סקר ליום שישי: צבעים!

את היית מתבאסת אם היית פותחת את הארון שלי

Bacio

New member
רק בקשר לירוק זית

אחד הימים העצובים בחיי היה יום הגיוס (המון סיבות ביחד, ואף אחת לא טראגית במיוחד).

בקיצור, פגשתי בבקו"ם, מישהי שלמדתי איתה בתיכון, קצת אחרי שקיבלנו, ולבשנו, את המדים לראשונה. אני ממש בקושי החזקתי כבר את הדמעות (אחרי שבכיתי מול האפסנאית, ולפני ששפכתי את יגוני על הטלפון הציבורי בג'וליס), ואותה בחורה נותנת לי מחמאה (תלויית נקודת מבט, כמובן): "המדים ממש מתאימים לך לגוון עורף וממש מחמיאים לך לצבע עיניים".

speechless.

Capelli Neri

New member
יייההה!

1. מה הצבע האהוב עלייך? שחור. באמת. יש לי חיבור מיוחד אליו. חוץ מזה אוהבת כל מיני צבעים, בעיקר גווני ביניים: אדום-כתום, כחול-סגול, צהוב-ירוק וכד'.
2. מה הצבע השנוא עלייך? תכלת, וכתום בגוונים מסוימים.3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? כן, בערך, אבל אני לובשת הרבה יותר מרק שחור.
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך? או כן.
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך? כלל לא.
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? מאוד, הכי חשוב כמעט.
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת? שילובים קונטרסטיים - כחול ואדום, שחור ולבן, שחור וצבע עז וכד'. אבל גם חאקי ולבן ודברים יותר זורמים.
8. ואילו שילובים את שונאת? אין הרבה שילובים שאני שונאת. אוהבת צבעים ונהנית לראות כל מיני שילובים שלהם.
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? קשה לי לחשוב על משהו כזה. נראה לי שאני מוכנה ללבוש הכל באופן עקרוני.
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? כן.

shir007

New member
עונה..

1. מה הצבע האהוב עלייך? אפור
2. מה הצבע השנוא עלייך? לא שנוא - פשוט לא אוהבת - צהוב וחום
3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? כן
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך? כן!! יותר מדי...
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך? הממ... מנסה לחשוב.. חום בטוח שלא, חוץ מטי שירט חומה עם הדפס שאני כמעט לא לובשת. צהוב - לא ממש רק צהוב, בתוך הדפס או משהו כזה כן, קצת.
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? מאד!
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת? ורוד ואפור. כתום וחאקי.
8. ואילו שילובים את שונאת? חום עם כל דבר...
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? נעליים לבנות... (חוץ מבחתונה).
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? לא ממש.. אבל משתדלת לזרוק נקודות צבע - למשל צעיף צבעוני.

Aussie Girl

New member
סקר נהדר!

1. מה הצבע האהוב עלייך?
יש לי צבעים אהובים לדברים שונים. בבגדים אני אוהבת שחור, בורדו, סגול כהה ולבן.

2. מה הצבע השנוא עלייך?
בגדול אין לי צבע שנוא אבל יש הרבה צבעים שאני לא אוהבת ללבוש. למשל לא אוהבת צבעים פסטליים, ורוד, זהב...

3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש?
ציינתי כל מה שקשור לבגדים. למשל בצבעים לבית או צבעים של עטים הטעם שלי שונה לגמרי.

4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך?
כן. אני נמנעת מקניית בגדים בצבעים אחרים חוץ מאלו שאני אוהבת.

5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך?
יש לי חולצה ב baby blue שקבלתי מתנה וזה אומנם צבע לא אהוב אבל היא מוסיפה לי קצת גיוון למלתחה אז אני כן לובשת אותה.
יש לי גופיה בורוד פוקסיה שקניתי רק ל breast cancer day ולא לבשתי מאז.
בקיצור, פריטים ממש מעטים.

6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט?
מאוד מאוד מאוד. זה לא רק עניין של צבע אהוב או לא, חשוב לי שהצבע יתאים לי לגוון עור ולאישיות.

7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת?
שחור-בורדו, שחור-סגול, שחור לבן

8. ואילו שילובים את שונאת?
ירוק וסגול, לדעתי אחד השילובים המזעזעים בכל הזמנים.

9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות?
never say never

10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני?
ממש לא. יש לי צבע במלתחה אבל אני ממש לא מתחברת לצבעוניות, כלומר לשילוב של כמה צבעים באוטפיט אחד. למשל כל טרנד הקולור בלוק ממש לא בשבילי.

