סקר חיות-

i l i

New member
חמוד כנס.

פורום זה במה וירטואלית, ולכן לכל אדם זכות דיבור שלו, יש לו זכות לדעה משלו באיזה נושא שבא לו להגיב ולדבר הוא יכול לרשום כל מה שהוא רוצה כל עוד זה גובל בתחום הטעם הטוב וזכות הפרטיות לא פוגע אישית באנשים פרטיים או בחברות ולא מפרסם דברי תועבה שאסורים להתפרסם.. בעברית נכונה: סכותי לרשום ולהגיב מה שבא לי ואני לא שואלת אותך, ועוד משו, אל תאיים עלי.. זה לא עובד. ושוב אני לא בעד התעללות בבעלי חיים.. מתי תקלטו.. אתם ממש אנשים תקועים.

i l i

New member
אוופפ אין קליטה!

תראי: לא אמרתי שזכויות בעלי חיים זה מאוס אמרתי שהשיחה מאוסה! זה ממש מעצבן לדבר על זה כאן שזה לא הפורום המתאים וגם לא הנושא החביב עלי, זה לא שאני תומכת בגני חיות, פשוט את מהאנשים הקיצוניים שרואים שלבעלי החיים רק רע, ולמעשה רב בעלי החיים נראים מאוד נינוחים ושלווים מאשר ההשרדות בטבע, אני לא מגינה ואני אמרתי את זה מיליון פעם אני פשוט מנסה להראות לך צד אחר שכל המתנגדים סטייל מפגינים לא רואים!!!! זהו.. סגרי עניין השיחה הזאת באמת לא מעניינת אותי כל כך.. בלי להעליב.. אין לי בעיה תדברי איתי על דברים אחרים אני פשוט לא אוהבת לדבר על נושאים שאני לא יכולה לשנות בהם כלום ממילא וזה סתם יצא מבוי סתום בסוף. בכל אופן.. חבל שלא הבנת אותי כמו שצריך...

p r u d e n s

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif

דבר ראשון הוטניק המכובד לא איים עלייך, הוא פשוט אמר שהוא יכתוב את כל הסיבות נגד גני חיות, ויש הרבה. ומתי כבר תביני שגני חיות זה לא מקום שליו ונעים בו החיות חיות בהרמוניה ובאהבה עם בלונים וצמר גפן מתוק?

iconz

New member
למה את חושבת

שאת לא יכולה לשנות כלום? אני רואה שאת בת 15 ואולי את לא מבינה כל כך בכלכלה ובמסחר אבל השוק הוא שוק של דרישה וייצור. אם אין דרישה אין ייצור. אם את לא קונה משהו, ייצרו פחות! אולי קשה לך להבין את זה, אבל זה בסדר, זאת המטרה שלהם להסתיר כל אלטרנטיבות ולגרום לך להרגיש חסרת כוח מולם.

scudnick

New member
אם היה משהו לחדש

היה כתוב אותו בכתבה. אם היה שינוי במצב היתה נכתבת כתבה אחרת - ובמיוחד אם השתפרו התנאים בגני החיות. אין לנו סיבה להחרים את גני החיות אם אין שם התעללות, ככה שאם היה מתגלה שהמצב שונה זה היה מדווח מיד. אנחנו לא פה רק בשביל לדווח על הרע - אלא גם על הטוב. ובקשר לחיות - ועוד איך יש להן מקום. אבל בני האדם ממשיכים לגזול אותו. ואם המצב לא ייפסק כל העולם יוצף במבני בטון ועץ יהיה מצרך נדיר. לא רק זכויות בעלי חיים עומדות על הפרק - אלא גם איכות הסביבה.

scudnick

New member
מה?!

