סקר חדש

the mnm factor

New member
תוצאות הסקר הקודם*

בעתיד, כשתעלה הצעת ההתכנסות להצבעה בכנסת, איך לדעתך מרצ צריכה להצביע? פירוש התכנסות: הוצאת מתיישבים מכל ההתנחלויות הבלתי חוקיות אבל לא מגושי ההתיישבות הגדולים בלי נסיון כלל למשא ומתן קודם ובלי שיתוף של הרשות. בעד- כל צעד להפסקת הכיבוש הוא חיוני ולא משנה איך הוא נעשה וכרגע זה פחות חשוב למצות את נושא המשא ומתן- הכי חשוב להפסיק לכבוש. 5 18.52% בעד מסיבה אחרת אותה אציין על גבי הפורום. 1 3.70% מרצ צריכים להצביע נמנע מסיבה שאציין על גבי הפורום. 2 7.41% נגד- חובה למצות קודם את המשא ומתן אחרת ההתכנסות הזו תזיק לנו יותר ממה שהיא תועיל ובנוסף התוכנית הזאת נראית לא מאורגנת ובלי מחשבה לעתיד. 12 44.44% נגד מסיבה אחרת אותה אציין על גבי הפורום. 3 11.11% אין לי דעה מוצקה בנושא 0 0.00% הממשלה תיפול לפני שתהיה הצבעה על ההתכנסות. 4 14.82%

אם הבנתי נכון, כל מיני אוסטרים לא

ילידי ארה"ב, לא יכולים להיות אף פעם נשיאים שם, כי רק מי שנולד שם יכול.

that girl

New member
הבנת נכון, החוק האמריקאי מאפשר רק

לאזרחים בעלי אזרחות אמריקאית שנולדו בארה"ב לרוץ לנשיאות. לי

the mnm factor

New member
כבר מדובר הרבה זמן

על שינוי החוק הזה... בכל מקרה, דיברתי על מה יקרה קודם. גם אסור שילד בן 10 יהיה נשיא אבל אם ישנו את החוק הזה זה יהיה מותר...

revengen

New member
הסקר הבא צריך להיות- מי היית רוצה

שיהיה/תהיה נשיא/ת ארצות הברית. הצבעתי "גבר לבן נוצרי" כי הרי זה ברור שזה מה שיקרה. אבל אם הייתי יכול לבחור הייתי בוחר אישה או אפרו אמריקאי

croovy

New member
../images/Emo204.gif אף פעם לא יהיה?

השאלה לא מדברת על הקדנציה הקרובה דווקא.

revengen

New member
מאז ומעולם

במשך 200 השנה האחרונות ובמשך כהונתם של 43 נשיאיה האחרונים של ארה"ב לא הייתה אשה ולצערי יש לי הרגשה שזה לא הולך להתחיל בזמן הקרוב.

revengen

New member
אני לא יודע מה יקרה עוד 100 שנה

אולי המין האנושי ייכחד ובכלל מי שישלוט זה הזברות. אבל אני אומר שבנניח 3-2 קדנציות הבאות לא תיהיה אישה אלא אם כן מאורע דרמטי ויוצא דופן יקרה.

זאת שאלה לדיון

האם בהכרח מי ששיך לקבוצת מיעוט יאבק את מאבקם יותר טוב מאחד שלא... ולדעתי, התשובה היא לא. לא חסרים מקרים שבהם דווקא בני המיעוטים מפנים עורף לקבוצה שהם מייצגים ומתיישרים עם המוסכמות ואילו רק כדי להרגיש שייכות ולהצניע את "נחיתותם" המעמדית. אי אפשר לדעת מה כוח יעשה לבני אדם. כמו שאני זוכר את חלי יחימוביץ' אומרת בבית ספר שלי את הדוגמה של גולדה מאיר, שלמרות היותה אישה לא היה לה כלל עניין במאבק הנשים לשיוויון. יש גם לא מעט שחורים במפלגה הרפובליקאית הגזענית במסווה, וגם שמעתי על הומוסקסואליים.

יש פעילות הומוסקסואלית רפובליקנית

"the gay log cabin". אתה צודק כשאתה אומר שלא בהכרח אדם המשתייך לקבוצת מיעוט כל שהיא ייצג אותה טוב יותר, אבל לדעתי יש גם חשיבות ייצוגית לכך שנשיא ארה"ב יהיה נשיאת ארה"ב, או בן מיעוט כל שהוא.

yoory

New member
אז אם ככה

הנשיא/ה הבא/ה תהיה אפרו-אמריקנית לסבית? אמריקה תתמוטט מזה..=]

Fleddermaus

New member
הצבעתי "אשה" בהרבה תקווה.

למרות הסלידה שיש לי מדעותיה של הילרי קלינטון, יש לה סיכוי סביר להצליח בקמפיין נשיאותי ולהיבחר.

יש הבדל בעיניך

אם בן/ת המיעוט הראשונה שיבחר לנשיאות בארה"ב תהיה אישה או היספני? אני, בכל מקרה, לא רואה שום הבדל. שניהם טובים (ורעים) באותה מידה בעיני.

Fleddermaus

New member
לא, כמובן שאין שום הבדל.

אבל השאלה היא "מה יהיה קודם" ולא "מה אני מעדיף שיהיה קודם".

למעלה