סקר ליום שישי: צבעים!

סקר ליום שישי: צבעים!

1. מה הצבע האהוב עלייך?
2. מה הצבע השנוא עלייך?
3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש?
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך?
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך?
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט?
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת?
8. ואילו שילובים את שונאת?
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות?
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני?

shmickey

New member
בוקר

1. מה הצבע האהוב עלייך?
ממממ, אני אוהבת די הרבה אבל מוכרחה לאמר שוורוד/סגול.

2. מה הצבע השנוא עלייך?
ברגיל? אני לא ממש שונאת אף צבע, בלבוש? אני לא מתה על צבעי קרמל, בז' או סלמון פשוט כי הם גורמים לי להראות חולה. אני גם לא מתה על אדום בלבוש, יש לי רק פריטים בודדים בצבע הזה .

בלבוש אני אוהבת לגוון, הרי אי אפשר להראות תמיד כמו ברבי (או שמא??). לגבי הצבעים הפחות אהובים ראו סעיף קודם.

האמת שכשחושבים על זה, לא מספיק!

ממממ, לא נראה לי, אולי רק בגדי בסיס..

נכנס לשלושת הקטוגריות בהחלטה אם לקנות את הבגד: גזרה, צבע ופונקציונליות (נו על מי אני עובדת, סעיף הפונקציונליות אצלי א, פעם לא תופס, כשאני רוצה משהו אני פשוט רוצה..)

אישית מאוד אוהבת שילובי דוגמאות. אוהבת מאוד שחור עם לבן ואין לי בעיה לשלב איתם אף צבע אחר (כולל חום). אוהבת מאוד שילוב של כתום עם קרם, כחול עם חום

אין ממש.. כל מקרה לגופו (קשה לי עם אדום ושחור אם אין גם לבן בתמונה)

לא

משתדלת מאוד! אני ממש אוהבת צבעים. כרגע אני משלבת את זה לאט לאט במקום העבודה החדש, ליום ראשון מתוכנן להם יום כתום

שבת שלום מתוקות!

@יעל@

New member
ראשונה

אוהבת ורוד וסגול, קורל, גוונים פסטלים.

לא מתה על כתום.

כן, אני אעדיף בגדים בצבעים אלו.

אין לי הרבה בגדים עם פרינטים בצבעים אלו. הייתי רוצה ארון עם הרבה סגול ו-ורוד.

בכתום - יש לי רק שמלה אחת שקניתי מאסוס, שמלת מידי, שהפרחים שלה בוורוד "מרקר". לא יודעת למה אבל הייתי צריכה להחזיר להם אותה, פתאום הא לא נראית לי,
יש לי שמלה ממנגו בגוון סלמון כזה. בסניף שהייתי היה גם בכתום אז לקחתי את השני.

חשוב מאוד, אני רוצה כמה שיותר צבעוני, צבעים חיים, ופחות צבעים כהים, אני אקנה למשל שחור רק אם אין את הפריט בצבע אחר נורמלי. וכשאני קונה חולצה אחשוב עם אילו מכנסיים או חצאית שיש לי בבית היא יכולה להשתלב

אני אוהבת ורוד וחום, גוון קורלי עם לבן, כחול ואדום זה שילוב יפה, גם אדום וירוק.

לא אוהבת שילוב של סגול וכתום, וחום ושחור (תמיד חום ושחור נראו לי שני צבעים שלא קשורים אחד לשני). אני גם לא אוהבת צהוב ושחור. ובכלל לדעתי כל הצבעים ממשפחת החומים לא הולכים עם שחור.

לא אין לי בעיה עם זה. גם אם לבן אין לי בעיה, רק שהוא תמיד מתלכלך....

נראה לי שאני מתלבשת צבעוני. לפעמים בא לי לשים שחור.... כמו אתמול.... אם היו לי מכנסיים אדומים או חצאית אדומה נראה לי שזה היה מושלם.

צבעים!!!

1. מה הצבע האהוב עלייך?
סגול. לא, בעצם, ירוק! בעצם... אולי אדום? טורקיז?

