סקר כי משעמם לי,

Black Star

New member
מזל שלא היית במודיעין ../images/Emo6.gif

כמות הידיעות החשובות שהיה אסור לי לספר עליהן והיו מרתקות... אבל בסוף מתרגלים לזה, אל תדאגי..

מותר לי

New member
לקוחות ../images/Emo67.gif

טוב, יש כמה דברים: 1. אנשים שפותחים עיניים (ופה) על כל משהו/מישהו שלא נראה להם 2. כשמתחילים לגעת בחפצים שאני מוציאה מהתיק (ואם זו מצלמה שאתה חולם עליה? זה אומר שעכשיו אתה יכול לבדוק אותה??) 3. נגזרת של 1 ו-2: חוסר טאקט... 4. תיירים (זה שאתם לא פלסטינים לא עושה אתכם יותר טובים!) 5. אלו שהופכים את מכשיר הקשר לסיפורי אלף לילה ולילה... ("שומע? יש לי כאן אוטובוס, הוא צריך להיסרק אצלך, אחר כך הוא נוסע לחניה, הוא אוסף שם את האנשים והם יוצאים, אז אפשר לשלוח אותו?"... לא יותר קצר: "יש אוטובוס לסריקה, לשלוח?"?) 6. אנשים שחושבים שהם אלוהים

אזרח111

New member
קדימה לעבודה ...

יש פה אנשי אורנג'... הם רצפה לרצפה מקורצפת וריחנית, אז תני להם להרגיש בבית.

מותר לי

New member
../images/Emo12.gif

בינתיים רק נכוותי מהכללים המטופשים שלהם שם... בהזדמנות הקרובה אני עוברת חברה

את האוכל בחדר האוכל../images/Emo3.gif

נו באמת, איך אפשר שלא להגיד לק****? הם הגורם העיקרי שם לסבל.... בקיצור, נראה לי שאני צריכה להכין מגב ודלי ספונג'ה, הא?

bell boy

New member
ואוו אנשים שטו טה קוי ?

מה נהיה איתכם ? אם אני מסתכל מצד אני אשכרה עוד מעט מתחיל לתרום לכם
אצלי אני הכי שונא את הלקוחות שאחרי שסגרת איתם מכירה אומרים לך מה אתה נותן לי במתנה ? מה אני נותן לך אלמשונינו ? שתי שוודיות ועמוד ברזל הולך ?

אממ מותר לי להשתתף?

השירות לקוחות שלי הוא שירות שונה ממה שמוכר כאן עבדתי כחצי שנה בחנות בגדים ותמיד אבל תמיד כשאנשים עושים קנייה גדולה "יש הנחה אם עושים קנייה מרוכזת?" , "בחייאת בנינו תעשי לי איזה הנחה קטנה ככה אני מביאה בונוסים טובים.." אפשר להשתגע מהם!!! ואז תתחילי להסביר שזה מחירי רשת וזאת קולקציה חדשה ולא אין עדיין סוף עונה, ולא אני לא יודעת אם ישאר עד סוף העונה ... והם ימשכו וימשכו את זה!!

Musi© Gi®l

New member
חחח אצלנו זה יותר הזוי -

הלקוחות האלה שאומרים 'אם אני אביא את אבא שלי/שכן שלי/הכלב שלי להיות לקוח אצלכם מה אני אקבל ?' שונאאאאאת!

אזרח111

New member
למה שונאת? לגיטימי בהחלט....

זה אפילו האחריות שלך כלפי החברה להציף את זה לדרגים הגבוהים יותר ... במקום לצאת במבצעים מטופשים של מחיר קבוע לכל החיים, תעשו גם מבצע של חבר מביא חבר

Musi© Gi®l

New member
זה לא מבצע מטופש

אתה לא עובד מול הלקוחות שמסתכלים בפירוט של הויזה. אתה עובד מול לקוחות שלא מתחבר להם עכשיו האינטרנט. אתה לא יודע שרוב הלקוחות לא זוכרים את היום שבו מסתיימת להם החבילה, יש המווווון לקוחות שמשלמים 59 או 79 או 89 או יותר, כי יש להם דברים יותר חשובים לעשות בחיים מלהתעסק במחיר האינטרנט שלהם. גם לחברות אחרות יש את הלקוחות האלה. באה ספקית ונותנת לך מחיר, שגם אם תשכח להתקשר אחרי שנה- לא יעלה, זה מדבר להרבה מאוד לקוחות. אז אל תגיד מבצע מטופש סתם. ומה יעזור מבצע של חבר מביא חבר ? אתה תחבר את החברים שלך ל015 כי אם תחבר אותם יתנו לך רבע שעה מתנה לחו"ל ? לצפות במונדיאל ב 290 במקום 309 ? וחוץ מזה, מה אתה רושם 'תעשו מבצע של חבר מביא חבר' מה אתה יודע על המבצעים שיש לכל חברה?!?! אתה לך תתעסק במודמים שלך, תיבות מייל, שגיאות התחברות וכו'. בדברים החשובים באמת. תשאיר את המבצעים לנחותים ממך.

Musi© Gi®l

New member
וחוץ מזה אם יש לקוחות שרוצים

כל כך לחבר לנו לקוחות חדשים, הם תמיד יכולים לבוא לעבוד אצלנו במכירות. אומרים שיש אחלה בונוסים

אזרח111

New member
המממ

חבר מביא חבר ומקבל במתנה 3 חודשים חינם במהירות 2 וחצי לדוגמא ... מה רע?

Musi© Gi®l

New member
3 חודשי חינם ב2.5 / 3 מגה ?

מכל החברות נדמה כי רק015 יכולים להרשות לעצמם לרדת לזנות הזו. כי אם לא, פשוט לא יהיה להם לקוחות. לפחות זה הרושם.

Oיון

New member
יש חברה אחת שתמיד יורדת

"לזנות" בתחום הזה, ונותנת אינטרנט כמעט בחינם, ועוד חברה אחת שעכשיו התחילה לחקות אותה במחירי רצפה, סליחה, אבל מבחינתי כל מה שקורה עם מחירי האינטרנט בזמן האחרון הוא זנות, אנשים רוצים אינטרנט ב10 שקלים ושיהיה הכי איכותי בלי תקלות ובלאגנים!

למעלה