סקר לבוש ילדים

nicky17

New member
איזה סקר חמוד

הילדה בת 2.10

1. מי בוחר את הבגדים בחנות - הילדים או אתן? (במילים אחרות - לוקחות את הילדים לשופינג?) אני אני אני!!! עם כל הכבוד לילדונת, עדיף שאני אבחר, אין ספק שממש עוד מעט זה ישתנה, אז אני נהנית כל עוד יכולה.
2. ומי בוחר מה ללבוש בבוקר? לרוב אני, אבל אין לי בעיה שהיא תבחר (מבין 2-3 אופציות שאני נותנת לה) לפחות את התחתונים היא בוחרת לבד מבין העשרות שיש לה

3. ומה בד"כ באמת לובשים הילדים לגן ולבית הספר? איך הם נראים? היא לובשת בגדים רגילים, פשוטים, שלא יכאב לי הלב אם יתלכלכו.
4. האם יש לכן קווים אדומים בקניית בגדים - למשל טווח מחירים מסוים, הרכבי בד מסוימים, הדפסים כאלה ואחרים או גזרות מסוימות שאתן לא מוכנות להכניס הביתה? לא קונה בגדים יקרים מתוך עיקרון, גם ככה זה בגדים לעונה אחת וזהו. יש גם הדפסים שלא אקנה, מעדיפה בלי יותר מדי קישקושים...וגם לא אקנה משהו אם הבד לא נעים או כזה שמזיעים בו.
5. רשתות מועדפות? פוקס, גולף, קדס, האנגרים, קרטרס...
6. מה התקציב החודשי ללבוש לילדים? משתנה. בתחילת וסופי עונה הוא עולה

7. כל כמה זמן אתן מחדשות להם את המלתחה? לצערי בגילאים הקטנים צריך לחדש מלתחה כל עונה בערך...
8. נהנות להלביש את הילדים? מאווווווווד!!!
אוהבת לקנות בגדים בשבילה, אוהבת לבחור ולהלביש אותה, אבל הכי אני אוהבת לתאם איתה תלבושות (עשינו את זה לא מעט פעמים)

חדשה כאן ועונה :)

שלי בן שנתיים וחצי
1. מי בוחר - אני, או מי שקנה (מקבלים הרבה יד שניה)
2. מי בוחר בבוקר - אני
3. גן - הכי נוח ופושטי שיכול להתלכלך בלי שיכאב הלב
4. קוים אדומים - המחיר. אני לא מוכנה לשלם כסף רב על משהו שילבש עונה במקרה הטוב.
5. רשתות - שווקים בעיקר. לאחרונה גולף, לא בגלל האיכות או העיצוב אלא כי אין להם פתק מגרד על החולצה!
6. תקציב חודשי - כמעט כלום. מקבלים הרוב יד שניה, משלימים בקטנות פה ושם.
7. חידוש - כשצריך מבחינת מידה, או לפני חג\יומולדת אם רוצים חגיגי
8. נהנות - לא ממש, בכל זאת זה בן...

:)

מרים 882

New member
זכותך,אין לי מניות שם
הם לא יקרים יותר

מרוב הרשתות.יותר זולים מהוניגמן קידס או קדס

Fun Fair

New member
גם אני עם אנטי ואני יודעת בדיוק למה

למעט ביגוד- הכל, אבל ה כ ל שם יקר יותר מכל החנויות (אני מדברת על מותגים זהים) ללא הצדקה, שלא נדבר על טייני לאב, מותג הבית וייצור ישראלי, שעולה יותר בזול בחו"ל מאשר בארץ...

בגזרת הביגוד- גם הוא יקר יחסית, אבל תמיד יש מבצעים משתלמים.
מה שכן- כשהבנדיט נולד, השתמשתי רק בביגוד הראשוני שלהם (זה שבא במארזים). מעולה ולא יקר.

Ani15

New member
טייני לאב מיוצר בסין

ויש לי אפילו ספק מסוים אם העיצוב נעשה בארץ

Fun Fair

New member
עיצוב! עיצוב! לא ייצור

המוח שלי לא עובד אחרי 19:00

העיצוב ישראלי והחברה ישראלית לחלוטין, באחריות (מכירה אישית כמה אנשי מפתח בחברה)- מה שרק עושה את זה עוד יותר מרגיז

smaak

New member
האמת היא שזו סוגייה מרגיזה למדי

כשאין לך בנות, אפשרויות ההלבשה של הילד מצטמצמות ל-אפור, שחור, אדום, חום, ירוק. כרגע הוא בשלב שלא מוכן ללבוש דברים וורודים (או לצייר בוורוד, או לעשות כל דבר שיש בו משהו וורוד). אני מנסה לגוון כמה שאפשר, אבל זה לא תמיד מצליח.

העיצובים לבנים מאוד חד גוניים וחוזרים על עצמם. מכוניות, דינוזאורים, כיתובים שונים.
לבנות יש מבחר הרבה יותר גדול בלבוש.

דניאלה74

New member
כאמא לשני בנים, גם אני חשבתי כך תמיד

ואז נולדה בתי, וגיליתי שגם היא בכלא. במקום כחול-אפור-שחור-חום, הכלא שלהן הוא סגול-אדום-ורוד. במקום מכוניות, כדורי רגל וכדורי סל, ההדפסים הם של ילדות חמודות/פיות/נסיכות/דובים חייכנים. אה וכמובן
הכל צמוד. כי ידוע שבנות בנות 4 הכי אוהבות צמוד.

בקיצור, לכל כלא יש את מנעד הצבעים וההדפסים שלו, אבל שני המינים נתונים בסד ג'נדרי מבחינת הבגדים (שאגב, לא פשוט אבל אפשרי לפרוץ אותו. הבנים שלי מעדיפים את הבגדים שלהם בטורקיז, תכלת-שמים, אדום, ירוק וכתום, וממש לא באפור, שחור וכחול-נייבי. באופן לא מפתיע, הבת שלי מעדיפה את אותם הצבעים, ונרתעת מאוד מוורוד וסגול, ומהדפסים חמודים וחייכניים שזוכים אצלה לשם הקוד "נסיכות", וזה מצריך ממני יותר כיתות רגליים וחיפוש, אבל לרוב אני מצליחה למצוא, ובמחירים סבירים).

בדיוק דווקא עם הבנים תמיד היה לי קל יותר

כי לבנים אני מוצאת יותר אפשרויות בעוד שלקטנה אני צריכה לקנות כמה מידות מעל כי ידוע שבנות בנות פחות משנתיים צריכות שיראו להן את קצה הישבן

Ani15

New member

בת החמש לובשת מידות 10-12, כי אחרי שרואים להן את קצה הישבן גם שאר צללית האנטומיה צריכה להיום ברורה לעין כל (וזה גם לוחץ!).

smaak

New member
טוב, בת כבר לא תהיה לי,

אני חושבת שאם הוא לא היה חושש מתגובות של ילדים אחרים לא היתה לו בעיה עם שום דבר. הוא הסכים פעם שאני אשים לו לאק ירוק על הידיים, אבל לא רצה לצאת עם זה מהבית.

ואני אגב תוהה מתי ההדפסים של קארז יצאו מהאופנה, עכשיו נאלצתי לקנות לו ילקוט לכיתה אלף של קארז, תיק אוכל של אנגרי בירדס (אחרי שהוא כבר קיבל אחד של פיניאס ופרב), אין לזה סוף..

שמלות עושות לי את זה יותר :)

וחוצמזה שמה כבר אפשר לחדש לבנים? הכל טי-שירט ומכנס. לבנות יש מלא גזרות שאפשר לגוון.

למעלה