מזה אפשר להבין שאני ממש אוהבת את כל סקאלת הצבעים, לא חושבת שיש משהו שלא נכנס אליי לארון.

2. מה הצבע השנוא עלייך?
לא הייתי אומרת שנוא אבל זה שאני הכי פחות מתלבשת בו - שחור. זה פשוט קצת משעמם לי בעיניים, לא יודעת להסביר.
בעבר היה לי קשה עם צהוב וכתום, אבל בשנים האחרונות גיליתי שבקונסטלציות נכונות זה יכול מאוד להחמיא לי, וכמובן שזה צבעים מוארים ושמחים שאת זה אני תמיד אוהבת.

אכן כן

אני לא חושבת שיש צבע אחד ששולט בארון שלי, יש לי המון שמלות בכל הצבעים וגם בשילובים שלהם (כפי שתראו ביום שני הקרוב
)

שחור זה בכל זאת צבע בסיס אז כן, יש לי כמובן גם בגדים בשחור. אבל כשאני לובשת אותם אני תמיד משתדלת לאבזר באופן צבעוני עם תכשיטים, חגורות, נעליים...

חשוב מאוד. בחנות בגדים אני אוטומטית תמיד נמשכת לצבעוני. אבל בכלל לא רואה את השחור והכהה. לפעמים זה בעיה, למשל כשרציתי חצאית שחורה קלאסית פשוט לא הצלחתי להמתקד וכל הזמן "נסחפתי" לצבעים אחרים.

סגול וירוק. כחול וכתום.

לא יודעת אם שונאת... גוונים קרובים מדי כמו אדום וורוד נראים לי מוזר.

לא עולה לי בראש, האמת.

אני אשאיר לשאר הבנות כאן לענות על זה

nicky17

New member
טוב זה יהיה די קל...

1. מה הצבע האהוב עלייך? אדום
2. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב
3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? בבגדים אוהבת שחור ושונאת ורוד/כתום
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך? ברוווווווווווור!
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך? אין אפילו פריט אחד
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? מאוד מאוד מאוד חשוב, לא אקנה בגד בגזרה שאני אוהבת אם לא יהיה בצבע שאני אוהבת
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת? שחור +שחור בהיר
בקיצור שילובים של צבעים כהים (אפור, כחול, שחור)
8. ואילו שילובים את שונאת? כל מיני צבעוניים למיניהם
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? מכנסיים צבועניים אין מצב שיהיו אצלי
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? כל כך לא, רק בצבעים כהים

efroch99

New member
לא פשוט!

1. מה הצבע האהוב עלייך? אני באמת לא יכולה לבחור אחד, אבל כנראה משהו בסקאלה בין ורוד פוקסיה לסגול.

2. מה הצבע השנוא עלייך? נראה לי שכל מיני אפורים ובז'ים למיניהם. מרגיש לי כמו צבעים של כלום.

3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? כעקרון עניתי לגבי צבעים בלבוש. באופן כללי אני בכלל לא יכולה להגיד מה הצבע האהוב עליי.

4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך? כן, בהחלט, אבל זה לא שאם תכנסי לארון שלי תראי רק ורוד וסגול.

5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך? יש לי מעט מאוד פריטים אפורים או בז'ים, והם כמעט אף פעם לא יהיו קרובים לפנים שלי.

6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? רציתי להגיד שמאוד חשוב, אבל במחשבה שניה, הרבה יותר חשוב גזרה, שמישות וורסטיליות.

7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת? כרגע ללא ספק בהירים - ירוק, צהוב, כתום. ורוד ולבן.
דווקא בספורט, אני נותנת דרור לשילובים הכי פרועים. כמה חביבים:
כחול/סגול וכתום
ורוד מסטיק וירוק.
ורוד מסטיק וצהוב.
סגול וורוד
כחול וצהוב זוהר
ועוד....

8. ואילו שילובים את שונאת? לא שונאת, אבל מנסה להפחית את השימוש בשחור כצבע דומיננטי (שחור+צבע)

9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? לא נראה לי שיש משהו כזה

10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? שאלה רטורית... למרות שבשבועות האחרונים אני מגלה חיבה גם לשילובים של שחור ולבן

newKiticat

New member
עונה

אני אתחיל ואומר שאני חולה חולה חולה על צבעוני. בשנתיים האחרונות המלתחה עוברת פאזות ואני נורא נורא מתחברת לצבועניות ממש!

