צבעים
1. מה הצבע האהוב עלייך?
סגול מלכותי, ורוד פוקסיה. ואם תשאלנה את האחים שלי, הם יודיעו לכן שהצבע האהוב עלי הוא וגול: הכלאה בין ורוד לסגול (ולדעתי מתקשר בעברית של שאר בני האדם עם סגול לילך).
2. מה הצבע השנוא עלייך?
שחור. ואין כאן כל ספק. במקום השני, נמצא הצבע הלבן.
3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש?
כן, רק שבבגדים, אני גם אוהבת את כל הצבעים החזקים, ולא סובלת את כל גווני הפודרה/ניוד/וכו'. אהה, ואני אני לא אוהבת כתום חזק.
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך?
בהחלט. אחרי שזרקתי המון בגדים של קיץ, וסידרתי את הארון מחדש, הגעתי למסקנה שיש לי בעיקר חולצות כחולות, ורודות ולבנות בגוונים שונים.
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך?
פעם היו לי בדיוק 3 פריטים בצבע שחור, מלבד תחתונים (חזייה שחורה, סווטשירט, וגופיית ספגטי. אפילו נעליים שחורות לא היו לי). מאז עברו קצת מים בירדן, והתמתנתי קצת בשנאה שלי, והיום יש לי חולצות ליציאה בשחור, ו-, שומו שמים, גם מכנסיים שחורים (ואפילו שני זוגות).
הסיבה, ולקח לי לא מעט זמן לעלות עליה, היא שיש גוונים של שחור שפשוט לא מחמיאים לי, והופכים אותי ללבנה כמו גוויה, וישנם אחרים, שהם יותר "חמים", ואז מחמיאים לי. בד"כ מדובר על פונקצייה של סוג הבד (קטיפה שחורה מחמיאה לי, 100% פוליאסטר שחור, וחבריו, ממש לא).
ובקשר ללבן, הסיבה די דומה, אבל שם, בד"כ נוכחות של בגד בצבע עז נוסף ממתנת את האפקט.
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט?
חשוב מאוד. אני נכנסת, רואה משהו יפה בשחור/לבן, ויש שואלת, "יש לכם את זה, אבל בצבע?". אני משתדלת לגוון בצבעים שאני קונה, ולא ליפול על אותו צבע כל הזמן (כמו שכתבתי קודם, אני במחסור גדול בחולצות צבעוניות מחוץ לפלטה של כחול/ורוד).
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת?
ורוד (פוקסיה)-שחור, סגול-לבן, סגול-ירוק, צהוב-אדום, צהוב-כחול, ירוק-כחול... בקיצור, כמעט כל שילוב צבעוני. וכמעט כל שילוב של חולצה צבעונית עם ג'ינס.
8. ואילו שילובים את שונאת?
כל שילוב עם כתום-כתום. כל שילוב של פודרה על ניוד (סורי, לי זה נראה באמת סטייל "בגדי המלך החדשים"), שחור-לבן, כחול-אדום(-אדום).
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות?
כל בגד, מלבד חזייה (וגם כאן, זה יקרה רק באיומי אקדח לרקה) בצבע גוף(/פודרה/ניוד).
מכנסיים ורודים שהם לא טרנינג. האמת, כמעט כל סוג של מכנסיים צבעוניים מלבד אדום, חום וירוק.
צעיף שחור (גם במילואים, לי היה צעיף ירוק-דשא).
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני?
היו תקופות שיותר (כולל מכנסיים אדומים, חולצה צהובה, וקרדיגן ירוק-דשא, וזה היה אחד השילובים האהובים עלי), וכאלה שפחות, אבל סה"כ נראה לי שכן.