זה אוסף השטויות הכי גדול שקראתי בחיים שלי - 1. פנתר לא יצוץ לך פתאום ברחוב. או שאולי יש לך פנתר בדירה למעלה, מי יודע...? 2. הם לא מסוכנים כשעוזבים אותם במנוחה. רוב בעלי החיים בגני החיות גרים במקומות מרוחקים מבני אדם, ואם יורים בהם זה לכיף - כי אף אחד לא מתגורר באזורים האלה, אלא רק נופשים שם כדי לצוד או לתפוס בעלי חיים לגני חיות. 3. אין שום קשר לבין תקופת האבן לבין גני חיות. וד"א, אם זאת באמת היתה תקופת האבן - הבתים היו עשויים מאבן, ולא מפרווה. אין בתים עשויים מפרווה, יש רק אוהלים - וזה עניין אחר לגמרי. 4. אין שום קשר אם מנהל גן החיות חכם או טיפש. הוא פשוט מתעלל אכזרי. תביני בבקשה שלא כיף להם שם. בסביבה הטבעית שלהם יש להם הרבה יותר מרחב - ובגן החיות הן כלואות בכלובים קטנים בשביל ילדים בני 3 שזורקים עליהן בוטנים. 5. הנקודה הזאת היא יותר של עניין של מחשבה - לדעתי אסור לאדם לשנות את חוקי הטבע. למען האמת, לא יפריע לי אם אני אראה דוב הורג דוב, כי אלה סדרי החיים. ככה זה הטבע, וזה לא טבעי ייצור המוני של בעלי חיים ושחיטתן - אז בבקשה אל תעלי את הנושא הזה. 6. את חושבת שאם באמת מנהל גן החיות צובע את הקיר בלבן דוב הקוטב יחשוב שהוא באנטרקטיקה? "חום אימים פה, יש פה המון בני אדם, אבל יש פה קיר לבן! זה הקוטב!". את טוענת פה שאם אנחנו משאירים אותם בחיים זה בסדר. אז נחשי מה - זה לא. אני לא חי בשביל החיים עצמם - אני חי בשביל מה שבתוכם. אם החיים שלי היו ריקים מלכתחילה - לא הייתי מעדיף חיים.

i l i

New member
כנס/י

1. אם אתה חושב לשחרר אותם זה טוב אז מה קורה נגיד אם פיל מתיישב באמצע כביש וחוסם תנועה שלמה. או פרות שמסתובבות בשוק, אני מציעה לך לקפוץ רגע להודו ולראות מה הולך שם. 2. בעלי חיים טורפים הם בעלי יצר השרדות, וכאשר הם רעבים- הם מסוכנים וזאת עובדה, ואם אתה רוצה להוכיח לי ההפך תיכנס לתוך שמורות טבע באפריקה לאיזור של האריות ונראה כמה הם לא מסוכנים. 3.למה אוהלים זה לא בית? היו עושים מדובים מעילים ולא רק כמה אנשים שיש להם כסף.. כל מי שהיה לו מעיל בתקופת האבן היה עשוי מפרווה מלאכותית, ובכמויות הרבה יותר גדולות ממה שמייצרים עכשיו. 4. תראה הכלובים ממש לא קטנים כי בפעם האחרונה שהייתי בגן חיות לחיות היה מרווח גדול היה להם מקומות מסתור.. למעשה חצי מהם לא ראיתי. בקשר להתעללות, זה הרבה יותר טוב מאשר ציידים הולכים ליערות וצדים אותם... או שציידים זה דבר שלא קיים בעולם? תענה לי.. 5.לא הבנתי כל כך על איזה נושא אתה מדבר.. 6.מצטערת להגיד לך שלא ראיתי לאחרונה דוב קוטב.. אבל נגיד ויש בגני חיות (עוד לא הייתי בכולם..) ארז אני משערת לעצמי שחיות מסתגלות לסביבת חיים שלהם, דוב קוטב מסתדר עם הסביבת חיים בקוטב בכך שהוא אוכל המון והולך לישון וככה שומר על חום גוף כל החורף עד שהקיץ מגיע. כאן הדוב לא צריך ללכת לישון כי אין קור ולכן הוא ער כל השנה. יש אפשרות לקירור ואני משערת לעצמי שהשתמשו בה. אוקיי אני אתן לך נקודה למחשבה. מאז שהאדם נוצר הוא הפך לצייד, עוד משנות התנך, היה דג דגים, תקופת האבן היה לו חניתות והוא היה צד דובים. תחשוב עכשיו שכשהטכנולוגיה התפתחה, ויש רובים וזה כבר לא בעיה לצוד דובים אריות נחשים נמרים וכו' למה שאנשים לא יעשו את זה? נכון שזה לא חוקי, אבל הם יכולים לטעון להגנה עצמית? " הנמר תקף אותי אז הרגתי אותו". קיים כמו כן גם ציד לא חוקי תקן אותי אם אני טועה, מאז שבני האדם השתלטו במובן מסויים על העולם, לשום בעל חיים גם לחזק ביותר אין סיכוי על בני האדם- הם הכי חזקים הם יכולים בעזרת הטכנולוגיה להביס את הכריש החזק ביותר ואת האריה וכו'. לכן- לאף בעל חיים לא בטוח בטבע. וגם- שמורות טבע הם לא מקומות סגורים שאסור לאדם להכנס ולכן יכולים לחדור לשם ציידים. אז תחשוב אתה נגיד וכל בעלי החיים היו משוחררים, זה עדיין לא המצב הטבעי הרי היום האדם השתלט על כל דבר, והנדירים שבינהם כגון נמרים שהפרווה שלהם מאוד מבוקשת, וכל חיה היו נעלמים מעל פני השטח. ברגע שהם היו משוחררים היה ציד סמלי מצד הציידים, הצייד היה הופך לעשיר אנשים היו רואים שבעסק הזה יש כסף טוב ופתאום חצי עולם היו קונים רובה והופכים לציידים.. ואז כל החיות בארץ היו נכחדות.. ומי היה שורד?.. תחשוב על זה כמה לא הגיוני שתטייל ברחוב ופתאום תראה ג'ירפה או פיל בכביש.. תחשוב על זה.. וכך בחשבון את כל הגורמים שאנחנו חיים בהם לא מיליון שנה אחורה בתקופת הדינזאורים.

