סקר לרענון...
..

sh53

New member
שרשור יפה של חוויות

1. שם: שושי 2. גיל מדוייק: 30 3. יש חבר/ה? כן. 4. אוהבים אותו? בטח שלא, אופס בטח שכן - מרוב התרגשות התבלבלתי
5. כמה זמן חברים? 4 חודשים (האמת התשובה הזאת שלי כבר לא זזה, 4 וקצת למעשה). 6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל... נו באמת
7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?.. אין גיל אידיאלי, יש כאלה שגם לא מתחתנים, חתונה זה לא העיקר - אלא היחס שמקבלים. 8. ולפעם ראשונה?... האידיאל לדעתי זה בסביבות גיל ה- 18 (כנראה לא סתם אמרו שבגיל 18 מפסיקים להיות קטינים). 9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם... היתה מה זה מוזרה, לא ידעתי כל כך מה לעשות
10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? כינויי חיבה אחד לשני - בונבונית/בונבון שלי
11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים? שיר של שלמה ארצי, לא אגלה איזה בדיוק, שיר מאוד רומנטי

וונקי

New member
הממ..

1. שם: הדס 2. גיל מדוייק:17 וחדשים בערך 3. יש חבר/ה? יש חבר 4. אוהבים אותו? איזה מין שאלה זו כן אני אוהבת אותו 5. כמה זמן חברים? בסילבסטיר יש לנו שנה 6. מה הכי רחוק שהגעתם עם חבר? או בכלל... הכי רחוק שהגעתי אותו שאלה קשה אתם רוצים לדעת תשאלו אותי באופן אישי ואני יגד לכם. 7. מה הגיל האידיאלי אצלכם לחתונה?.. לא יודעת לא חשבתי על זה אני חושבת שגיל 23 זה בסדר 8. ולפעם ראשונה?...היה טוב 9. ספרו בקצרה על הנשיקה הראשונה שלכם... נישקה הראשונה שלי הייתה שהייתי בת 13 אבל אני לא מחשיבה אותה בכלל כי זה היה בצחוק וזה במשחק של אמת או חובה. מי ששנשקתי אותו היה בן קבוצה שלי בקיבוץ הימים הטובים של קיבוץ 10. איזה משפט הכי נחרט אצלכם בראש? דבר בזול דבר בבזק 11. איזה שיר מזכיר לכם את הבן אדם שאתם אוהבים לא יודעת

gloom

New member
מן הסתם אני יענה../images/Emo66.gif

שם: יואב
גיל מדויק: ב-16.9 חגגתי 14 (בשוט של פינלנדיה עם מיץ תות בננה)
יש חברה: לא....
אוהבים אותו: מן הסתם אם הייתה אז כן
כמה זמן חברים: מאז שהייתי ברחם אמי
מה הכי רחוק שהגעתי: כמעט עד הסוף (פחדנות של בנות
)
אין גיל אידאלי, חתונה זה רק למי שרוצה ומתי שרוצה
פעם ראשונה: כשרוצים אז עושים
נשיקה ראשונה: בטיול שנתי בחדר של הילדה עמדנו כשהאור מכובה אחד ליד השני והתנשקנו
משפט שנחרט לי בראש: 1+1=2 ו-DOH מהסיפמסונז
איזה שיר מזכיר: אין כזה מרוב שאני שומע יותר מידי שירים

למעלה