עונה - עד כמה שזה יהיה צפוי :)

. מה הצבע האהוב עלייך? שחור.
2. מה הצבע השנוא עלייך? כתום וטורקיז
3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? כן.
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך? יותר מדיי...ארון של אלמנה. אמא שלי אומרת שאני תמיד מוכנה ללוויה :) או לחתונה :)
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך? כן. מכנסיים כתום חמרה שנקנו בלהט הרגע ולא נלבשו מעולם
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? מאוד. רצוי שיהיה שחור, לבן או פודרה.
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת? שחור לבן, פודרה שחור, שחור ושחור.
8. ואילו שילובים את שונאת? כתום עם כל דבר (עליי) אני מעודדת לבישת צבעים דווקא. אני פשוט לא מתחברת.
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? כן...חולצות סגולות, שמלות סגולות. פריטים אדומים מדי פעם.
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? תלוי ביום. אני בדרך כלל לובשת או בהיר או שחור.

iJיה

New member
עונה:

מה הצבע האהוב עלייך? אדום, לבן וזהב
מה הצבע השנוא עלייך? כתום וחאקי
האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? כן
האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך? המון
האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך? לא
כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? חשוב, אבל פחות מהגזרה.
אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת? לבן/שמנת עם זהב
ואילו שילובים את שונאת? כתום עם חאקי, חאקי עם כסף

יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? שומדבר כתום או חאקי או כסף.
באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? באמצע

Bacio

New member
צבעים

1. מה הצבע האהוב עלייך?
סגול מלכותי, ורוד פוקסיה. ואם תשאלנה את האחים שלי, הם יודיעו לכן שהצבע האהוב עלי הוא וגול: הכלאה בין ורוד לסגול (ולדעתי מתקשר בעברית של שאר בני האדם עם סגול לילך).

2. מה הצבע השנוא עלייך?
שחור. ואין כאן כל ספק. במקום השני, נמצא הצבע הלבן.

כן, רק שבבגדים, אני גם אוהבת את כל הצבעים החזקים, ולא סובלת את כל גווני הפודרה/ניוד/וכו'. אהה, ואני אני לא אוהבת כתום חזק.

בהחלט. אחרי שזרקתי המון בגדים של קיץ, וסידרתי את הארון מחדש, הגעתי למסקנה שיש לי בעיקר חולצות כחולות, ורודות ולבנות בגוונים שונים.

פעם היו לי בדיוק 3 פריטים בצבע שחור, מלבד תחתונים (חזייה שחורה, סווטשירט, וגופיית ספגטי. אפילו נעליים שחורות לא היו לי). מאז עברו קצת מים בירדן, והתמתנתי קצת בשנאה שלי, והיום יש לי חולצות ליציאה בשחור, ו-, שומו שמים, גם מכנסיים שחורים (ואפילו שני זוגות).
הסיבה, ולקח לי לא מעט זמן לעלות עליה, היא שיש גוונים של שחור שפשוט לא מחמיאים לי, והופכים אותי ללבנה כמו גוויה, וישנם אחרים, שהם יותר "חמים", ואז מחמיאים לי. בד"כ מדובר על פונקצייה של סוג הבד (קטיפה שחורה מחמיאה לי, 100% פוליאסטר שחור, וחבריו, ממש לא).
ובקשר ללבן, הסיבה די דומה, אבל שם, בד"כ נוכחות של בגד בצבע עז נוסף ממתנת את האפקט.

חשוב מאוד. אני נכנסת, רואה משהו יפה בשחור/לבן, ויש שואלת, "יש לכם את זה, אבל בצבע?". אני משתדלת לגוון בצבעים שאני קונה, ולא ליפול על אותו צבע כל הזמן (כמו שכתבתי קודם, אני במחסור גדול בחולצות צבעוניות מחוץ לפלטה של כחול/ורוד).

ורוד (פוקסיה)-שחור, סגול-לבן, סגול-ירוק, צהוב-אדום, צהוב-כחול, ירוק-כחול... בקיצור, כמעט כל שילוב צבעוני. וכמעט כל שילוב של חולצה צבעונית עם ג'ינס.

כל שילוב עם כתום-כתום. כל שילוב של פודרה על ניוד (סורי, לי זה נראה באמת סטייל "בגדי המלך החדשים"), שחור-לבן, כחול-אדום(-אדום).

כל בגד, מלבד חזייה (וגם כאן, זה יקרה רק באיומי אקדח לרקה) בצבע גוף(/פודרה/ניוד).
מכנסיים ורודים שהם לא טרנינג. האמת, כמעט כל סוג של מכנסיים צבעוניים מלבד אדום, חום וירוק.
צעיף שחור (גם במילואים, לי היה צעיף ירוק-דשא).

היו תקופות שיותר (כולל מכנסיים אדומים, חולצה צהובה, וקרדיגן ירוק-דשא, וזה היה אחד השילובים האהובים עלי), וכאלה שפחות, אבל סה"כ נראה לי שכן.

