כנס/י
1. אם אתה חושב לשחרר אותם זה טוב אז מה קורה נגיד אם פיל מתיישב באמצע כביש וחוסם תנועה שלמה. או פרות שמסתובבות בשוק, אני מציעה לך לקפוץ רגע להודו ולראות מה הולך שם. 2. בעלי חיים טורפים הם בעלי יצר השרדות, וכאשר הם רעבים- הם מסוכנים וזאת עובדה, ואם אתה רוצה להוכיח לי ההפך תיכנס לתוך שמורות טבע באפריקה לאיזור של האריות ונראה כמה הם לא מסוכנים. 3.למה אוהלים זה לא בית? היו עושים מדובים מעילים ולא רק כמה אנשים שיש להם כסף.. כל מי שהיה לו מעיל בתקופת האבן היה עשוי מפרווה מלאכותית, ובכמויות הרבה יותר גדולות ממה שמייצרים עכשיו. 4. תראה הכלובים ממש לא קטנים כי בפעם האחרונה שהייתי בגן חיות לחיות היה מרווח גדול היה להם מקומות מסתור.. למעשה חצי מהם לא ראיתי. בקשר להתעללות, זה הרבה יותר טוב מאשר ציידים הולכים ליערות וצדים אותם... או שציידים זה דבר שלא קיים בעולם? תענה לי.. 5.לא הבנתי כל כך על איזה נושא אתה מדבר.. 6.מצטערת להגיד לך שלא ראיתי לאחרונה דוב קוטב.. אבל נגיד ויש בגני חיות (עוד לא הייתי בכולם..) ארז אני משערת לעצמי שחיות מסתגלות לסביבת חיים שלהם, דוב קוטב מסתדר עם הסביבת חיים בקוטב בכך שהוא אוכל המון והולך לישון וככה שומר על חום גוף כל החורף עד שהקיץ מגיע. כאן הדוב לא צריך ללכת לישון כי אין קור ולכן הוא ער כל השנה. יש אפשרות לקירור ואני משערת לעצמי שהשתמשו בה. אוקיי אני אתן לך נקודה למחשבה. מאז שהאדם נוצר הוא הפך לצייד, עוד משנות התנך, היה דג דגים, תקופת האבן היה לו חניתות והוא היה צד דובים. תחשוב עכשיו שכשהטכנולוגיה התפתחה, ויש רובים וזה כבר לא בעיה לצוד דובים אריות נחשים נמרים וכו' למה שאנשים לא יעשו את זה? נכון שזה לא חוקי, אבל הם יכולים לטעון להגנה עצמית? " הנמר תקף אותי אז הרגתי אותו". קיים כמו כן גם ציד לא חוקי תקן אותי אם אני טועה, מאז שבני האדם השתלטו במובן מסויים על העולם, לשום בעל חיים גם לחזק ביותר אין סיכוי על בני האדם- הם הכי חזקים הם יכולים בעזרת הטכנולוגיה להביס את הכריש החזק ביותר ואת האריה וכו'. לכן- לאף בעל חיים לא בטוח בטבע. וגם- שמורות טבע הם לא מקומות סגורים שאסור לאדם להכנס ולכן יכולים לחדור לשם ציידים. אז תחשוב אתה נגיד וכל בעלי החיים היו משוחררים, זה עדיין לא המצב הטבעי הרי היום האדם השתלט על כל דבר, והנדירים שבינהם כגון נמרים שהפרווה שלהם מאוד מבוקשת, וכל חיה היו נעלמים מעל פני השטח. ברגע שהם היו משוחררים היה ציד סמלי מצד הציידים, הצייד היה הופך לעשיר אנשים היו רואים שבעסק הזה יש כסף טוב ופתאום חצי עולם היו קונים רובה והופכים לציידים.. ואז כל החיות בארץ היו נכחדות.. ומי היה שורד?.. תחשוב על זה כמה לא הגיוני שתטייל ברחוב ופתאום תראה ג'ירפה או פיל בכביש.. תחשוב על זה.. וכך בחשבון את כל הגורמים שאנחנו חיים בהם לא מיליון שנה אחורה בתקופת הדינזאורים.