סקר לקים

לימור699

New member
סקר לקים../images/Emo262.gif

לק אחיד או צבעוני? מדבקות או חותמות? לשים אותו לק ברגליים? משייפות מרובע או מעוגל? בניית ציפורניים,בעד או נגד? מניקור אקספרס,בעד או נגד?

ליאני777

New member
אני עונה! ../images/Emo6.gif

לק אחיד או צבעוני? לק אחיד. מדבקות או חותמות? חותמות, הרבה יותר כיף ! לשים אותו לק ברגליים? פשוט לא!
משייפות מרובע או מעוגל? מרובע עם קצוות מעוגלים בניית ציפורניים,בעד או נגד? נגד!!!
מניקור אקספרס,בעד או נגד? תלוי איפה. נגיד בלקה? נגד!

לימור699

New member
עונה ../images/Emo8.gif

לק אחיד או צבעוני?גם וגם
מדבקות או חותמות?מדבקות ...למרות שחותמות זה הרבה יותר יפה,קשה לי לעבוד איתם
לשים אותו לק ברגליים?אני לא שמה לק ברגליים ... משייפות מרובע או מעוגל?מרובע
בניית ציפורניים,בעד או נגד? נגד! מניקור אקספרס,בעד או נגד?לפי דעתי זה כיף שאין לך זמן למרוח לק או סתם בא לך להתפנק

liat76

New member
עונה גם

לק אחיד או צבעוני? אחיד מדבקות או חותמות? גם וגם וגם, תלוי במצב ברוח לשים אותו לק ברגליים? בד"כ לא שמה ברגלים אבל אם כן אז אין לי כוח להחליף אז ממש לא אותו לק משייפות מרובע או מעוגל? מרובע עם קצוות מעוגלים בניית ציפורניים,בעד או נגד? בעד, החלט
מניקור אקספרס,בעד או נגד? לא ניסיתי אף פעם

lilo4

New member
איזה סקר מגניב! ../images/Emo141.gif

לק אחיד או צבעוני? אחיד, פרט לפעמים הבודדות שבא לי להשקיע ולעשות פרנץ'
מדבקות או חותמות? מדבקות, בגלל שאין לי כוח להתעסק עם חותמות [ואני יודעת שברגע שאני אתחיל עם זה- אני אתמכר]
לשים אותו לק ברגליים? בד"כ לא. אני מעדיפה ברגליים צבע ממש בהיר וסולידי. ככה אני לא צריכה להתעסק עם זה יותר מדי וגם לא צריכה לבדוק אם הלק בידיים משתלב או לא.
משייפות מרובע או מעוגל? מעוגל. למרות שמרובע זה מדהים
עשיתי את זה פעם אחת והיה לי כ"כ לא נוח...
בניית ציפורניים,בעד או נגד? נגד. חבל לי על הכסף ועל הזמן שצריך להשקיע בזה.
מניקור אקספרס,בעד או נגד? אחרי כל סיפורי הזוועה ששמעתי פה- נגד. אני יכולה לעשות בחינם את אותה עבודה, ואולי יותר טוב אז בשביל מה לטרוח? מה שכן, הייתי שמחה לפנק את עצמי בפדיקור-מניקור מקצועיים מדי פעם...

poynter

New member
עונה ../images/Emo13.gif

לק אחיד או צבעוני? אחיד
מדבקות או חותמות? עם חותמות אני לא מסתדרת..ורק אם ממש בא לי אז מדבקות. בסה"כ הכללי אני אוהבת לק חלק.
לשים אותו לק ברגליים? לא
משייפות מרובע או מעוגל? מרובע עם קצוות מעוגלים
בניית ציפורניים,בעד או נגד? נגד
מניקור אקספרס,בעד או נגד? נגד

cockta

New member
עונה :)

