סקר (לבנות שביננו)

Summer Spirit

New member
סקר (לבנות שביננו)

עם איזה שחקן הייתן מוכנות להתחתן (דמיינו שיש סיכוי..)

FlowerPower

New member
צ´ארלי

דפנטלי צ´ארלי!!! כמובן שהוא צריך קצת להיפטר מהגישה אבל צ´ארלי!!!!

shira245

New member
אמממ...דוסון??או צארלי...

התלבטות קשה... אני ייקח את דוסון...

Dawson girl

New member
שאלה קלה בהחלט!!!../images/Emo3.gif

דוסון . כאילו דהה! הוא הכי שווה שם ועד כמה שאני מחבבת את פייסי , דוסון פשוט חתיך בצורה ממש .... ומשגע ופשוט ברור מאליו שזו התשובה שלי. באשר לחתימה: הולכים ל"עדכן פרטים" בכרטיס האישי ומשנים המ שרוצים, גם את החתימה. בהצלחה! צ´או נעמי נ.ב- מה דעתכם על החתימה החדשה שלי?

stardust15

New member
../images/Emo99.gifדוסון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

האמת שחשבתי שכולן יגידו פייסי אבל מסתבר שלא
בכל אופן זאת בעצם החתימה של שירה... וזאת כבר הפעם השניה שאני רואה שבאמת אומרים לה איך לעשות חתימה...טוב לא חשוב...

LillipooT

New member
מה ?!?!?

הלו אנשים, השתגעתם?? דוסון מעצבן! אולי שייבב עוד קצת?! בכל מקרה..צ´רלי ח-מ-ו-ד !! אם הייתה לי בחירה - ואני אפילו לא חושבת על זה שנייה - הייתי בוחרת בצ´רלי! ברור :)
הוא מקסיייייים

FlowerPower

New member
רק שתדעו ש...

פעם אהבתי את דוסון!!! וגם רציתי לרשום דוסון אבל חשבתי שוב ו.... הגעתי למסקנה: התספורת של דוסון- מזעזעת!!!

Summer Spirit

New member
כמובן שדוסון עדיף מכל השחקנים- דה!!

שירה, כדי לעשות חתימה את צריכה לעדכן את הכרטיס האישי שלך.. זה כבר כתוב בין הפרטים

stardust15

New member
מובן

אבל בעצם דוסון לא מאורס!!!! ג´יימס ואן דר ביק כן... וגם קר סמית´ מאורס(אבל למי איכפת בכלל ממנו???)

shiri-d

New member
ברור שגושוע../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הוא כזה חמוד.... אז מה אם הוא קצת השמין... הוא עדיין חמוד....
ולוקח את החיים בקלות... בדרך... אני אשלח לו
... ואם בא לכם קבלו גם אתם

זה ברור!!!

אני חושבת שמהשם שלי כבר הבנתם...ואם לא אז: ג´וש!!!!! הוא כזה חמוד,מתוק,מצחיק,ויש לו אחלה גישה לחיים,והוא גם חכם...,וגם נראה מצויין(אז מה אם הוא עלה קצת במשקל??וחוץ מזה הוא גם ירד במשקל די הרבה!!! מה אנחנו מחפשות אנורקסים??) אני חולה עליו!!! ונעמי-אני מתה על השיר שבחתימה!!

shira245

New member
למה תספורת מכוערת אהבתי!ובקשר לחתו-

נה של ג´יימס וגם שקר מתחתן.. אז שקראתי את הידיעה זה היה כתוב ביחד משהו דוסון וג´ק מתחתנים.. והייתי בטוחה לרגע שבמציאות הם זוג והן מתחתנים..חחחחחח האמתי שכולם שם חמודים ולא נראים רע בכלל!!! אבל דוסון.....

shira245

New member
ובקשר לחתימה-זאת החתימה שלי!!

אבל תודה על ההדרכה והעזרה..

Summer Spirit

New member
לשירה...

לידיעתך בסקר שערכה מינה צמח ממכון "סקר" שהשאלה של הסקר היה איזה שחקן בדוסון קריק הכי חתיך הרוב קבעו שג´יימס (אלא מה..) הוא ה-חתיך ובקר לחתימה שלך.. פדיחה לי... אני כזה מתחילה להסביר לך איך עושים חתימה...

BeerBozZ

New member
אם....../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif../images/Emo8.gif

או דוסון או פייסי! עדיף את פייסי כי הוא נורא חמוד אבל שניהם טובים מאד!!!

למעלה