סקר למניקות

בעד הילד שלי בן שנה ו5 חודשים

ב27 לחודש יהיה בן שנה ו6חודשים ועדיין מניקה

IcNיה

New member
בעד הנקה שמתאימה לשני הצדדים

אם מתאים לאם להניק עד גיל 8 - לבריאות. בתי נגמלה מהנקה עצמונית בגיל 10 חודשים. אילולא הייתה נגמלת - הייתי עושה מאמצים כדי להניק לפחות עד גיל שנה ואז לא הייתי מתעקשת.

slw

New member
איך היא הודיעה לך שהיא רוצה להפסיק?

ביתי בת 8.5 ח' ולא נראה לי שזה אי פעם יקרה.. בעיקר כי היא לא יודעת שאפשר אחרת. היא רגילה שכשאני איתה, מתי שהיא רוצה היא יכולה לקבל. אשמח לשמוע איך זה קרה מעצמו אצלך. תודה!

IcNיה

New member
היא סירבה להתחבר לשד

אמרה "לא", דחפה אותי עם הידיים. בגלל שתמיד הנקתי בתנוחת "פוטבול" - היה קשה להשאיר אותה בתנוחה הזאת בניגוד לרצונה. כשניסיתי להתעקש (כי חשבתי שאולי מדובר בשביתת הנקה שתחלוף ולא בגמילה עצמונית) - התחילה לנשוך אותי חזק מאוד וכואב מאוד. כשניסיתי להתעלם גם מזה (והיה קשה) - פשוט כל פעם שהצעתי לה - היא סגרה לי את החזייה ואמרה לי: "לא צריך". לא רציתי להכריח אותה (גם לא היה ממש איך) ועם כל העצב שלי פשוט בוקר אחד לא הצעתי לה והיא אפילו לא שמה לב לזה.

slw

New member
איזה קטע, מעניין מה הסיבה. טוב,

כנראה שזה מה שטוב לה. מה את נותנת במקום? או יותר נכון מה נתת כשהיתה בת 10 ח'? הסכימה לשתות מבקבוק?

IcNיה

New member
נתתי בקבוק בבוקר ולפני השינה

היום היא בת שנה ו-4 ח' ובחודש אחרון מסרבת לאכול מבקבוק לחלוטין (גם את המים מעדיפה לשתות מהכוס) ואוכלת אוכל רגיל.

talinana

New member
לא מניקה אבל בעד

לדעתי ילדים צריכים הנקה או תמ"ל עד גיל 3-4.

rachld

New member
שלי בן שנה ושלושה...

אני מניקה רק לפני השינה, מתה להפסיק, לא כלכך הולך ואם הייתי יכולה להעביר אותו לתמ"ל בגיל הזה הייתי עושה את זה. מעבר לזה אם זה נח ומקובל על כל הנוגעים בדבר אני מאד בעד...

galit74

New member
אני לא מניקה אבל נראה לי שכשהילד

כבר אוכל ארוחות כדאי להתחיל לגמול מהנקה לא?

למעלה