לק אחיד או צבעוני? הכל מהכל. לפעמים אחיד, לפעמים עיצובים ובפעמים ממש נדירות- פרנץ' מדבקות או חותמות? אני פשוט מציירת :) עם רעיונות שעולים לי או מדריכים.יש לי בעיקרון חותמות, אבל זה לא כזה יפה לי, אז אני דובקת בציור. לשים אותו לק ברגליים? אף פעם XD אני תמיד דואגת בכוונה (!!) שיהיה לי לקים קונטרסטיים בידיים וברגליים. להגיד את האמת? אני גם דואגת לא לשים מאותה משפחת צבעים
אם נניח אני ארצה לשים לק בידיים ויש לי אותו ברגליים, אני אהיה חייבת לוותר על משהו, כי אני לא יכולה כשזה זהה
משייפות מרובע או מעוגל? מרובע עם קצוות מעוגלים :) בניית ציפורניים,בעד או נגד? אני כרגע עם הציפורניים הטבעיות שלי. אני לא אוהבת בנייה. זה לא נראה טבעי! מניקור אקספרס,בעד או נגד? מה שבאמת בא לי לעשות, זה מניקור מושקע במקום כמו happy hour (מקווה שזאת לא פרסומת סמויה, אני פשוט חולה על המקום. כל פעם שאני שם אני בוהה שנים בחלון)

thenoa

New member
../images/Emo192.gif טוב אז ככה

לק אחיד או צבעוני? אחיד! פה זה לא הודו פושטקים! מדבקות או חותמות? וואו, שאלה קשה. את שניהם אני רק מסמפטת, אבל אני חייבת להגיד מדבקות
לשים אותו לק ברגליים? לא. אוהבת לגוון. דווקא לק ברגליים פחות קורץ לי. פעם הייתי כל הזמן שמה, עכשיו אני בלי. משייפות מרובע או מעוגל? מרובע. יותר יפה לי. בניית ציפורניים,בעד או נגד? נגד!!!
הורס את הציפורניים ורק לבחורות לחוצות שאין להן סבלנות לטפח את הציפורניים. ופרחות! מניקור אקספרס,בעד או נגד? ביום ביום - נגד. לא צריך את זה. לפעמים כשסתם בא להתפנק - בכיף!

liat76

New member
רק חייבת להעיר

בלי קשר שעכשיו זה המקצוע שלי. לי יש ציפורניים מאד דקות ושבירות ושום מחזק לא עבד לי (גם לא הנייק-טק), רק בניה (ואני ממש אבל ממש לא פרחה)

lilo4

New member
לגבי הבנייה...

גם אני חשבתי ככה פעם, שבנייה זה רק לפריחות וזה מגעיל, אבל לפני שנתיים בערך גיליתי שלדודה שלי יש בנייה. יש לה ציפורניים יפות ומטופחות, באורך סביר, בכלל לא שמתי לב שזה בנייה. ואז היא סיפרה לי שיש לה ציפורניים ממש ממש חלשות, והיא עושה בנייה רק בגלל שאין לה ברירה. יש לה כל מיני בעיות בריאותיות שבין השאר גם משפיעות על הציפורניים והן מאוד חלשות ולא בריאות, ולפני שהיא עשתה בנייה זה היה לפעמים מגיע למצב שהציפורניים פשוט היו נשברות ברמה שהייתה פוצעת ומכאיבה. היא פשוט מקפידה על אורך מסוים שלא יהיה מוגזם ולא יפריע לה ביומיום, ולא מתעסקת עם כל מיני קישוטים גדולים וגרנדיוזים. גם אחות של הבנזוג שלי עושה בנייה- וגם היא בוחרת לשמור על אורך מסוים שלא יהיה מוגזם, היא בד"כ עושה פרנץ' עם מדבקה ממש עדינה ויפה וזה נראה מצוין. אני מבינה בנות שלא מטפחות את הציפורניים לבד. עד שגיליתי את הפורום לא ממש הבנתי בזה, ואומנם הצלחתי לשמור על מראה מטופח של הציפורניים, אבל לא ידעתי למרוח לק כמו שצריך [ולא חשבתי למשל לקחת מקלון אוזניים ולנקות
]. אני גם נהנית להתעסק עם זה, אבל יש בנות שלא בא להן וזה פינוק מבחינתן. זה כמו שיש בנות שמסדרות לעצמן גבות, אבל אני מעדיפה ללכת לקוסמטיקאית כי אין לי כוח להתעסק עם זה. בת'כלס אם היה לי כסף וזמן הייתי שמחה ללכת פעם ב.. לפדיקוריסטית שתטפל לי בציפורניים, תמרח לי לק. זה פינוק
** חשוב לי לציין שאני לא תוקפת אותך חס וחלילה ולא פוסלת את הדעה שלך. זכותך לא לאהוב בנייה ולחשוב שזה מכוער או פרחי או כל דבר כזה. פשוט רציתי להראות גם צד קצת אחר