p r u d e n s

New member
עיניים עצומות לרווחה../images/Emo4.gif../images/Emo176.gif

1. דווקא בגלל שהודו היא מדינה פחות מצליחה מבחינה כלכלית החיות שם סובלות פחות. נראה שחלק גדול מהפילים לא הוטסו לגני החיות שאת אוהבת כל כך. ולהודים זה לא ממש מפריע. חוץ מזה, חיות בר, אחרי מה שעשו להן בגני חיות, היו מתרחקות מבני אדם כמה שאפשר. 2. כן, טורפים הם רעבים, אבל בני אדם זה לא ממש בראש הרשימה שלהם. הם מעדיפים זברות, יעלים וכאלה. 3. תקופת האבן הייתה די ממזמן, לפני שלאדם היו אמצעים להכין מעילי פרווה. תקופת האבן הייתה בערך בסביבות האדם הקדמון, אוקיי? לא היו מעילים מפרווה ולא הייתה התעללות. 4. ציידים קיימים, חלק גדול מהם עובד בשביל גני חיות. חוץ מזה, בקרי כאן. 6. דובי קוטב נועדו לחיות בקוטב, לא באקלים החם של ישראל. אם ללמות מחום את קוראת הסתגלות אז ווטאבר. פעם, בתקופת האדם הקדמון, החיות חיו להן בחופשיות ביחד עם הניאנדרטלים. כולם חיו בעדרים ויצאו לצוד מדי פעם כדרך הטבע. הניאנדרטלים לא לקחו לשאר החיות את סביבת המחיה ולא "ייצרו" אותן עם פגמים גנטיים, לא ערכו בהן ניסויים ולא התעללו בהן. ככה החיים אמורים להיות. ואם אנשים לא היו נכנסים למקומות המחיה (המעטים) של הטורפים, סביר להניח שלא היו תוקפים אותם. צייד זה כבר דבר אחר לגמרי. וזה באמת לא הגיוני שג'ירפה תטייל בכביש, חן, כי ג'ירפות לא רוצות אספלט וכל מיני מכוניות ואנשים עם חצי הרדמה שרודפים אחריהן. לעומת זאת, הן גם לא רוצות לחיות בכלוב, עם שותפ\ה אחד\ת מקסימום. שמעת על טבע?

Pink Bubbles

New member
אני...

