סקר חיות-

cRaZy GiReL

New member
../images/Emo45.gif

זה ממש נכון! זה הכל תלוי באיך גדלו את הכלב, אם התעללו בו רוב הסיכויים שהוא יהפוך לתוקפני. אם יגדלו אותו בצורה נורמלית (אהבה, דאגה לכל הצרכים שלו) הוא יהיה בסדר והוא לא יתקוף.

p r u d e n s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo176.gif

גם פינצ'ר לא מגודל נכון יכול להיות הרסני (באמת!).

../images/Emo6.gif

אבל זה לא מצחיק (
) כאילו,אני שונאת פינצ'ארים...! אבל את צודקת, ואני לא מאשימה את הכלב,אני אוהבת מאוד כלבים...
וההשוואה שלך בין הילד לכלב,היה ממש טוב

p r u d e n s

New member
תודה.../images/Emo176.gif

נראה לי שגנבתי את זה ממישהו מפורום כלבים, אבל אני לא בטוחה...

אוהבת חיות.

אז ככה אני לא זוכרת את כול השאלות אבל בערך. 1. יש לי חיה (כלב) מסוג שאר-פיי זה גזע סיני(כלב שמן אם קפלים בעור ממש כמו בובה) שמו בישראל הוא שארפי. 2. אני מאוד אוהבת חיות עד כדי כך שבעתיד אני רוצה להיות ווטרינרית. 3. החיה האהובה עליי ללא ספק היא סוס (יש לי חוות סוסים ואתה מוזמן לרכיבה ואם אתה לא יודע ניתן לך שיעור בחינם) הם כול כך יפים ואצילים גבוהי קומה פשוט מדהימים. 4. אני כול כך נגד היתעללות בחיות זה פשוט דבר מזעזע להיתעלל בחיה, דרך אגב גם הסיפור הזה שצריך להכחיד את הכלבים שהיה לא מיזמן ממש מזעזע איך אפשר לעשות דבר שכזה להרוג את כולם ביגלל מיקראה אחד מה כשמישהו רוצח אז הורגים את כול המשפחה שלו,בטח שלא אז זה צריך להיות אותו הדבר . בקיצור אני ממש אבל ממש מתה על חיות אוהבת את כולם בלי יוצא מין הכלל.

p r u d e n s

New member
אנייייייייייייי../images/Emo176.gif

שרשור מבורך! האם יש לך חיית מחמד? דההההה אם כן מה היא, ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך? כלב שחור ומדהים
מה את אומרת על התעללות בחיות? שימותו
החיה האהובה עלייך? כלב, דהה יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים? ממש לא האם היית רוצה לגור במקוםכמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות? לא, אבל רק בגלל הקטע הזה עם השיתוף. אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו? מוס
את מעדיפה להתרחק מבע"ח? סו נוט כשעוב לידך חתול שחור את.....? ממשיכה בדרכי מה את חושבת על גני-חיות? שימותו
זה בדיוק התעללות! אל תקנו את השיט של "החיות מסתובבות חופשי כל יום"! הם עובדים עליכן! די לקרקסים! את מפחדת מחיות ימיות? כן יש לך בובה בצורת חיה? כן, בובה של כלב שקיבלתי ליומולדת מטל בגלל שלא יכולתי לקבל כלב אמיתי

babygrl

New member
אני ממש חושבת שאת טועה..

בקשר לגם חיות.. זה לא נכון זה שהם בכלובים זה לא אומר שהם מתעללים בהם.. אי אפשר לשחרר בעלי חיים מסוגים מסוימים.. אחרת אנשים ירו בהם כי הם מסוכנים.. מה תגידי אם תלכי ברחוב ופתאופ פנתר יצוץ לך.. זה נראה לא מצב נורמלי? מה את רוצה לחזור לתקופת האבן שאנשים היו בונים בתים מהפרווה של בעלי חיים.. תאמיני לי שכל מי שפותח גם חיות הוא חכם כי הוא גם מרוויח מלא כסף וגם שומר על מספר בעלי חיים בחיים.. ותאמיני לי שזה לא התעללות כי הם מקבלים אוכל כל הזמן ולא צריכים להלחם אחד בשני לצוד אותו, הם מקבלים טיפול וטרינרי צמוד, יחס טוב, מים צל, מקום לישון בו, הם מקבלים ויטמינים, הבעלים מנסים לשחזר כמה שיותר את המקום שהם היו גרים בו בטבע, והחיים שלהם טובים.. לבעלי חיים הכי חשוב זה לשרוד ולאכול.. וכל עוד הם מקבלים את זה זה לא מפריע להם שהם כלואים בתוך כלוב!

babygrl

New member
חוץ מזה

יש הבדל בין קרקס לגם חיות.. בקרקס יכולים להתעלל בהם בשביל שיעשו תרגילים בגן חיות נותנים להם סה"כ לחיות את החיים שלהם בתוך כלוב.. ובדוגרי זה החיים הטובים בשבילם.. יש להם הכל יש להם בןבת זוג ילדים מים אוכל מקום לגור ובריאות.. בקרקס אני משערת לעצמי שאין להם בקרונות של בעלים החיים חול ועצים וצל ומקום מגורים כמו בגן חיות...