thenoa

New member
אוי בננות! לא הבנתן אותי

לא באתי לתקוף ולהגיד שבנייה זה רק לפרחות. ממש לא. אצלי בשכבה, הבנות הולכות עם בנייה עצומה ומגעילה עם קישוטים מכוערים. זה הרעיון שלי לבניה כי אני גדלתי בחברה כזאת. למרות שלכל דבר יש טיפול. אני חושבת שכל אחת יכולה לגדל ציפורניים יפות. רק צריך זמן, סבלנות והשקעה.
הכל נאמר בטוב!

lilo4

New member
ברור לי ../images/Emo13.gif

יש לך זכות מלאה לא לאהוב בנייה, זה באמת בסדר
אני גם מבינה את הרתיעה שלך, הרבה שנים גם אני הייתי בגישה כזו, כי באמת גם אני ראיתי מסביבי רק דברים מוגזמים ולא יפים לדעתי. לגבי הציפורניים הטבעיות- במקרה של דודה שלי כמו שכתבתי יש לה בעיות בריאותיות שגורמות גם לציפורניים חלשות. היא מטפלת בזה בלי קשר לציפורניים, אבל זה מצב שנמשך כבר הרבה מאוד שנים ואין לו באמת פיתרון חוץ מלנסות ולשמור על איזון. ברור שאם היא תשקיע הרבה עם סרומים, מחזקים, ויטמינים ואלוהים יודע מה זה יכול לשפר את המצב של הציפורניים, אבל עד גבול מסוים. במקרה שלה היא החליטה שלא שווה לה להשקיע בצורה כזו והבנייה הוא פיתרון יותר טוב בשבילה.

PeachGirl

New member
וגם אני עונה../images/Emo66.gif

לק אחיד או צבעוני? אחיד לרוב, אין לי כוח להשקיע מעבר=] מדבקות או חותמות?אוהבת חותמות, אבל מעולם לא עשיתי עליי לשים אותו לק ברגליים? אני לא אוהבת לק ברגליים משייפות מרובע או מעוגל? באמצע- מרובע ומעוגל בצדדים (זו בערך הצורה הטבעית שלי אז אני הולכת איתה) בניית ציפורניים,בעד או נגד? אמממ אם זה עדין זה נחמד, אבל אני אישית לא אוהבת מניקור אקספרס,בעד או נגד? לא ניסיתי, ההיגיינה בעייתית בעייני

Osnatz1

New member
עונה גם :)

לק אחיד או צבעוני? אחיד מדבקות או חותמות? חותמות לשים אותו לק ברגליים? לרוב לא, היום ספציפית כן
אבל בעיקר כי ברגליים אני לא מחליפה בתדירות של הידיים. משייפות מרובע או מעוגל? מרובע בניית ציפורניים,בעד או נגד? על עצמי לא, אחרות שיעשו מה שבראש שלהן. לדעתי זה לרוב נראה גס, עבה ולא טבעי בכלל. מניקור אקספרס,בעד או נגד? לא ניסיתי אף פעם, נראה לי הזוי לשלם על משהו שאני עושה יותר טוב בעצמי.