האם יש לך חיית מחמד? כן אם כן מה היא, ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך? כלבה בשם בובה. הרבה חתולים בחצר הבית הקבועים הם: סושי, פרינס, ווליאמה, צמר, ג'ינג'י, השחורה, השחורה המשוגעת (זו ממש סכנה... היא נורא דומה לשחורה אבל אחרי כמה דקות של ליטופים היא מתחילה לשרוט... צריך להזהר ולבדוק ממש טוב את ההבדלים) ועוד 4 בלי שם. מה את אומרת על התעללות בחיות? זה נורא! שכן שלי שהיה פעם בכיתה שלי תמיד מבקש ממני שאני אביא לו כמה מהחתולים שלי כדי שהוא ירביץ להם! אני ממש נגד התעללות! החיה האהובה עלייך? חתולים וכלבים. יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים? אין לי מושג בעיניין כאילו אני יודעת שהם מסוכנים אבל אני לא כ"כ מבינה בזה... האם היית רוצה לגור במקוםכמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות? איכססססס אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו? יש לי. את מעדיפה להתרחק מבע"ח? לא, אני אוהבת בעלי חיים. כשעוב לידך חתול שחור את.....? עוברת על ידו.... מה את חושבת על גני-חיות? תלוי באופן הטיפול. את מפחדת מחיות ימיות? לא... חחח... למה? יש לך בובה בצורת חיה? כן.

אז ככה...../images/Emo67.gif

אני גידלתי פעם רוני, אבל היא הפחידה את הילדים הקטנים בשכונה שלי. אחר כך ניסיתי לגדל סתיו לתקופה קצרצרה, אבל אפילו הכלוב שלה נרדם מרוב שיעמום. אחר כך הלכתי על דנה, אבל היא לא הפסיקה להזדווג והבית התמלא גורים קטנים ומכוערים תוך שעתיים. ואז גיליתי את פורום גן החיות הזה. וזו ההזדמנות לבקש ממבקרים בפורום: נא לא להאכיל את הגולשות.
יום יבוא וכולנו נסתכל על רוני ונצחק. אה, בעצם, למה לחכות?

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif בנות חמודות בבקשה לא

להגיב לה! עזבו על תתיחסו.....

Roniii

New member
ואני גידלתי פעם פרה../images/Emo80.gif

אבל ראיתי שיש אחת בפורום, אז מה אני צריכה עוד אחת בבית?!
ועכשיו המטרה שלי היא
לעשות סטייק גם מהפרה הזאת

MiTzi Miau

New member
שאלה ../images/Emo181.gif

אם היא כזו מציקה למה אתן לא חוסמות אותה? ולמה הכינוי שלה באדום? הרי אדום זה מומחה פורום לא?

דיברנו על זה כבר הרבה פעמים...

לא חוסמים אותה כי היא יודעת איזשהו סוד על המנהלות... והכינוי שלה באדום מאותה סיבה וגם כי היא איימה על המנהלות שאם לא ישימו אותה באדום היא תגלה לכל הפורום את הסוד.... הבנת?!

MiTzi Miau

New member
לא הייתי, אז אני לא ידעתי.../images/Emo181.gif

אממ טוב נו זה ממילא מבדר לפעמים סוד על המנהלות? אתן רוצו ת להגיד לי שאף אחד לא יודע מי אתן? יעני גם חברים שלכן לא יודעים שאתן הבנות של הקומיקס?

scudnick

New member
אני בד"כ לא רושם בפורום הזה

(טוב, אני לא בת) אבל לדעתי פשוט תחסמו אותה, ותאיימו בתביעה על סחיטה. זה יוציא את הרצון שלה לספר לכולם את הסוד הזה. אה, ואיך היא תגלה לפורום את הסוד אם יחסמו אותה?

babygrl

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo25.gif../images/Emo54.gif../images/Emo15.gif../images/Emo176.gif