1. מה הצבע האהוב עלייך?
סגול.
2. מה הצבע השנוא עלייך?
אין דבר כזה.

דווקא בלבוש אני עוברת תקופות. יש לי לא מעט סגול (למרות שהייתה תקופה שבקושי היו לי פריטים כאלה....), אני חושבת שבלבוש יש לי נטייה עצומה לכל מה שקשור בניוד, אבל המון כחול גם. (לא נייבי). אולי רק נייבי אני באמת שונאת.

כיום יש.

יש לי רק נעל כחולה שקצת מזכירה נייבי. זהו.

מאוד. הרבה פעמים אני מחפשת פריטים לפי הצבעים. "בא לי שמלה בצבע _____", וככה מתחיל החיפוש. אחרי זה אני מחפשת לפי הגזרה. ואחרי זה לפי המחיר.

אפור-סגול, ירוק-סגול, ירוק-חום, חום-אדום.

לא שונאת באופן כללי, אבל עליי, זרחני נראה ממש מזעזע. מקנאה במי שגורמת לזה לעבוד.

אני חושבת ששמלות בצבע נייבי. כי זה פשוט שוטף אותי. זה לא "חד" כמו שמלה שחורה, זה סתמי כזה.

מאוד. אני מקווה.

efroch99

New member
אוי גם אני שונאת נייבי

(הכוונה לכחול הכהה הזה שנראה כמעט כמו שחור אבל לא)

לא נראה לי שיש לי ולו פריט אחד כזה, ואני גם לא מסוגלת למדוד את זה בחנויות.

efroch99

New member
נייבי יפה לגוון העור שלך

אחר כך חשבתי שבאופן כללי יש לי מעט מאוד כחול ואני בקושי מושיטה יד לכחולים למיניהם.

newKiticat

New member
בדיוק. לצבע הזה אני מתכוונת.

הוא מעצבן אותי.

זה לא צבע בעיני...

איזה יופי

1. כל הצבעים אהובים עלי
2. אין צבע שנוא
3-5. בלבוש אני קונה בדרך כלל צבעים שיותר הולמים את העור שלי ומחמיאים לי ולכן יכולים להיות פריטים צבעים יפים בעיני שאני אמנע מלקנות אום במיוחד אם הם קרובים לאזור הפנים.
6. אני משתדלת מאד לקנות רק פריטים בצבעים שמחמיאים לי אם כי בשבוע שעבר קניתי שמלה בצבע פחות מחמיא כי הגזרה המסויימת והמוצלחת ההיא באה רק בצבע אחד ( כרגע לפחות)
אני כמעט לא קונה בגדים שחורים
7.אני אוהבת לרב שילובי צבעים הרמוניים ועדינים אבל לפעמים משתגעת עם שילובים נועזים.

8. אני לא חושבת שיש משהו שאני שונאת מפני שאפשר לשב הכל בתלות במינון . שחור ושהב למשל אם הם יבואו בחלוקה שווה של שטח פנים על הבגד יראו נורא בעיני אבל מצד שני אם שחור יקושט בעדינו בזהב זה יכול להיות נפלא.

9. אין דברים כאלה
10. אני מתלבשת מאד צבעוני ובמיוחד אוהבת צבעים שמחים בהירים פסטלים אביביים .

עונה...

