סקר כי משעמם לי,

Oיון

New member
סקר כי משעמם לי,

מה אתם הכי שונאים בעבודה שלכם
(ומי שאומר לקוחות עושה ספונג'ה בכל הפורום!
)

אזרח111

New member
עונה לסקר .....

אני הכי שונא את המחשבים שלנו
בעלי זמן תגובה איטי מדי ... ותמיד קורה לי שבאמצע שיחה עם לקוח עצבני, חסר זמן וחסר עצבים, פתאום המחשב מחליט להיתקע, ואני צריך למצוא תירוץ יצירתי במיוחד כדי לגרום לו לקבל את זה בהבנה ולקחת ממנו טלפון תוך הבטחה שאני אחזור אליו בחצי שעה הקרובה אחרי שאמצא עמדת מחשב שמוכנה לשתף איתי פעולה

הכי שונא

הכי אני שונא לעבוד עם מערכת ה CRM הדפוקה שלנו שהוציאו עליה כ"כ הרבה כסף ולא נעים להנהלה להודות שמדובר בחרא של מערכת.

דווקא מערכת אחלה??????

על איזה מערכת אני מדבר??? בעבר עבדתי בברק עם ventive בהחלט אחלה מערכת למרות שהבנתי שכיום היא נחשבת מיושנת. טלדור משווקים את מערכת סיבל שהבנתי שהיא מצויינת.

Oיון

New member
באורנג הם עדכנו את הונטיב

והיא ממש אחלה שם, בברק זה בהחלט איכס, למרות שכוחתינו שעדין שם (משום מה) סיפרו לי ששיפצו אותה.

Musi© Gi®l

New member
'קחי שיחה'

רגע של שקט אי אפשר לקבל, לתעד ברוגע. שיחות שימור לקוחות חוצפנים שאנשים יורדים לרמות נמוכות ואי אפשר לענות להם בקללות גם
סחטנים -" אבל המתחרים הציעו לי שקל פחות, תנתקו אותי
" שחוזרים על אותו דבר יותר מדי בתדריכים מבצעים אטרקטיבים של המתחרים נציגים אידיוטים שאין להם מושג מה הם עושים. לקוחות שאין להם חברים אז מתקשרים למוקד ומורחים שיחות. לקוחות שכשמשהו לא נראה להם ישר 'תני לי את המנהל שלך' לקוחות שצועקים לקוחות עם אנטלגנציה נמוכה מדי <נכון שאמרו לא לכתוב לקוחות, אני לא שונאת את כל הלקוחות, רק את אלו שציינתי> משווקים נציגים של מוקד המכירות שדוחפים ללקוח דברים שהלקוח לא מודע/לא רוצה טוב אם אני אמשיך אני לא אסיים חלאס בעע
אני צריכה עבודה חדשה, הא?

Oיון

New member
גם עבודה חדשה וגם ספונזה,

לא לשכוח פינות..
אני יכולה להשתגע מלקוחות שבגלל 3 שקלים מאימים לעזוב.. אחחחחח

amybr

New member
3 ש"ח??

היו לי לקוחות שאיימו לעזוב בגלל 1 אג'. היו גם לקוחות שאיימו עלי בתביעה משפטית בגלל זה.

אזרח111

New member
יש את זה גם לנו ...

בתור נציג תמיכה אני לא עובד מול זה יותר מדי, בגלל שזה מערכת BILLING, אבל מתי שאני צריך לבצע מכירה, זה ממש מזעזע להתעסק עם מזה

ישראלים מעצבנים?

מה שאני הכי שונאת זה את משמרות הביניים, כאלו שכולם מסביב יורדים לנוח אבל רק המשמרת הזו צריכה להחזיק את המגזרים כי אין מישהו אחר. אני גם שונאת שאנחנו מקבלים כל מיני ידיעות חשובות ואסור לנו לספר לאף אחד...

למעלה