הדגש| האם יש לך חיית מחמד? כן אם כן מה היא, ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך? יש לי כלב רוטויילר גזעי, קויות ודגי זהב, ודג מנקה. מה את אומרת על התעללות בחיות? אני נגד. מאוד. החיה האהובה עלייך? כלבים ודגים.. אני אוהבת גם חתולים.. יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים? לא. זה עניין של גידול.. לי יש כלב מסוג רוטויילר שנחשב לזן מסוכן שאסור לשחרר או להרחיק מילדים ובכל זאת לאמא שלי היה משפחתון והילדים כל היום נמרחו על הכלב משכו לו באוזניים (ממש התעללו בו.. סתם לא רציני סתם הציקו לו) והוא לא עשה להם כלום... כי מאז שגדלנו אותו גדלנו אותו בחמימות כל יום לטפנו אותו וחבקנו אותו ונתנו לו לשבת אתנו על כסאות ועל הספה.. כמו שמגדלים תינוק אז הוא לא תקף ולעומתו אח שלו (אותו סוג) הוא של זוג אנשים באשדוד.. מאוד קשים ולא חמימים כאלה התייחסו לכלב כמו חייל לא לטפו אותו בכלל ממש בקור לב והכלב נהיה תוקפן לבעלי חיים ולחיות והוא פעם נשך את הבעלים שלו.. (הכלב שלי גם לא נובח על חתולים הוא ישן איתם ורק שאנחנו יוצאים הוא עושה את עצמו נובח עליהם..)
האם היית רוצה לגור במקום כמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות? מזתומרת להתמסר לחיות..? אני בחיים לא הייתי גרה במקום שיש בו פרות או תרנגולות בגלל הריח.. אני גרה במושב אבל אין פה חקלאות או דברים כאלה.. אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו? כלב יולי על שם הכלבה שלי ז"ל
חתול ואיי לא יודעת אם זה היה בן הייתי קוראת לו קספר..
את מעדיפה להתרחק מבע"ח?לא! בכלל לא!
כשעובר לידך חתול שחור את.....? כלום.. זה סתם אמונות תפלות.. לדודים שלי בצרפת יש חתול שחור וכל הזמן הוא ישן איתי..
מה את חושבת על גני-חיות? בתכלס זה מקום טוב כי אם העלי חיים שנמצאים שם לא היו נמצאים שם הם היו נכחדים כי בטבע הם לא היו שורדים בתקופה הזאת ולא נראה לי שמתעללים בהם כי הם אוכלים כמו שצריך והחברה להגנת הטבע מפקחת על המקום ויש להם מים ווטרינר צמוד אז כל האלה שמתנגדים בוא נשמע מה אתם הייתם עושים אם פיל או אריה היו מסתובבים לכם בעיר, או איזה ג'ירפה הייתה צצה לכם פתאום בחלון ומכרסמת לכם תוילון.. תחשבו על זה גם חיות זה מקום ממש טוב לחיות תאמינו לי בת דודה שלי עבדה שם במחויבות אישית ומתנהגים לבע"ח ממש טוב...
את מפחדת מחיות ימיות?כן! מאוד...! אפילו מהדגים שלי.. אני נכנסת ללחץ שאיזה אחד קופץ פתאום.. אני אוהבת להסתכל עליהם..
יש לך בובה בצורת חיה?היה לי כלב וארנב, ועוד כלב ועוד כלב ועוד ארנב..

pixie dust

New member
אניאניאני

האם יש לך חיית מחמד? כן
אם כן מה היא, ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך? חתולה מה את אומרת על התעללות בחיות? שזה דבר דוחה לעשות החיה האהובה עלייך? לאדעת... כל החיות יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים? קצת...
האם היית רוצה לגור במקוםכמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות? ברור זה נשמע סבבה ואני אוהבת חיות אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו? יש לי חתולה... מאיה את מעדיפה להתרחק מבע"ח? ממש לא כשעוב לידך חתול שחור את.....? מה את חושבת על גני-חיות? לא מתה. זה מעציב אותי
את מפחדת מחיות ימיות? כרישים... מאוד.. יש לך בובה בצורת חיה? כן המון

bonbonyetta

New member
מי שבאמת אוהב חיות../images/Emo66.gif

מי שבאמת אוהב חיות לא אוהב אותן בכלובים בגני חיות, בשבי, עם מבט ריק ועצוב בעיניים, מחוץ לסביבה הטבעית שלהן. זה לא עושה שמח ולא טבעי להן להיות שם. זה באמת מי שאוהב אותן, ולא סתם אומר. מי שאוהב חיות לא לובש את הפרווה שלהן, או חלקים מהגופות שלהם. מי שאוהב חיות לרוב, גם לא אוכל אותן.....אבל זה כבר עניין של מודעות ולפעמים בא במשך הזמן. מי שאוהב חיות לא אכפת לו בכלל איזה צבע הן, אם הן שחור (חתול) או אחר. מי שאוהב, משתדל לעשות למי שהוא אוהב טוב, ולא לגרום לו סבל בשום צורה. ביי בנות, שבוע אחלה

למעלה