../images/Emo68.gif

לק אחיד או צבעוני? כל אצבע לאק אחר , אוהבת את הצבעוניות הזו ש"שוברת" את התדמית שלי. מדבקות או חותמות?ציורים לשים אותו לק ברגליים? לרוב אין התאמה משייפות מרובע או מעוגל?בקצר- מרובע בארוך - עגול בניית ציפורניים,בעד או נגד? אין לי דעה , אני אישית עם ציפורניים טבעיות מניקור אקספרס,בעד או נגד?לא יודעת, לא ניסיתי אז אין לי דעה.

ענבל30

New member
סקררררררר ../images/Emo13.gif

לק אחיד או צבעוני? - פעם ככה פעם ככה. מדבקות או חותמות? - מדבקות אני לא אוהבת, מרגישה שמשהו דבוק לי לציפורן וזה בד"כ מתקלף או מתחיל להפריע מהר מאוד. עם חותמות עשיתי כמה נסיונות ולא התלהבתי... לא הולך לי בקלות. לשים אותו לק ברגליים? - בד"כ לא. יש לי כל כך הרבה לקים שנראה לי בזבוז לשים את אותו לק על כל 20 הציפורניים
משייפות מרובע או מעוגל? - משהו בין לבין. בעיקר מקפידה שיהיה קצר מאוד. בניית ציפורניים,בעד או נגד? - אין לי התנגדות עקרונית, לי אישית אין צורך גם כי אני אוהבת את הציפורניים שלי קצרות וגם כי הן בד"כ מחזיקות מעמד יפה בנטורל. מניקור אקספרס,בעד או נגד? - אני הכי בעד - ועושה לעצמי מניקור אקספרס כל יום כמעט, לבד בבית. לא רואה שום יתרון בלשלם למישהי שתמרח לי לק כשאני עושה את זה בעצמי כל כך טוב, מהר ויעיל.

lilo4

New member
מה שמעצבן במדבקות

שרובן לא מחזיקות יותר מדי
לפעמים אני מתבאסת לקשט איתם בגלל שאני יודעת שבעוד יומיים זה כבר יתחיל להתקלף ויראה רע, ואז לא תהיה לי ברירה אלא להוריד ולמרוח לק מחדש

הן מתקלפות גם עם שכבת טופ?

הסיבה היחידה שבגללה אני לא משתמשת במדבקות זה כי רואים את השוליים של המדבקה. ואני לא אוהבת שרואים שהדבקתי משהו על הציפורן.

lilo4

New member
כן ../images/Emo4.gif

אני תמיד מורחת טופ מעל. היו כמה פעמים שאחרי יום או יומיים מרחתי עוד שכבה של טופ כדי שהמדבקה תחזיק קצת יותר, אבל הכי הרבה שהצלחתי למשוך היה משהו כמו 4 ימים. אני משתמשת במייבש של MAVALA, והחיסרון שלו שאם מורחים יותר משכבה אחת מאוד קשה להסיר את הלק, אז ממש הייתי צריכה להילחם אח"כ כדי להסיר את הלק עם המדבקה
אני מבינה למה את מתכוונת. בגדול אני מנסה להתעלם מזה כי אני אוהבת להשתמש במדבקות

iefrat

New member
ובכן:

לק אחיד או צבעוני? גם וגם מדבקות או חותמות? מדבקות אולי, חותמות לא הצליח לי אבל על אחרות מהמם בעיני, הייתי רוצה! לשים אותו לק ברגליים? לא משייפות מרובע או מעוגל? שנים הלכתי עם עגול, השנה מרובע (מקוה שלא נהייתי מרובעת) בניית ציפורניים,בעד או נגד? מבינה את אלה שעושות, ציפרניים זה מראה מטופח. מניקור אקספרס,בעד או נגד? אחת ההנאות שלי הן מריחת הלק אז עבורי לא, אבל מי שנהנית, למה לא?

למעלה