בא לי לענות לסקר צבעוניני
1. מה הצבע האהוב עלייך? סגול
2. מה הצבע השנוא עלייך?מנומרים למיניהם, אדום ולא עפה על צהוב גם כן..
סייגים- אוהבת מאוד לק אדום ואת השפתון ברצלונה-רד של MAC והם הרומנים היחידים שלי עם הצבע....הבעיה היא רק שהצבע האהוב על הזוגי הוא אדום-שמלה אדומה עדיין לא קניתי, גם לי יש גבולות
3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? שאלה לא מובנת במיוחד
-אם אני אוהבת סגול אז איך אני יכולה לשנוא אותו בלבוש? הארון שלי לא מלא בסגולים, אבל יש כמה פריטים(לא מכנסיים). לגבי האדום-עניתי למעלה
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך?כנ"ל
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך?לא
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? חשוב מאוד. גם לצבע העור אני נוהגת להתאים בגדים.
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת?וואו-המון..אני לא יכולה לציין את כולם, אבל אוהבת ורוד-שחור, סגול-שחור,ג'ינס עם כול הצבעים(חוץ מחולצות כחולות שדי דומות לגוון הג'ינס) בז'\אבן-אפור-ורודים למיניהם, סגול-אפור,חאקי-אבן\שחור,קורל אני גם מאוד אוהבת וגם לשלב צבעוניות בנעליים ביחד עם בגדים בגוונים מונוכרומטיים.
בחורף השילובים משתנים..
8. ואילו שילובים את שונאת? כול המנומרים האפשריים. לא משנה מי תלבש איזה מנומר ואפילו באופן מינימלי-זה ייראה זול ולא לטעמי.
גם מה שמשלב אדום באופן אבסולוטי(נעליים ושמלה, למרות שיש פה בנות שלובשות אדום ואני אוהבת, אבל עליי-אין מצב) לא אוהבת פוקסיה בשילוב שהוא אחר מאפור כהה מאוד\שחור. לא צהוב-ורוד-אדום.
בקיצור בקיץ אפשר להנות מצבעוניות אבל שתהיה הרמונית, נעימה לעין ולא עמוסה בפריטים צבעוניים.מספיק אחד או מקסימום לשלב גם נעליים צבעוניות במידה. גם לא אוהבת עומס מבחינת תכשיטים. אני יכולה גם ללבוש שחור ולשלב צבעוניות עדינה ומסוימת בתכשיטים, ובעזרתם להקפיץ את ההופעה.
מהמעט שראיתי בעייפה והחנון, והרבה פעמים גם בפינה של דורין אטיאס בגיא פינס, יש את המגזימות...אני חושבת שגם נינט מגזימה בלבוש שלה למרות שלרוב הוא שחור.
מתלבשת שיודעת לשלב צבעוניות בסטייל מעולה היא ג'סיקה אלבה חביבתי.
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? דווקא בנעליים אני יכולה למצוא את עצמי קונה זוג בלרינה אדום, אבל צהוב לא הייתי נועלת.
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? צבעוני מבחינתי אלו גופיות כמו שקניתי היום ב
היינס, ולאו דווקא שילוב של מכנסיים-חולצה צבעוניים. אם יש גופיה צבעונית אלבש חלק תחתון לא צבעוני, וגם התכשיטים לא יהיו צבעוניים.
לגבי שילוב של סנדלים- תלוי בהתאמה לבגדים ובמצב רוח..
עוד