סקר לקים

אני

לק אחיד או צבעוני? אמ... נראה לי אחיד מדבקות או חותמות? חותמות לשים אותו לק ברגליים? לא. ברגליים אני שמה רק צבעים ממש סולידיים. משייפות מרובע או מעוגל? מעוגל רוב הזמן. לא אוהבת ציפורניים ממש מרובעות. בניית ציפורניים,בעד או נגד? רוב הזמן נגד כי רוב הזמן אני רואה בניות ענקיות עם מלא אבנים ושטויות דבוקות על זה. מניקור אקספרס,בעד או נגד? אף פעם לא ניסיתי...|בושה|

G r o k e

New member
עונה גם! ../images/Emo192.gif

לק אחיד או צבעוני? מזתומרת? לפעמים ככה, ולפעמים אני מציירת וכאלה. מדבקות או חותמות? לא, רק בגלל שאין לי כוח להתעסקות הזאת לשים אותו לק ברגליים? לא. משייפות מרובע או מעוגל? גם וגם, לפי מצביי רוח. כרגע מרובע :) בניית ציפורניים,בעד או נגד? בעד.. זה נראה מטופח. אני ממש שתי שניות מלעשות, אני עוד קצת מונעת מעצמי כי אני יודעת מה הנזקים אחר כך. מניקור אקספרס,בעד או נגד? עשיתי פעם בארה''ב, היה נורא נחמד. אבל זהו.

LemonLimeLilach

New member
עונה

לק אחיד או צבעוני? אחיד עם קישוטים מדבקות או חותמות? חותמות לשים אותו לק ברגליים? ממש לא. לא אוהבת שהכל מתאים. ברגליים אני שמה רק גווני אדום-ורוד ודומיהם. גווני אדום לא מתאימים לי לידיים, זה פשוט נראה עליי רע, וכל הצבעוניים שאני שמה על הידיים (למשל כחול, ירוק), אני לא אוהבת על רגליים. משייפות מרובע או מעוגל? חצי-חצי כזה? הולכת לפי הצורה הטבעית של הציפורן בניית ציפורניים,בעד או נגד? תלוי בבנייה. בשבילי אישית נגד כי יש לי ציפורניים טובות. מניקור אקספרס,בעד או נגד? מפחיד אותי מבחינת ההגיינה.

lulilol2

New member
גם עונה ../images/Emo41.gif

לק אחיד או צבעוני? אחיד או פרנץ' לבן מדבקות או חותמות? לא מפריע לי להדביק מדבקות, אבל חותמות נראות הרבה יותר טוב לשים אותו לק ברגליים? לא חייב. אני לא מסוגלת לשים צבע ברגליים, אז אצלי תמיד תמיד זה רק פרנץ' משייפות מרובע או מעוגל? מרובע עם קצוות מעוגלות בניית ציפורניים,בעד או נגד? נגד! מניקור אקספרס,בעד או נגד? אותי ספציפית זה לא משרת, אבל למי שאין מבחר לקים בבית ולא רגילה למרוח לעצמה זה נראה לי די נחמד שימושי

למעלה