1. הצבע האהוב - סגול חציל
2. הצבע השנוא - צהוב על כל גווניו
3. כן. כלומר - אני גם מאוד אוהבת גוונים של כחול כהה וירוק כהה בלבוש, אבל עדיין הכי אוהבת סגול.
4. יש לי המון בגדים בסגול. שמלות, חולצות, קרדיגנים. אפילו ג׳קט סגול יש לי.
5. אין לי שום דבר צהוב בארון. אין לי אפילו משהו שיש בו אלמנט צהוב.
6. כשאני קונה, חשוב לי מאוד הצבע. זה הדבר הראשון שמושך לי את העין וגורם לי להסתכל על פריט מסוים.
7. אני מתה על השילוב של אפור וסגול ושל קרם עם שחור. במידה ושילובים עם שחור ואפור לא נחשבים... אני אוהבת שילובים מונוכרומטיים שנשארים על פלטת צבעים קרובה, אבל לצערי עוד לא כל כך מצליחה ליישם בעצמי.
8. שונאת שילוב של כתום עם כחול ושל אדום עם ירוק. לא יודעת למה, לא מדבר אליי.
9. באופן עקרוני, אין לי גבולות ברורים לגביי צבעוניות בנעליים או מכנסיים, אבל בפועל אני לא הולכת עם מכנסיים מאוד צבעוניים - לרוב אני עם ג׳ינס או שחור, וגם בנעליים יש לי מעט מאוד זוגות שהם לא חומים או שחורים.
10. אני עושה מאמץ להתלבש יותר צבעוני מאשר בעבר, אבל עדיין קשה לי עם צבעוניות זועקת. למשל הטרנד הנוכחי של צבעי הניאון ממש לא מושך אותי. בדרך כלל אני נשארת בצבעים הכהים והסולידיים - כחול כהה, סגול כהה, ירוק בקבוק. בגלל זה אני קונה הרבה פחות בקיץ - הצבעים פשוט פחות מדברים אליי.

SimplyMe1

New member
בא לי לענות לסקר צבעוניני

1. מה הצבע האהוב עלייך? סגול
2. מה הצבע השנוא עלייך?מנומרים למיניהם, אדום ולא עפה על צהוב גם כן..
סייגים- אוהבת מאוד לק אדום ואת השפתון ברצלונה-רד של MAC והם הרומנים היחידים שלי עם הצבע....הבעיה היא רק שהצבע האהוב על הזוגי הוא אדום-שמלה אדומה עדיין לא קניתי, גם לי יש גבולות

3. האם אלה הצבעים האהובים והשנואים עלייך גם בלבוש? שאלה לא מובנת במיוחד
-אם אני אוהבת סגול אז איך אני יכולה לשנוא אותו בלבוש? הארון שלי לא מלא בסגולים, אבל יש כמה פריטים(לא מכנסיים). לגבי האדום-עניתי למעלה
4. האם יש לך הרבה פריטים בצבע האהוב עלייך?כנ"ל
5. האם יש לך פריטים בצבע השנוא עלייך?לא
6. כשאת קונה בגדים, כמה חשוב לך הצבע של הפריט? חשוב מאוד. גם לצבע העור אני נוהגת להתאים בגדים.
7. אילו שילובי צבעים את הכי אוהבת?וואו-המון..אני לא יכולה לציין את כולם, אבל אוהבת ורוד-שחור, סגול-שחור,ג'ינס עם כול הצבעים(חוץ מחולצות כחולות שדי דומות לגוון הג'ינס) בז'\אבן-אפור-ורודים למיניהם, סגול-אפור,חאקי-אבן\שחור,קורל אני גם מאוד אוהבת וגם לשלב צבעוניות בנעליים ביחד עם בגדים בגוונים מונוכרומטיים.

בחורף השילובים משתנים..
8. ואילו שילובים את שונאת? כול המנומרים האפשריים. לא משנה מי תלבש איזה מנומר ואפילו באופן מינימלי-זה ייראה זול ולא לטעמי.
גם מה שמשלב אדום באופן אבסולוטי(נעליים ושמלה, למרות שיש פה בנות שלובשות אדום ואני אוהבת, אבל עליי-אין מצב) לא אוהבת פוקסיה בשילוב שהוא אחר מאפור כהה מאוד\שחור. לא צהוב-ורוד-אדום.
בקיצור בקיץ אפשר להנות מצבעוניות אבל שתהיה הרמונית, נעימה לעין ולא עמוסה בפריטים צבעוניים.מספיק אחד או מקסימום לשלב גם נעליים צבעוניות במידה. גם לא אוהבת עומס מבחינת תכשיטים. אני יכולה גם ללבוש שחור ולשלב צבעוניות עדינה ומסוימת בתכשיטים, ובעזרתם להקפיץ את ההופעה.