p r u d e n s

New member
סוווווווו נוט../images/Emo176.gif

בטבע בעלי החיים היו רצים, צדים את האוכל שלהם. בגני חיות הם תקועים בכלוב קטן כדי שילדים קטנים יראו אותם, יגידו "וואו" ויעברו לכלוב הבא. רק עצם העובדה שהם בכלוב, זה כבר אומר שמתעללים בהם. ואם תלכי ברחוב ותראי פתאום פנתר, זה באמת יהיה קצת לא הגיוני, אז מה את אומרת על להחזיר אותם לטבע, שם הם שייכים, ולהרחיק משם את כל האנשים שיורים בהם כי בא להם? תאמיני לי שזה כן התעללות, לא רק בחיות בר אלא גם בחיות "בית". בכל מקום מסחרי שיש בו חיות יש התעללות, זה בדוק. אני יכולה להביא לך קישור מהאתר של אנונימוס שיסביר לך את זה הרבה יותר טוב ממני.

babygrl

New member
אז אולי תגידי לי את..

בכל שמורות הטבע ה"רבות" של ישראל איפה נשים אותם?? ואת הבאת לי כתבות שקרו לפני חמש או 14 שנה.. אני לא אומרת שגני חיות הם מלאכים.. אבל רובם בסדר, והמקרים שקרו הם נדירים והבעלים הוחלפו.. בארבע שנים האחרונות התמעטו המקרים האלו.. תאמיני לי שהייתי קטנה לא הסכמתי ללכת לגני חיות מסויימים ואני עד היום מתנגדת אליהם.. אבל הם לא מתעללים בהם, בתכלס זה המקום היחידי שהם יכולים להיות.. ככה זה יהיה.. וזה לא נכון לגבי חיות בית, רב החנויות שמוכרים בהם חיות בית מתנהגים אליהם יפה.. תראי הדעה שלי בעניין מאוד הגיונית... למרות שזה נראה לי מעצבן שלבני אדם יש זכות ל"קנות" חיות ולהיות הבעלים שלהם.. ממש מעצבן למה שחיות לא יהיו הבעלים שלנו.. בדוגרי זה חרא.. כי היה צריך להיות שוויון ולא האדם מעל כולם... אבל אין מה לעשות ובשביל לשמור על הבטחון שלנו צריך לשים אותם בכלוב.. יש שמורות טבע אבל לא כולם יכולים להנצל.

p r u d e n s

New member
סורי את טועה../images/Emo176.gif

חיות לא נועדו לחיות בכלובים והן לא נועדו לחיות בישראל, תתפלאי כמה חיות אפריקאיות מתות אחרי שמטלטלים אותן במטוס כל הזמן, כדי "להציל אותן מסכנת הכחדה". אולי מה שר' כתב היה לפני ארבע עשרה שנים אבל זה לא אומר שזה לא ממשיך לקרות. מה שאת עושה עכשיו זה בת יענה
וההיפך, רובם לא בסדר. תמיד מתעללים בהם. אין מצב שחיה תהיה מאושרת ושמחה בכלוב שלה. אף פעם. למה את חושבת שקורים מקרים שחיות תוקפות את העובדים?

i l i

New member
זה היה איך שהוא נכון אבל הכתבות

שהבאת לי הם משנת 1991 ו 1998 מה שאומר הכי עדכני לפני חמש שנים.. אני לא אומרת שחיות נועדו לחיות בכלובים אבל כבר אין להם מקום כמו פעם בעולם במיוחד לא בישראל הדלילה בשמורות טבע..

p r u d e n s

New member
אבל אני אומרת לך../images/Emo176.gif

שהן בכלל לא צריכות להגיע לישראל כי המקום הטבעי של רובן הוא באפריקה!

i l i

New member
ממש לא של רובן

אולי של חלק קטן.. אל תחשבי שבארץ שלנו אין בעלי חיים בכלל.. יש הרבה!! מאוד..

p r u d e n s

New member
זה עדיין לא משנה../images/Emo176.gif

קחי למשל תנים, הם חיים בארץ, במדבר (אם אני לא טועה). הם לא אמורים לחיות בכלוב קטן כשילדים זורקים עליהם במבה. זה לא משנה כמה הכלוב גדול, חיות נועדו למרחבים, ואם אני הייתי חיה בגן חיות, הייתי מעדיפה להשאר בטבע ולמות מרעב או מטריפה מאשר לחיות בכלוב, לבד, ואחרי תקופה קצרה להשלח לפחלוץ.

i l i

New member
הם לא לבד

ורובם לא נשלחים לפחלוץ.. אבל עזבי אני לא הסניגורית של גני חיות.. אז דיי זה יותר מאוס מהשרשור של הבגדים..

p r u d e n s

New member
צודקת../images/Emo176.gif

הם לא לבד, בדרך כלל הם בזוגות. הם אמורים לחיות בלהקה, את יודעת. וזכויות בעלי חיים זה לא מאוס, זה הדבר הראשון שצריך לדאוג לו בארץ הזאת. ואולי את לא הסנגורית אבל רק זה שאת תומכת בהם, זה מעודד עוד גני חיות "לעזור" לבעלי חיים ככה
.

scudnick

New member
ואם תעזו להתווכח איתה

אני אציף פה את השירשור בכל הטענות הנגדיות (והנכונות).
די להתעללות בבעלי חיים!

scudnick

New member
ואם תעזו להתווכח איתה

אני אציף פה את השירשור בכל הטענות הנגדיות (והנכונות).
די להתעללות בבעלי חיים!

למעלה