סקר (לבנות שביננו)

Summer Spirit

New member
איזה חמווווד

ראיתי תמונה של דוסון עם משקפיים.. כזה תמונה מאחורי הקלעים.. הוא היה עם כובע טמבל ומשקפיים... איזה חתיך חמוד!

*hadas*

New member
צ´ארלי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איזו שאלה בטח שצ´ארלי הוא כזה חמוד
לא משנה מה שהוא עשה לג´ן במילא אני לא סובלת אותה
גו צ´ארלי

1Shir

New member
אני הייתי בוחרת את...

דרו ולנטיין
דוסון בכיין מדי ולא מספיק "גבר". פייסי חמוד מאוד אבל מתוסבך מדי, מתעצבן מהר מדי ולאחרונה גם לא נראה כ"כ טוב. ג´ק, בלי קשר לכך שהוא הומו, סתם חסר אופי מעצבן. הנרי (עונה 3) טיפש וחסר ניסיון. חבר לשעבר של ג´ן (עונה 1) סתם רשע ושטחי. צ´ארלי גם כן טיפוס שטחי ואידיוט (לפחות מהפרקים שהיו עד כה). לעומת זאת בדרו יש רשעות, שובבות ושנינות מושכים ומרתקים. יש בו אירוניה עצמית כזאת. הוא חכם, נראה טוב, לא ניסיתי אבל נראה לי שהוא טוב בתחום הסקס, ויש בו עומק. הוא מתנהג בקרירות לכולם מתוך מודעות למגבלות הנפשיות שלו. גבר שבתוך תוכו זקוק לעזרה ותמיכה... חלומה הרטוב של כל בחורה! שיר.

FlowerPower

New member
דרו?!!?!?!?

מה!?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בלעעעעע מה עבר עליך באותו רגע שכתבת את ההודעה??? סתם סתם... בא לך על דרו? סבבה רק לפי דעתי: בעעעעעעעעעע

LillipooT

New member
*הפתעה*

דווקא שאני עשיתי סקר באתר שלי - Who is HOT and who is NOT.. 100% בחרו בגושוע .. זה היה ממש מבדר! אף אחד לא בחר לטובת דוסון..חחח... לי.

shira245

New member
אני חושבת שדרו חמוד..

מי שהיה ומי שיש הם חתיכים/חמודים/מתוקים -דוסון-פייסי-ג´ק-צארךי-דרו-הנרי... לא הופלנו וקיבלנו מכוערים...

לא........

לפי דעתי דרו בכלל לא חמוד... לא רק שהדמות שלו ממש מגעילה...הוא גם לא נראה משו ודי רחוק מחתיך!!!! טוב,אבל כל אחת והדעות שלה...

rbachar

New member
O.K ...

זאת שאלה ממש ממש קשה אבל יש לה תשובה אחת ... ג´ק !!!!!!!!!!!! הוא פשוט מתוק עד טירוף , !!!!!

למעלה