מהמעט שראיתי בעייפה והחנון, והרבה פעמים גם בפינה של דורין אטיאס בגיא פינס, יש את המגזימות...אני חושבת שגם נינט מגזימה בלבוש שלה למרות שלרוב הוא שחור.
מתלבשת שיודעת לשלב צבעוניות בסטייל מעולה היא ג'סיקה אלבה חביבתי.
9. יש פריטים מסוימים שאת לא מוכנה ללבוש בצבע מסוים? למשל - נעליים ורודות? דווקא בנעליים אני יכולה למצוא את עצמי קונה זוג בלרינה אדום, אבל צהוב לא הייתי נועלת.
10. באופן כללי, את מתלבשת צבעוני? צבעוני מבחינתי אלו גופיות כמו שקניתי היום בהיינס, ולאו דווקא שילוב של מכנסיים-חולצה צבעוניים. אם יש גופיה צבעונית אלבש חלק תחתון לא צבעוני, וגם התכשיטים לא יהיו צבעוניים.
לגבי שילוב של סנדלים- תלוי בהתאמה לבגדים ובמצב רוח..

עוד

SimplyMe1

New member
טוב כנראה שהעייפות של השבוע המטורף הזה

חלחל לי...וזה היה "היפה והחנון" ולא עייפה והחנון

אני במצב של צורך בחופשה גם אם זה יהיה במדינת אויב מלאה במחנות פליטים..

גם אני בפעם הראשונה

1. זה הולך בתקופות. בעקרון ירוק וגם סגול.
2. אין צבע שאני שונאת באופן עקרוני.
3. יש צבעים שאני שונאת ללבוש ואני לא לובשת וזה צהוב וגם בכתום אני לא חזקה. חום ככה ככה.
4. כמה פריטים ירוקים, סגולים בקושי.
5. יש לי חולצה צהובה אבל קיבלתי אותה במתנה ליום הולדת. לבשתי אותה מעט רק בהריון כי היא בגזרה ממש טובה להריון. פעם לפני כמה שנים התפלק לי לקנות בגד ים צהוב, לא יודעת איך זה קרה.
6. אחד הדברים החשובים. אם לא ה---
7. בלבוש בדרך כלל מה שהולך עם ג׳ינס.
8. כל מה שעם צהוב... הילדים שלי אגב לובשים צהוב. אני אוהבת גם דברים צהובים בבית. פשוט לא מסוגלת ללבוש את זה...
9. מעבר למובן מאליו (כל דבר צהוב), הכל הולך.
10. יש לי תקופות צבעוניות ויש לי תקופות שהכל אפור ושחור. בדרך כלל הקיץ צבעוני יותר והחורף יותר אפרורי.

וכעת גם אני עונה

התחלתי קודם ואז תפוז מחק לי את הטקסט ומרוב עצבים לא היה לי כח לעשות את זה שוב

1. כתום!
2. אני ממש שונאת אפור בהיר.
3. האמת שלא. אני לא מתה על בגדים כתומים. אפור בהיר אני מתעבת גם בביגוד.
4. לא... ממש מעט האמת. רוב הארון שלי בגוונים אחרים לגמרי: נייבי, ורוד, אדום...
5. אולי אחד או שניים.
6. מאוד חשוב. גם שימצא חן בעיניי וגם שיחמיא לי.
7. נייבי-אדום-לבן
וגם שחור וזהב.
8. מתעבת ירוק וסגול, זה מחריד בעיניי. וגם לא אוהבת חום עם הרבה מאוד צבעים אחרים (בכלל יש לי קצת בעיה עם חום, למרות שאני מחבבת אותו כצבע).
9. אפור בהיר
להוציא דברים באמת חריגים אני פשוט לא מכניסה את זה לארון שלי. וירוק זית. אני נראית בזה מחריד (אתן יכולות לדמיין כמה מהנה היה השירות הצבאי שלי בהתאם לכך
)
10. במידה סבירה, אני חושבת.

למעלה