Pink Sakura

New member

1. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד!
2. מה הצבע השנוא עלייך? אדום
3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? כן ולא. לא סובלת בגדים אדומים , נדיר שתהיה לי חולצה אדומה. אבל אני משתדלת מצד שני לא להגזים עם הוורוד , סך הכל אני כבר אישה ויש גבול לכמות הוורודים.
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך? לא
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך? רק את חולצת הלבבות של תמנון.
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? מאוד , ראיתי שמלה נהדרת בהוניגמן אבל היה אותה רק באדום אז נמנעתי.
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת? אפור וסגול , וורוד ושחור ובעצם כמעט את כל השילובים. כמה שיותר- יותר טוב!
8. ואילו שילובים את שונאת? שחור וצהוב , לבן ואדום
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? לנז'רי בצבע אדום או שמלה אדומה. נעליים חומות.
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? באחת מהעבודות שלי קראו לי צבעונית בתור שם חיבה , אני חושבת שהיום זה ממותן. כנראה העובדה שאני צריכה להתרגל לשנים של שחור-לבן.

נינה0000

New member
גם אני!

1. מה הצבע האהוב עלייך?
כל הצבעים חוץ מחום ואפור בהיר!

2. מה הצבע השנוא עלייך?
חום ואפור בהיר.

כן!

כן, כל הבגדים שלי הם בצבעים שאני אוהבת.

רק תיק אחד ונעליים בחום.

מאד מאד חשוב. אני לא אקנה פריט בצבע שאני לא אוהבת גם אם מבחינות אחרות הוא מושלם.

כל דבר שעובד בעיניי

חום ושחור

לא, אני פתוחה לנסות הכל.

מממ... משתדלת...

ותודה על הסקר!

wasaby

New member
gubv

1. מה הצבע האהוב עלייך? אין ממש, תלוי במצב רוחץ
2. מה הצבע השנוא עלייך? כנ"ל
3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? בלבוש יש משפחות שלמות של צבעים שלא מתאימים לגוון העור והשיער שלי או שלא יפים בעיני בכלל ללבוש. אני לא אוהבת צבעי פסטל, ניאון, צהובים וכתומים למיניהם, וכל מיני צבעים עכורים (אני לא יודעת איך לתאר את זה אבל צבעים שיש להם גוון משני חום/צהוב כאילו הם שכבו שנה בשלולית).
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך? במגבלות, בחורף בכלל קשה לי למצוא פריטים עם צבע, ובקיץ אני מחפשת בנרות פריטים לא פסטליים או כתומים..
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך? לא
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? מאוד
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת? בדרך כלל אני משלבת צבעים ניטראליים יחסית (אפור, בז' וכו') עם משהו יותר חזק. אבל אני אוהבת גם חום כהה יחסית עם תכלת או וורוד בהיר.
8. ואילו שילובים את שונאת? לא שונאת אבל די מקבלת את השיעה של טריני וסוזנה ששחור פחות מתאים עם צבעים בוהקים.
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? בדרך כלל אני פחות אמיצה בצבעים במכנסיים, זה נראה לי מושך תשומת לב לאזור פחות מוצלח שלי. וגם מכנסיים בהירים הם יותר בעייתיים.
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? בתיאוריה כן, בפרקטיקה לא.

עונה

1. הכי אוהבת - כחול נייבי.
2. הכי שונאת - סגול
יש לי אנטי לצבע הזה מאז ומתמיד.
3. בהחלט. לעולם לא אלבש סגול. אין לי אף פריט בצבע סגול. חוץ מתחתונים מקסימות

4. לאחרונה אני קונה המון פריטים בנייבי, וזה כולל נעליים.
5. חוץ מתחתונים אין לי עוד פריטים בסגול.
6. אם אהבתי את הבגד, כנראה גם אהבתי אתה הצבע.
7. כחול נייבי ולבן, כחול נייבי ובז'. חומים בהירים בגוונים שונים, צבעי חול, וורוד פודרה.
8. לא מתחברת כלל לכל הקולור בלוק. פשוט לא יפה בעיניי ונראה זול.
9. לרוב הבגדים שלי מאוד סולידיים. אני לא אלבש משהו שנראה זול.
10. ממש לא. הרוב אצלי זה קלאסי. שחור, לבן, נייבי, בז'ים. אני זוממת על נעליים אדומות לכה של לובוטין.. הושארו בחנות עד שבן הזוג יבוא לחוות דעה אם יש מצב שאני אכן אנעל אותן או שהן ישבו בארון.

Taltul R

New member

1. מה הצבע האהוב עלייך?
לבן, שמנת, ורוד, תכלת..

2. מה הצבע השנוא עלייך?
אתן מכירות שעובדים עם צבעי גואש, ומערבבים המון צבעים, ומגיעים לנקודת אל-חזור עם הערבוב שיוצרת מעין צבע שחור-חום-חאקי-קקי
זה הצבע השנוא עליי!

הממ.. יתכן, כן, אולי

כן, יחסית כן.

אני לא חושבת שיש לאף אחד בעולם פריט בצבע השנוא עליי

אני משתדלת לשמור על ראש פתוח ולבחור את הצבע שמתאים ביותר לפריט הספציפי/שאין לי משהו דומה לו מדי..

ורוד-שחור-לבן! זהב-מוקה-נייבי! כל מיני

המון! כתום-אדום-לבן נגיד

לא.

אני לא מלכת הצבעוניות, אבל כן, מתלבשת צבעוני.

למעלה