדים מוכנים לזה וחושבים שזה הרגע המתאים...
ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם... אחרי מסיבה, אני והוא בגן חשוך, השעה אחד ומשהו.. הוא שם עליי ראש, ואחרי כמה דקות הסתכל לי בעיניים איזה 5-7 ד', והתקרב לאט לאט.. היה כ"כ חמווווט
איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? ווואלה לא יודעת..
איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים - יש מלא.. אממ.. "אם תלך" - הפרוייקט של עידן רייכל.. come speak 2 me של אליסה...

יש צורך גם לברך אותך על

חצי שנה וחודש? ברור שכן ! מזל טוב על החצי שנה וחודש עם החבר שאת אוהבת!

למעלה