סקר למניקות

דפנה מי

New member
../images/Emo45.gifאני הנקתי בשמחה עד 10 חודשים

וכבר לקראת הסוף די נשבר לי...

tunalover

New member
בעד - אני שם

אני עדיין מניקה את שלי שבסוף החודש יהיה שנה וחצי. הנקת ערב לפני השינה והנקת בוקר.

|נצלשאני מניקה כבר שנה ומאוד מאוד

רוצה להפסיק. אולי מישהו או מישהי יגידו לי כיצד להפסיק להניק? או בעברית, כיצד לגמול את הזאטוטה מציצי זאת כאשר ציצי הוא הפך למתקן אוכל + שתיה + פסיכולוג + כדור שינה איך מחליפים את כל הפונקציות האלה? מה לעשות? אנא עזרתכם

yoyo10

New member
כל עוד זה מתאים אני בעד

מקווה להניק גם אחרי הגיל זה

mevav1

New member
אני הנקתי רק חודש וחצי ולצערי

החלב אזל מהמלאי. אלמלא כן,הייתי ממשיכה וממשיכה עד לא יודעת איזה גיל. וכן,אני מאוד בעד הנקה אבל בתנאי שזה מתאים לאמא מבחינת הנוחות והעייפות וכל הקשור בזה כי להניק זה לא עסק קל.

shapir1

New member
אני מיניקה כבר שנה ומקווה להמשיך.

באופן כללי אני רואה בחיוב הנקת פעוטות, כל עוד זה טוב לשני הצדדים.

בעד, אבל

אני רק בתחילת הדרך, מניקה ארבעה חודשים. יש לי כוונה להניק עוד שנתיים אפילו, אבל אני לא מתחייבת

עמית@

New member
כל עוד זה מתאים לשני הצדדים, סבבה

הגדולה שלי ינקה עד גיל שנתיים, הקטנה בת שנה וחצי ויונקת בעוז.

אני הנקתי עד שנתים אבל לא מבחירה

הנקה בשבילי היתה קלה ונעימה אבל אם היתה אוכלת מוצקים כמו שצריך היתי מוותרת עליה סביב גיל שנה שנה וחצי, אבל מאחר שיערה לא אכלה מספיק מוצקים ההנקה הצילה אותה (לא הסכימה להכניס לפה כמעט כלום כולל תחליף)

אופירה10

New member
בעד בגדול!

הגדולה ינקה עד גיל שנתיים וחצי. הקטנה בת שנה וארבעה חודשים ואין לי כוונה להפסיק...

navitush1

New member
את לא שואלת את השאלה הנכונה

לכל השאלות התאורטית תקבלי מלוא החופן של תגובות מגוונות. תמיד יהיו כאלה שהן בעד וכאלה שהן נגד. את צריכה לשאול את עצמך מאיפה השאלה הזאת באה וכך תוכלי לקבל תגובות יותר עיניניות למצבך. האם ההנקה בשלב זה הפכה עבורך למעיקה? האם התחלת לקבל תגובות שליליות מהסביבה שמפריעות לך? עדן שלי בת שנה ו-4, יונקת ותמשיך לינוק גם הלאה.היא כ"כ שמחה לינוק. כשאני מורידה חולצה יש לה ממש אור בעיניים. מה שכן, לפני שבועיים עשיתי לה גמילה מהנקות בלילה כי זה כבר הגיע לנקודה שהן הפריעו לי. ובשלב יותר מאוחר אני אפסיק את ה"נשנושים".

למעלה